porzeczka1 30.09.09, 21:46 w ktorym sklepie internetowym kupujecie Ecco i dlaczego? będę wdzięczna za wskazówki dziękuje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
carpediem30 Re: Ecco - sklepy internetowe 30.09.09, 22:45 www.outletstore.pl/ ze względu na obre ceny Odpowiedz Link Zgłoś
beata1974 Re: Ecco - sklepy internetowe 01.10.09, 09:52 potwierdzam wyżej wymieniony, sprawdzony i ceny super a jak się kupi 1 raz to następnym razem ceny są jeżze niższe - polecam Odpowiedz Link Zgłoś
porzeczka1 Re: Ecco - sklepy internetowe 01.10.09, 09:56 dziekuje, wlasnie ten znalazłam, nie ma tylko rozmiaru modelu, ktory mi pasuje... chyba jednak allegro mi pozostaje Odpowiedz Link Zgłoś
zyza2 Re: Ecco - sklepy internetowe 01.10.09, 16:54 Ja kupiłam buciki na www.butywsieci.pl , ceny niższe o 30 zł od cen sklepowych ecco , szybka przesyłka a w tym tygodniu dostałam kupon rabatowy 10 % na na nową kolekcję , przyda się na zimówki/ Mają oprócz ecco , geoxa i superfita. Odpowiedz Link Zgłoś
azyli Re: Ecco - sklepy internetowe 02.10.09, 11:09 Wczoraj zrobiłam pierwsze zamówienie w outletstore. Dziś rano przyniósł je kurier. Jestem zaskoczona tak szybką realizacją zamówienia. Ceny wg mnie konkurencyjne (a teraz po zalogowaniu niektóre artykuły mam jeszcze taniej), przesyłka za 10 zł. Jedyne do czego mogłabym sie przyczepić to kiepski kontakt mailowy jeszcze przed złożeniem zamówienia, ale moze to przypadek. Odpowiedz Link Zgłoś
mama-smyka Re: Ecco - sklepy internetowe 01.10.09, 18:55 Ja też w outletstore. Fajne ceny, wybór spory, nawet najnowsze kolekcje. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiam12 ewentualne - reklamacje 04.10.09, 22:13 Ciekawa jestem, czy któraś z Was miała jakieś doświadczenia reklamacją w tym sklepie. Zastanawiam się naz zakupem, wiem że do Ecco ciężko się doczepić, ale jednak lubię mieć możliwość rekalamacji Odpowiedz Link Zgłoś
mama-smyka Re: ewentualne - reklamacje 05.10.09, 20:37 Nie rekalmowałam, ale zwracałam buty - zero problemów. Odpowiedz Link Zgłoś