ambrozja Re: Tesco do -70% na odzież i obuwie od 27.12 24.12.09, 14:49 na wybrane modele Odpowiedz Link Zgłoś
yvon-nee Poznań 27.12.09, 20:15 Dla chłopców od roku wzwyż: - spodnie bojówki moro 24,5zł - bojówki brązowe (nieocieplane) 24,5zł - czarne i granatowe sztruksy na gumie podszyte bawełną 35zł - sweterki kangurki w paseczki (w stylu Next) - 34zł - czapki, rękawiczki ok.10zł - bluzeczki z długim rękawem od 9zł Przecenione też trójpaki bluzek i bluzy z kapturem z jakimiś aplikacjami z przodu (nie pamiętam cen) Odpowiedz Link Zgłoś
yvon-nee Re: Poznań 27.12.09, 20:16 pomyliłam się... czarne i granatowe DŻINSY a nie sztruksy... Odpowiedz Link Zgłoś
ania.mama.kamilka Re: Tesco do -70% na odzież i obuwie od 27.12 27.12.09, 21:44 Byłam o godz. 10 w Tesco w Opolu na pl. teatralnym. Przeceny jeszcze te sprzed Świąt, a nowych nie było. Pani z działu ubraniowego powiedziała, że na razie nie miała informacji, żeby ubranka przeceniać więcej. Jestem ciekawa czy w końcu w Opolu ta wyprzedaż ruszyła? Odpowiedz Link Zgłoś
mamanatalki87 kraków 27.12.09, 22:03 Na dziewczynki 3-5 lat , nic ciekawego ... Niestety ... Przeceny wg mnie małe ... Ost były większe . Jedynie mile zaskoczył mnie dział niemowlęcy bo tam faktycznie -50 % ( oczywiscie nie na wszytko) Jutro podjade jeszcze do 2 tesco , ale nie licze na zaskoczenie Odpowiedz Link Zgłoś
vegutka Re: kraków 27.12.09, 23:42 Ja byłam dziś na Kapelance i kupiłam dla rocznego chłopca (ale na zapas) bluzki z długim i krótkim rękawem w cenach pomiędzy 11 a 20 zł ( te ostatnie to z Carsami)-wszystkie z przeceny gł. 50% a jedna z nich z 70%...Wydawało mi się, że na dziewczynkach trochę więcej jest tych wieszaków. Na niemowlakach też było dość dużo przecenionych ciuszków-bluzy, spodnie, kurtki, bielizna...Na razie jest z czego wybierać, jak chodzi o rozmiary Odpowiedz Link Zgłoś
samanta25 Tychy 27.12.09, 23:54 W tyskim tesco w ogóle porażka jeśli chodzi o ubranka dziecięce, szczególnie dla chłopców. Regały świeciły pustkami Odpowiedz Link Zgłoś
marriposa Re: kraków 27.12.09, 23:56 potwierdzam na Kapelance dla niemowlaków mnóstwo, dla małych dziewczynek troszkę jest, dla małych chłopców bieeeeda (jeansy na 1-1,5 ze 3 pary + kilka brzydackich koszulek). Odpowiedz Link Zgłoś
marriposa Re: kraków 27.12.09, 23:59 z plusów na Kapelance jest kilka całkiem fajnych modeli biustonoszy przecenionych -50% Odpowiedz Link Zgłoś
vegutka Re: kraków 28.12.09, 08:57 Ja byłam koło południa i, tak jak pisałam, było trochę rzeczy. A koszulki akurat dla mnie fajne-ładne kolory, fajne nadruki, miła bawełna. Rozmiary były w kilku przedziałach, z każdego po kilka sztuk w każdym rodzaju...dla mnie to nie jest tak źle. Spodni nie kupowałam i nie patrzyłam dokładnie, ale na dole wieszaków z koszulkami mignęły mi ze 4 czy 5 różnych wzorów czy kolorów-wszystkie wieszaki w miarę pełne, więc dlatego pisałam, że są. Może się coś zmieniło potem...albo ja mało wymagającym klientem jestem Odpowiedz Link Zgłoś
marriposa Re: kraków 28.12.09, 09:40 byłam rano może do południa cos dowiesili, bo rano to w sumie były może ze 4 pary dzinsów i kilka dresów Odpowiedz Link Zgłoś
anaanek Re: kraków 28.12.09, 12:32 Ja byłam wczoraj koło 10 na kapelance, dla chłopców na 4-5 lat wybrałąm tylko jedną bluzkę za 21 zł natomiast obkupiłam mojego 3 miesięczniaka, bo praktycznie większość rzeczy przeceniona 50 % i naprawde się oplaca, wyniosłam 4 reklamówy ciuchów za nieco ponad 100 zł, na wielickiej mniejszy wybór ogólnie i wszystko strasznie pomieszane, ale najwięcej rzeczy jest z przedziału wiekowego na rok i półtora. Na dziewczynki nie patrzylam. Odpowiedz Link Zgłoś
amy77 Re: kraków 28.12.09, 14:19 Dla dziewczynek 1-6 na Kapelance dziś do południa (pon.) były jakieś resztki tylko Odpowiedz Link Zgłoś
julka-4 Silesia-był ktoś? 28.12.09, 15:12 Chcę się jutro wybrac i niewiem czy warto? Odpowiedz Link Zgłoś
emma30 Re: Silesia-był ktoś? 28.12.09, 16:11 byłam wczoraj i nic nie kupiłam. Nie było nic ciekawego a ceny tez nie małe. Odpowiedz Link Zgłoś
mamaaoli Tesco 28.12.09, 19:03 Kupiłam fajną kurtkę Cherokee dla półtoraroczniaka za 24 zł. Poza tym rzeczywiście mało dla chłopców, większość okazji dla niemowląt do 9 mca. Odpowiedz Link Zgłoś
zoja1977 Re: body cherokee - Tesco Stalowa 29.12.09, 14:22 a mnie interesują body cherokee z długim rękawem na 12-18 miesięcy jest coś przecenione ? w jakiej cenie ? może ktoś był na stalowej W-wa Odpowiedz Link Zgłoś
mamaaoli Re: body cherokee - Tesco Stalowa 29.12.09, 16:42 Body ani pajace nie były przecenione. Odpowiedz Link Zgłoś