patrag 18.10.09, 11:27 Witajcie, poszukuję dla mojego 3-letniego smyka rozkręcanych pojazdów, najlepiej porządnych(mieliśmy kiedyś zwykły helikopter, który nie wytrzymał pierwszego kontaktu z podłogą), kojarzycie jakieś, gdzieś? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
phoney Re: rozkręcane zabawki 18.10.09, 13:08 Mój syn używa od trzech lat. Super zabawka. www.bajkowykuferek.bazarek.pl/opis/253613/zestaw-samochodowy-mini-bosch---klein-8375.html Odpowiedz Link Zgłoś
neptunka Re: rozkręcane zabawki 18.10.09, 14:08 ze Smyka www.smyk.com/index.php?option=com_sklep&task=product&Itemid=55&idPRODUCT=3295 Odpowiedz Link Zgłoś
madzia.mm Re: rozkręcane zabawki 19.10.09, 12:52 Ja mam 3-latka i zestaw ze Smyka. Rewelacja! Odpowiedz Link Zgłoś
gloria-victis Re: rozkręcane zabawki 19.10.09, 13:43 my tez mamy zestaw ze Smyka - bardzo fajna sprawa ja polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
paniwaz Re: rozkręcane zabawki 19.10.09, 14:55 Polecam te ze Smyka oraz z Biedronki - pojawiają się zwykle przed świętami. W tym rozkręcaniu i tak najważniejsza jest wiertarka Ponadto zawsze dobrze jest kupić przynajmniej dwie zabawki lub cały zestaw np. ze Smyka, bo kiedyś na pewno jakieś śrubki poginą więc z dwóch pojazdów przynajmniej jeden będzie kompletny. Pani Wąż Odpowiedz Link Zgłoś
monikaj21 Re: rozkręcane zabawki 19.10.09, 15:15 Takie zestawy były też przed świętami w Auchan - bezfirmowe (w takich auchanowych opakowaniach), ale wydają się takie jak ze smyka (wkrętarka identyczna + bolid i ciuchcia - takie same śrubki, taki sam plastik) Odpowiedz Link Zgłoś
patrag chyba smiki 19.10.09, 15:16 obejrzałam i już zanim mamy poleciły bardziej, zdecydowałam na Smykowe, bo 2, więc też nie będzie kłótni jak młodsze dorośnie i zechce się razem bawić, a na allegro widziałam tylko jakieś zwyklaki, pewnie jakość adekwatna do ceny... dzięki! kiedyś widziałam rozkręcanego Tomka... teraz już nie mogę go znaleźć, a syn szaleje za nim Odpowiedz Link Zgłoś