konwalia19522 10.02.10, 09:05 Zobaczyłam u kolezanki bransoletkę NOMINATION, czy w Polsce mozna kupic , a jak mozna to gdzie, proszę o podpowiedz.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
madlenka198409 Re: bransoletka nomination 14.02.10, 11:18 Hej, Jestem fanką Nomination. Bazę oraz ciekawe elementy mozna kupic w Warszawie np. w Galerii Mokotów (stoisko firmy Gold Commerce przy sklepie Zara, na I piętrze). Firma Gold Commerce tez ma stoisko w innych miejscach Warszawy ale niestety nie wiem gdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
agula82 Re: bransoletka nomination 14.02.10, 14:07 a co to za bransoletki? tak z ciekawosci pytam,bo nie wiem./aga Odpowiedz Link Zgłoś
77iwona Re: bransoletka nomination 14.02.10, 14:44 Ja też pierwsze słyszę. I tak z ciekawości wpisałam w google www.goldcommerce.pl/ Tu jest napisane, że mają sklepy w galerii mokotów i promenadzie. Ale też chętnie dowiem się coś więcej od posiadaczek takiej bransoletki. Wyglądają ładnie. Odpowiedz Link Zgłoś
agula82 Re: bransoletka nomination 14.02.10, 17:03 noo,slicznie sie prezentuja na tej stronce. popatrzylam na allegro i tam sa tez caliem fajne wzory. tylko jak to jest? za te 2-3 zl kupuje modul(czyli ten kwadracik)i aby powstala bransoletka musze kupic kilka tych elementow,tak? podoba mi sie)) Odpowiedz Link Zgłoś
madlenka198409 Re: bransoletka nomination 14.02.10, 18:12 Hej - Już śpieszę wytlumaczyc. W firmie o ktorej pisałam Gold Commerce mozna kupic oryginalne branzoletki oraz moduly do branzoletek. Srebrne elementy to stal chirurgiczna, ktora nie barwi skóry nawet jak będziecie plywaly z branzoletką (moj srebrny zegarek zostawia czarne smugi, a branzoletka nie). Na stoisku tej firmy mozna kupic oryginalna branzoletke (od zewnetrznej strony na elementach jest napis NOMINATION, a od wewnetrznej STAINLESS STEEL NOMINATION). Taka branzoletka sklada sie modulow bez znaczkow. Klasyczna wielkosc kosztuje okolo 40 zl. I od tego momentu zaczyna sie zabawa. Na stoisku znalezc mozna elementy do podmiany modulow w branzoletce. Sa serduszka, rozne wzorki, kamienie - sporo tego.Mozna w ten sposob skomponowac swoja wlasna branzoletke, jakiej nikt inny nie powtorzy. Mozna na niej miec elementy z literami tworzacymi imie itd. Moduly maja znaczki ze zlota, lub kamienie szlachetne, dlatego cena jest wysoka (cena zaczyna sie od 60 zl za element). To co jedna z Was znalazla na allegro to podrobki Nomination. Nazwa ta zostala wykorzystana moim zdaniem bezprawnie - ale taka polska. Nomination to wloska firma, ktora wymyslila tego typu branzoletke i produkuje moduly z wysokiej jakosci wyrobow. Branzoletka pieknie wyglada na rece. Osobiscie polecam kupic na poczatek branzoletke bez znaczkow i jeden modul. Z czasem (np. przy kolejnej wyplacie) mozna kupowac kolejne elementy. Pewnie cena wydaje sie wam wysoka - wtedy polecam zerknac na ceny w sklepie Pandora (tam tez komponuje sie branzoletke z elementow, ale tam element ze zlota to juz kilka, lub kilkanascie elementow Nomination). Co do podrobek na allegro - niestety nie wiem jaka jest ich jakosc, bo nigdy nie zamawialam. Preferuje oryginal. Ja juz drugi rok kompletuje swoja branzoletke (co wyplata - jeden element) i jestem bardzo zadowolona Odpowiedz Link Zgłoś
madlenka198409 Re: bransoletka nomination 14.02.10, 18:16 Oto strona twórców: catalogue.nomination.com/showPage.php?template=nomistore&masterPage=composable.html Odpowiedz Link Zgłoś
kakuba reklama? 15.02.10, 08:16 no ślicznie zareklamowałyście produkt tylko jakoś tak... służbowo i marketingowo następnym razem postarajcie się bardziej Odpowiedz Link Zgłoś
madlenka198409 Re: reklama? 20.02.10, 09:09 Moze chcialam sie podzielic konkretnie z innymi? czy sluzbowo? no coz, przyznaje, pracuje w marketingu, moze juz tak sie wypowiadam a nie inaczej. zreszta gdybys zerknal na firme(ich strone, stoisko) to bys sie zorientowal, ze maretingiem to akurat oni nie szaleją! wydaje mi sie, ze ta branzoletka to fajna rzecz, a to forum chyba wlasnie od tego jest zeby sie dzielic z ludzmi wrazeniami, wiec proponuje troche wiecej optymizmu a mniej podejrzliwosci! Odpowiedz Link Zgłoś