malowanka06 04.02.10, 16:14 Niestety sama nie potrafię więc szukam osoby któa robi swetery- chodzi o sweter dla dorosłej osoby,zwykłym ściegiem(czy jak to się zwie) Czy jest ktos taki na allegro lub w ogóle gdzie szukać? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
acha1 Re: kto robi swetery na drutach? 06.02.10, 21:57 mam sąsiadkę, która uwielbia robić na drutach i dużo robi wiec jeżeli jesteś zainteresowana to mogę podać namiary. Jest z Warszawy. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kasiam12 Re: kto robi swetery na drutach? 08.02.10, 23:40 Witam, mam teściową, która robi nam wszystko na drutach i szydełku. Najczęściej są to moje pomysły dla mojej córeczki, od czapek, kapelusików, sweterków, kamizelek do różnego rodzaju ponczo. Sweterek, który zrobiła z ukochaną przez córcię Świnką Peppą jest hitem. Z całą pewnością zrobi wszystko, uważam, że jest czarodziejką w tej dziedzinie. Jeśli jej się coś nie podoba to pruje i przerabia aż zrobi to perfekcyjnie Jeśli jesteś zainteresowana to podam namiary. Jesteśmy z Kielc. Pozdrawiam, Kasia Odpowiedz Link Zgłoś
anjazzielonego Kasiam! 09.02.10, 07:58 KASIAM, ja się podepnę, bo jestem fanką rękodzieła Czy teściowa realizuje też zamówienia z netu, z wysyłką? Bardzo proszę o namiary i zdjęcie sweterka z Peppą, jeśli można, na adres: cichonskaa@poczta.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
niusia5 Re: Kasiam! 09.02.10, 09:09 Kasiam ja też poproszę o zdjęcie sweterka z peppą i namiary na szanowną Teściową! I na maila orientacyjne ceny i ilość wełny jaką trzeba kupić. alfalfa1@op.pl Odpowiedz Link Zgłoś
malowanka06 Re: kto robi swetery na drutach? 09.02.10, 08:05 Chcę sweterk ze świnką peppą!! takiego nie potrafię nawet jakbym robiła rok na drutach!Dawaj namiary na @, prosze i zdjecia pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś