Dodaj do ulubionych

Zaczęta!!!

IP: *.* 06.05.02, 14:47
Czesc dziewczyny!!!Właśnie zaczęłam dietke bede przygotowywała mój pierwszy posiłek i o dziwo czuje sie świetnie nawet przetrwałam cały dzień w pracy o wodzie (chyba nigdy w życiu tyle nie wypiłam wody jednego dnia) a co najważniejsze mój mężczyzna zaczął razem ze mną.Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: Anita53 Re: Zaczęta!!! IP: *.* 06.05.02, 21:19
      Zycze powodzenia :))))))))) musze sie przyznac, ze mam ogromna ochote sie przylaczyc ... i postaram sie to zrobic.Do startu gotowi .... ufff oby mi starczylo silnej woliPozdrawiam i lacze sie w bolu :))))))
      • Gość: Nonika Re: Zaczęta!!! a ja trzymam kciuki i... IP: *.* 06.05.02, 21:25
        Wierze ze wam sie uda!Monia z Julkiem
        • Gość: Nonika Moze policzymy ile razem zrzucilismy kg podczas 13stki? IP: *.* 06.05.02, 21:33
          Hej ja jestem w trakcie i zrzucilam 5kg.Piszcie w odpowiedziach koniecznie ile kg schudlyscie i czy jestescie po czy w trakcie.Zobaczymy ile nam udalo sie zrzucic. Moze pobijejmy jakis rekord?? :)Co wy na to??? to wspaniale ze jestescie tu wszystkie ,wiem ze bez was nie dalalbym rady!PozdrowieniaMonia Z Julkiem
      • Gość: kiniuska Re: Zaczęta!!! IP: *.* 07.05.02, 15:21
        Anita 53 nie zastanawiaj sie, ja tez sie bardzo bałam ale o dziwo czuje sie świetnie. Trzymam kciukiPozdrawiam :hello:
    • Gość: Magdalena_mama_Gaby Re: Zaczęta!!! - do wszystkich dietowiczek ;) IP: *.* 07.05.02, 15:27
      Dziewczyny!Nawet nie myślałam, że ta dieta tak opanuje nas wszystkie ;). Z całego serducha zyczę Wam wytrwałości, silnej woli, braku skutków ubocznych ;) i wspaniałych efektów!!!Ja sama jestem już 3 tygodnie po diecie, czuję się świetnie, schudłam 8 kilo i to jeszcze nie koniec. Po diecie zostały mi pewne przyzwyczajenia: piję kawę bez mleczka z łyżką cukru, napełniam się mineralką ;), nie jem słodyczy...Ech, żyć się chce :bounce:!Magda :hello:
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka