a_andzia28 25.06.10, 17:08 Poszukuję fajnego stroju na chrzest dla 4 miesięcznego chłopca. Nie lubię takich typowych kompletów typu garniturek z muchą. Może macie jakieś propozycje? Gdzie coś fajnego kupię? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
monikaj21 Re: Strój na chrzest 25.06.10, 21:42 Fajne lniane garniturki widziałam kilka dni temu w h&m (chyba szare) na wyprzedaży ale nie wiem czy jeszcze są - do tego może być np fajny t-shirt Odpowiedz Link Zgłoś
repusik Re: Strój na chrzest 25.06.10, 23:06 Prześliczne ubranka są w Abrakadabra (można obejrzeć na stronie). Jakość super, ale ceny wysokie. Ja przy swoich bliźniakach zrezygnowałam. Odpowiedz Link Zgłoś
iberka Re: Strój na chrzest 26.06.10, 09:31 my kupilismy ubranko, które póxniej tez można założyć. U ans akurat córeczka ale była w białej sukieneczce i body bolerko. Chłopca ubrałabym w spodenki ( sztruks cienki/ len) do tego koszulka i kamizelka taka w romby wszystko w beżu + np te rpmby granat/ brąz. Iza Odpowiedz Link Zgłoś
emamaa Re: Strój na chrzest 26.06.10, 23:24 Ja Synkowi kupowałam garniturek w HM, ale fajne są też w mininiebo. Odpowiedz Link Zgłoś
kinia117 Re: Strój na chrzest 27.06.10, 16:33 pytanie o jaka kwote chodzi. Ja mam sliczne spodenki krotki lekko niebieskawe w delikatna krateczke, koszula lniana biala i kapelusik tez niebieskawy w krateczke jak spodenki. Raz noszone jezeli bys byla zainteresowana napisz maila przesle zdjecia. Kupione w ubieglym roku w mothercare. Odpowiedz Link Zgłoś
kanna Re: Strój na chrzest 27.06.10, 21:59 Synek miał lniane spodenki w beżu i biały tiszercik oraz, oczywiście, buty (pierwsze ) Niedrogo, a super wyglądał. Odpowiedz Link Zgłoś
tosieuda Re: Strój na chrzest 28.06.10, 09:29 to mój będzie wyglądał podobnie, chrzciny w niedziele, ma byc upał, jak nic innego nie kupię to założę, białe body, ale takie koszulowe, z kołnierzykiem, rozpinane, lniane spodnie bezowe, i w zaleznosci od tego jak bedzie gorąco to mam jeszcze kamizelkę Odpowiedz Link Zgłoś
a_andzia28 Re: Strój na chrzest 28.06.10, 09:43 Mam granatowe, lniane spodnie. Może jakąś koszulę polo do tego? Kurde, dla dziewczyn tyle fajnych sukienek... Odpowiedz Link Zgłoś
b.bujak garniturek h&m 28.06.10, 12:45 już nie pierwszy raz czytam, ze ładny... chciałabym go zobaczyć - ma któraś z Was fotki? będę wdzięczna za pomoc, bo do sklepu mam daleko... Odpowiedz Link Zgłoś
tosieuda Re: garniturek h&m 28.06.10, 14:42 ja wiem, taki sobie ten garniturek, kolor mógłby być lepszy .... tyle tylko, ze tani, bo przeceniony Odpowiedz Link Zgłoś
tosieuda garniturek H&M 28.06.10, 14:44 www.allegro.pl/item1094091982_garniturek_h_m_lniany_szary_nowy.html chyba to ten, w sklepie duzo tańszy... Odpowiedz Link Zgłoś
eryk2601 Re: garniturek H&M 28.06.10, 15:10 Mieliśmy chrzest wczoraj.Synek(4,5 m-ca) był ubrany w białą lnianą koszulkę i białe krótkie spodenki.Garniturek ogladałam,ale doszłam do wniosku, że małemu w takiej marynarce wygodnie nie będzie.Poza tym za gorąco. Odpowiedz Link Zgłoś
b.bujak Re: garniturek H&M 28.06.10, 16:50 tosieuda - dziekuje serdecznie! rzeczywiscie kolor niezbyt ciekawy - nie wiem skad mi sie zakodowalo w głowie, ze te garniturki sa beżowe... napisz, prosze, ile kosztowały w sklepie? - Odpowiedz Link Zgłoś
tosieuda Re: garniturek H&M 28.06.10, 17:02 nie jestem pewna, chyba 30 lub 39zł, ale moze ktoś zapamiętał i mnie poprawi Odpowiedz Link Zgłoś
moniaj77 Re: garniturek H&M 28.06.10, 22:34 to ja dziś kupiłam dla mojego 2-miesięczniaka taki zestaw w H&M - lniana szara kamizelka za 10 zł przeceniona z 39 zł, lniane białe spodnie rówież za 10 zł z 29 zł do tego białe body z długim rękawem z nadrukim czarnej muchy za 13 zł w smyku, teraz zastanawiam się jaką czapkę dokupic i czy same białe skarpetki czy buty też? Odpowiedz Link Zgłoś
listopadowka2008bis Re: garniturek H&M 28.06.10, 23:18 te garniturki na zywo robia moim zdaniem bardzo nieciekwe wrazenie. Szmatowato wygladaja. Byc moze po mega odprasowaniu (choc len to len), jakos lepiej to wyglada. Ja macalam i zrezygnowalam. Odpowiedz Link Zgłoś