Dodaj do ulubionych

Ratunku!!! Jak wcisnąć się w sylwestrową kieckę??

19.12.09, 15:37
Ostatnio mi się trochę przytyło, ale nie przypuszczałam że jest aż tak źlesad
Idziemy na Sylwestra na salę i dziś coś mnie tknęło żeby przymierzyć sukienkę
którą kupiłam na zimowych wyprzedażach w lutym. Niestety wyglądam w niej jak
baleron ściśnięty nitkamisad Wiem ,że raczej mało prawdopodobne jest abym
zrzuciła te nadprogramowe 3 kg, a nowej kiecki nie uśmiecha mi się kupować.
dziewczyny, kiedyś słyszałam o takiej "magicznej"bieliźnie- chyba nawet w "jak
dobrze wyglądać nago".Doradźcie coś bo popadam w depresjęsad
Obserwuj wątek
    • malwina79 Re: Ratunku!!! Jak wcisnąć się w sylwestrową kiec 19.12.09, 16:03
      Polecam, Ci gorset który kupiłam na Allegro. Nie kupuj majtek niby obciskających
      bo one nic nie dają. Ja używam tego gorsetu na większe wyjścia pod sukienki i
      jest naprawdę rewelacyjny.
      • malwina79 Re: Ratunku!!! Jak wcisnąć się w sylwestrową kiec 19.12.09, 16:06
        Przepraszam za link z Allegro, ale nie mam czasu wklejać. ja mam dokładnie taki.
        Fajnie modeluje talię i biodra i zbiera biust.

www.allegro.pl/item843467483_gorset_body_pas_wyszczyplajace_bielizna_36_40.html
    • mufinka07 Re: Ratunku!!! Jak wcisnąć się w sylwestrową kiec 19.12.09, 16:16
      hmm..to zalezy jaką masz sukienkę i gdzie potrzebujesz sie wyszczuplić. ja
      mialam w sierpniu wesele w rodzinie i tez nie mogłam wciasnac sie w sukienke (a
      byla to moja ulubionawink. kolezanka poleciła mi bieliznę wyszczuplającą
      brazylijską(nawet nie wiedzialam ze takie cos istniejewink. Kupilam sobie takie
      wysokie wyszczuplajace majtki i to byl strzal w 10wink jesli chcesz to na maila
      moge podac Ci adres sklepu internetowego w ktorym je kupowalam(a maja tam chyba
      najwiekszy wybor).
      • malwina79 Re: Ratunku!!! Jak wcisnąć się w sylwestrową kiec 19.12.09, 16:23
        Oooo, a możesz wrzucić ten adres tutaj? Tez jestem ciekawa co to jest, a
        niestety do tej pory wszystkie majtki wyszczuplające, które miałam (i tańsze i
        droższe) to była porażka, zwijały się i odznaczały pod sukienką. Zalinkowany
        gorset bardzo ładnie modeluje i jest zapinany jak body. Fajnie wyszczupla talię
        i biodra. Ja kupowałam u innego sprzedającego, ale wyglądają identycznie.
        • mufinka07 malwina79 19.12.09, 16:28
          wrzucilabym link ale to chyba niedozwolonewink usuną wątek. zaraz wysle Ci na mailasmile
      • gorzka_czekoladaa Mufinka, poproszę ten adres na maila:)/nt. 19.12.09, 16:24
      • mazja4 mufinka 19.12.09, 17:32
        ja tez po proszę linka
    • chce_bobo Re: Ratunku!!! Jak wcisnąć się w sylwestrową kiec 19.12.09, 16:23
      a może seans z domowym zestawem do lewatywy? wiem, że to strasznie
      kiepsko brzmi i się źle kojarzy ale słyszałam opinie o "zniknięciu
      2kg" smile i to od 3 osób.
      Gdybym się gdzieś wybierała w przyciasnej kreacji to skusiłabym się
      na to nietypowe "spa" haha
      • gorzka_czekoladaa Re: Ratunku!!! Jak wcisnąć się w sylwestrową kiec 19.12.09, 16:25
        hahasmile moze by mnie to wyczyscilo od srodka ale szerze watpie czy ubyloby mi
        sadelka z brzuchawink
        • leigh4 Re: Ratunku!!! Jak wcisnąć się w sylwestrową kiec 20.12.09, 10:43
          Jesli to kwestia tylko 2 kg, to wcale to nie jest zły pomysł-bo
          gorset wyszczuplający nie załatwi całej sprawy. Do sylwestra zostały
          jeszcze dwa tyg, dobra dieta i 1-2 kg zrucisz(i to wcale nie dieta
          drakońska, 1 kg ubytku wagi tygodniowo to zalecania norma przy
          odchudzaniu dietą 1 tys kalorii). Niestety trzeba będzie zasznurować
          usta na pyszności świątecznego stołu, ale jesli bardzo zalezy Ci na
          zmieszczeniu sie w kreację, to chyba wartosmileJesli chcesz pozbyc
          się "brzuszka" to zastosuj dietę z jak najmniejszą ilością soli, i
          alkoholu-zatrzymują wodę w organizmie i wyglada się na grubszą niż
          jest się w rzeczywistości.Trzymam kciukismile)
    • pia_ Re: Ratunku!!! Jak wcisnąć się w sylwestrową kiec 20.12.09, 11:47
      Wg mnie wyjście najprostsze, to zamiast kupować wyszczuplajacą
      bieliznę i katować się zasznurowanymi ustami przez całe święta, to
      kupić sobie na wyprzedazy, które juz się zaczęły, albo zaczną się
      tuz po świetach coś sylwestrowego, w czym będziesz się dobrze czuła.
    • sandorianka Re: Ratunku!!! Jak wcisnąć się w sylwestrową kiec 20.12.09, 14:18
      Z jednej strony wciśnie z drugiej wypłynie, tak dzialaja tez te obsikajace gacie.
      Ja kupiłabym nową sukienkę.
    • gorzka_czekoladaa mufinka, 21.12.09, 10:56
      dzieki za link, juz sobie cos upatrzylam w tym sklepie i mam nadzieje ze bede
      tak samo zadowoloa jak Tywink Pozdrawiam
      • paniwaz Re: mufinka, 21.12.09, 21:44
        Zabieg "zimne bandaże" usuwa wodę z organizmu, więc po nim przez 2-3 dni możesz
        stać się lżejsza o te 2-3 kg. Oczywiście woda z powrotem wróci, ale przed
        imprezą taki zabieg to bomba! Pani Wąż
    • cegielka612 Re: Ratunku!!! Jak wcisnąć się w sylwestrową kiec 21.12.09, 22:40
      Jak to ktoś ładnie napisał, tu się ściśnie a tam wylezie. No i chyba taka
      bielizna do najwygodniejszych nie należy. Pamiętam miałam kiedyś takie rajtki
      modelujące i to była udręka w tym chodzić. Więc pewnie z bielizną nie jest dużo
      lepiej, jeśli nie gorzej. Podjesz sobie trochę, albo trochę wypijesz i zacznie
      się dramat.
      Więc chyba lepiej zainwestować w kieckę a później przejść na dietę ostatnio-cud
      smile wśród moich znajomych - tj. proteinową (sama też spróbuje, ale jak już się
      "rozpakuje").
    • anyamama a ja... 26.01.10, 21:04
      Zapraszam na wyszczuplajaca.pl - najwiekszy w sieci wybór nowatorskiej bielizny
      wyszczuplajacej i antycellulitowej prosto z Brazylii!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka