eviluk 19.05.10, 21:14 Podobają mi się produkty tej firmy, ale widziałam je tylko w internecie. Cena dość wysoka. A jakość? I wygląd w realu? Za zaspokojenie mojej ciekawości z góry dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cortinka Re: Sagaform 20.05.10, 18:36 Nie wiem co Cię konkretnie interesuje, pewnie jakieś rzeczy do domu? Ja mam akurat koc piknikowy i ręczniki plażowe - nie wiem czy jest to w sferze Twoich zainteresowań Zamówiłam przez net (również bez wcześniejjszego oglądania). Ze względu na pogodę nie miałam okazji wypróbowac nawet koca (o ręcznikach nie wspominając), ale wizualnie sprawiają dobre wrażenie. Ciekawe wzornictwo, ładnie odszyte, pomysłowa torba na koc. Mam nadzieję, ze w użytkowaniu wszystko będzie ok. Odpowiedz Link Zgłoś
eviluk Re: Sagaform 20.05.10, 20:49 Ja też skusiłam się na koc piknikowy i ręcznik z allegro w okazyjnej cenie. Ciekawe, czy nie takie same Na razie czekam na nie. A najbardziej ciekawa jestem właśnie rzeczy do kuchni. Odpowiedz Link Zgłoś