Dodaj do ulubionych

Fioletowy tusz

IP: *.* 18.02.03, 22:31
Chciałam Was zapytać, czy znacie może jakiś fioletowy tusz do rzęs? Ale taki prawdziwy fiolecik. Wiem, że Paloma go ma, ale jest bardzo ciemny, wygląda jak czarny. Ma też Bielenda, ale ten z kolei wygląda jak granatowy. A jak w jednym sklepie się zapytałam o taki kolor, to pani się uśmiechnęła i stwierdziła, że nie istnieje takowy. Może Wy mi pomożecie?Basia
Obserwuj wątek
    • Gość: Ewunia Re: Fioletowy tusz IP: *.* 18.02.03, 22:53
      Hihihi, myslalam ze jestem jedyna osoba na swiecie, ktora uzywa fioletowego tuszu :lol:Ladny fioletowy kolor ma YSL (Yves Saint Laurent), i Revlon. Tylko nie jestem pewna, czy te marki sa dostepne w Polsce :what:
    • Gość: india Re: Fioletowy tusz IP: *.* 23.02.03, 12:41
      Yves Rocher, seria Luminelle ma również fiolet. Generalnie nie mam porównania (bom tylko ten "dorwała"), ale chyba mógłby być jaśniejszy troszkę. He, w sumie to widać od razu ;) , że to fiolet, a ja wyskakuję z tym o jeszcze jaśniejszym odcieniu, bo "marzy mi się" pastelowy fiolet :crazy: :crazy: :crazy: PozdrawiamJustyna
    • Gość: Siunia Re: Fioletowy tusz IP: *.* 23.02.03, 13:01
      Polecam mimo wysokiej ceny Yves Saint Laurent"a, bo ma przepiękny kolor. Również zieleń mają cudną- Siuniaps. ja sobie do lata uzbieram, bo cena jak dla mnie kosmiczna :)A miałam juz okazje spróbowac na własnych oczkach - CUDO !
    • Gość: anim Re: Fioletowy tusz IP: *.* 24.02.03, 18:46
      bourjois ma śliwkowy pogrubiający
      • Gość: aligal Re: Fioletowy tusz IP: *.* 24.02.03, 19:14
        Ja polecam Long"Optic Diora w kolorze bakłażana lekko opalizujący. Na jasnych rzęsach myślę będzie lepszy efekt. Ja mam ciemne, ale i tak mi się podoba. Cena ok. 105 zł, starcza na rok.pozdrawiam
        • Gość: Agunia38 Re: Fioletowy tusz IP: *.* 25.02.03, 19:49
          Tusze w "oczojebnych" kolorach ma Sephora. MNie wystarczy fiolecik Bielendy :)
          • Gość: Siunia Re: Fioletowy tusz - o Bielendzie IP: *.* 25.02.03, 23:51
            Dziewczyny, gdzie to dostac.Bo niby z wielkiego miasta jestem a jak pytam o kolorowe tusze Bielendy to patrza na mnie jak na kosmitę.Panie proponuja mi ich kremy ;)A to chyba róznica KREM a TUSZ do rzęs ;)- Siunia ps. ale jak juz dorwe, to dam znac co ja o tym mysle i jak sie mają moje oczęta :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka