magda1104 06.04.10, 12:38 Skusiłam się dziś na top bezszwowy Jolinesse. kupowałyście takie? Co o nich sądzicie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kate8025 Re: Bielizna z Lidla 06.04.10, 13:20 Topów w prawdzie nie kupowałam, ale za to piżamy, zarówno dla siebie, jak i dla męża i córeczki. Kupowałam też T-shirty męskie białe takie pod ubranie. Jakość super. Świetna bawełna, super się wszystko pierze i super się nosi. Jestem bardzo zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
katka74 Re: Bielizna z Lidla 07.04.10, 11:46 Potwierdzam. Kupuję w Lidlu od jakiegoś czasu bieliznę dla siebie i dzieci- bez zastrzeżeń. Odpowiedz Link Zgłoś
emma_me Re: Bielizna z Lidla 07.04.10, 11:50 kupiłam wczoraj majtki z pasem wyszczuplającym. Jak dla mnie super, dzisiaj jadę po następne. Odpowiedz Link Zgłoś
magda1104 Re: Bielizna z Lidla 07.04.10, 12:20 Dzięki, ja tez kupowałam dla dziecka tamtejsze rzeczy i są ok. Tylko o tten top mi chodziło, bo wcześniej nie miałam takiej bielizny.On ma lekko spłaszczać biust? Bo push-up to nie miał być przecież... Odpowiedz Link Zgłoś