Dodaj do ulubionych

Termoopakowania

20.03.04, 21:28
Chcę kupić termoopaowanie, żeby móc zabierać mojej córeczce soczki na spacery. Przejrzałam kilka stron ale jest tego tak dużo, że
zupełnie nie wiem które wybrać (z samym steropianem, steropian powleczony plastikiem, czy może wogóle zrezygnować ze steropianu i
kupić materiałowe??? Doradźcie mi, proszę. Z góry dziękuję. Kasia
Obserwuj wątek
    • pinik Re: Termoopakowania 20.03.04, 21:32
      Hej!

Ja uwazam, ze wszystkie te opakowania (przynajmniej te, ktore ja mialam) sa
      beznadziejne. Wszystko zaraz zimne. A dlaczego soczek musi byc cieply???
      rozumiem przy minusowych temperaturach, ale przeciez idzie wiosna smile

Pinik
      • rzona Re: Termoopakowania 20.03.04, 21:44
        Myślałam też o kleikach, kaszkach, itp. Ostatnio wybrałam się do parku i tam był otwarty tylko jeden bar, wprawdzie mieli tam soczki i batoniki dla dzieci ale mikrofali ani czajnika nie mieli, a moja córcia była głodiutka i to bardzo. Dlatego pomyślałam o tych termoopakowaniach.
        • pinik Re: Termoopakowania 20.03.04, 21:48
          Ja mialam na to sposob noszenia wody goracej i zimnej w termosie i odmierzonego
          proszku (mleka) w takim specjalnym pojemniczku (np. AVENT). W takich
          przypadkach mialam szybciutko cieple, swierze mleko dla malego. Moja kolezanka
          robila w ten sam sposob kaszki w drodze. Tak spedzilysmy cale letnie dni na
          dworze.

Pinik
          • edytek1 Re: Termoopakowania 20.03.04, 23:32
            Dziewczyny a ja wam polecam lodówkę turystyczną...Takie cudo dawła kiedyś Warka
            do piwa. To sporawa torebka więc dużo się zmieści i zachowuje temperaturkę jak
            trzeba. Poszukajcie, popytajcie może ktoś ze znajomych ma i nieużywa. Torebka
            jest czerwona z napisem WARKA. Nam się super`sprawdziło w zeszłoroczne upały.
            Ja chciałam, aby picie było zimne i takie pozostawło przez kilka godzin.
            Transportowałam tak też serki i owoce.
            Komu Bogowie są wrogiem tego czynią pedagogiem.
            • edytek1 Re: Termoopakowania 25.03.04, 20:50
              Widziałam w reklamówce Ikeii plecaki , torby termoopakowania. Tam się wszystko
              zmieści i zupka i soczek i deserek. Kosztują 25 zl . Jeśli macie w pobliżu Ikeę
              to kupcie wydatek dużo bardziej pzrydatny niż pudełko na butelki.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka