alexsc 06.10.09, 15:30 jakie łóżka mają wasze dzieci? Moje śpią na ikeowskich mammutach ale chcę im zmienić na większe. Polecicie coś? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
monikawbj Re: łóżko dla starszaka 06.10.09, 23:37 ja kupiłabym dwuosobową rozkładaną sofę , ale nie mam gdzie jej wstawić( Odpowiedz Link Zgłoś
mamaqby Re: łóżko dla starszaka 07.10.09, 09:23 My ponieważ mamy malutki pokój chcemy kupić coś takiego www.bociekmeble.pl/produkty/linia-regular.html łóżko GABRIEL11. Piętrowe a jednak nisko, materac 90x200 i biurko sie mieści. Fajne i naprawde niedrogie rozwiązanie. Odpowiedz Link Zgłoś
mita7 Re: łóżko dla starszaka 07.10.09, 10:36 A ile lat mają Twoje dzieciaki, że już wyrosły z mammuta? Ja zastanawiam się czy młodszemu kupić drugiego mammuta ale starszy ma 4, to ile jeszcze w nim pośpi? Odpowiedz Link Zgłoś
mita7 Re: łóżko dla starszaka 07.10.09, 10:40 Napisz proszę w jakim wieku są Twoje maluchy? Na jak długo wystarczył mammut? Też się waham czy kupić drugiego mammuta dla młodszego synka czy już strszemu większe łóżko. Odpowiedz Link Zgłoś
alexsc Re: łóżko dla starszaka 07.10.09, 11:31 córka ma trzy i pół (w lutym 4) synek ponad 5. mammuty sa jeszcze ok ale widzę ze rzucaja się na tych łózkach strasznie i chce im kupic większe. żałuję że od razu tego nie zrobiłam;/ bo teraz nie mam co zrobić z mammtuami... Odpowiedz Link Zgłoś