Dodaj do ulubionych

Podpowiedzcie

IP: *.* 10.03.03, 23:25
Dziewczyny,biore sie za drugie noworoczne postanowienie - doprowadzic sie do zadowalajacego wygladu. Pierwsze sie powiodlo, wiec moze i z drugim sobie poradze ...O co mi chodzi?Poszukuje jakiegos miejsca (gabinet kosmetyczny ...), osoby, ktora kompleksowo by mnie "obejrzala" i podpowiedziala co ze soba zrobic. Chodzi mi o doradzenie, jak schudnac i pozbyc sie cellulitisu.Od 3 dni jestem na diecie, jezdze na rowerku, ale chce mi sie troche "luksusu", zeby ktos sie troszke zajal mna.Po 10 miesiacach macierzynstwa i odmawiania sobie przyjemnosci (kosmetyczka, masaz itp), postanowilam teraz zaszalec. Mozecie mi cos podpowiedziec?Pozdrawiam, Jola
Obserwuj wątek
    • Gość: jos Re: Podpowiedzcie IP: *.* 11.03.03, 07:36
      Czesc,glod odbiera mi rozum...Nie napisalam, ze interesuje mnie teren Warszawy, tzw. linia Otwocka lub cos w poblizu Walu Miedzeszynskiego.Jola
      • Gość: Agunia38 Re: Podpowiedzcie IP: *.* 11.03.03, 18:59
        Jest w Warszawie kilka takich miejsc, na pewno znajdziesz ich reklamy w "SUper Linii". Moja przyjaciółka chodziła na ul. Warecką, niestety nie mam bliższych namiarów, musiałabym spytać. Jest też cuś takiego na Wilczej i na Wspólnej. To są takie "centra odchudzania", zakładają Ci tam kartę, mierzą, ważą, ogladają cellulitis :) i proponują - dostosowaną do mozliwości finansowych - kurację. Moja pisapsiółka wydała na to ok. 2000, schudła (jednocześnie stosując dietę) ok. 10 kg, i (!) prawie nie ma cellulitisu! A już na pewno ja mam wiekszy, a jestem od niej o wiele szczuplejsza. Wiem, że miała kilka rodzajów zabiegów: masaże ręczne i próżniowe, drenaż limfatyczny i coś na biuścik.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka