annulak 19.10.09, 08:57 Moja młodsza córeczka pragnie dostać takie cudo. Czy ktoś może mi napisać,czy jest to zestaw wart zakupu? Czy mechanizm nie chodzi głośno i ogólne walory estetyczne zestawu Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zuzuua Re: Bella- czas na herbatkę 20.10.09, 15:58 czesc, my mamy taka lale. walory estetyczne bdb-, ze wzgledu na wlosy, ktore sie b. placza. mechanizm jest cichy, ale slychac ze lala podnosi reke do gory. lala powtarza ok 5 zdan lub wiecej. zosia sie nia bawi raz na jakis czas, ogolnie lala siedzi na parapecie i sie kurzy, ale Zosia woli bawic sie klockami. Odpowiedz Link Zgłoś
ulululu77 Re: Bella- czas na herbatkę 22.10.09, 09:28 Mała dostała od kuzynki na 3 urodziny - kuzynka (wtedy 3,5 roku) bawiła się lalką przez cały przyjęcie, moja prawie się nie zainteresowała Lalkę mamy już 8 miesięcy, funkcję "parzenia herbatki" wykorzystywała z 5 razy (całkiem przyjemna piosenka, łatwo wpada w ucho i córcia lubiła ją śpiewać z Bellą), teraz lalka uzywana jest jedynie do robienia tłumu w pociągu z miśkami, bo dobrze siedzi i się nie przewraca a kuzynce rodzice kupili taką samą i jest nią zachwycona do tej pory Odpowiedz Link Zgłoś