Dodaj do ulubionych

Testy w Avanti

IP: *.ip.netia.com.pl 06.08.10, 13:14
Witam,

Avanti czytam regularnie.Chciałabym zapytać, w jaki sposób czytelniczki mogą
testować kosmetyki, zabiegi i inne.Gdzie się zgłosić? Do redakcji już kilka
razy pisałam, ale bez odp.
Byłabym wdzięczna za informację.

Pozdrawiam serdecznie i dziękuję,
Obserwuj wątek
    • Gość: Zainteresowana Re: Testy w Avanti IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.10, 08:50
      ?
      • avanti24 Re: Testy w Avanti 09.08.10, 11:28
        Niedługo na naszej stronie pojawi się informacja odnośnie testowania kosmetyków
        przez nasze czytelniczki.
    • Gość: Zainteresowana Re: Testy w Avanti IP: *.ip.netia.com.pl 09.08.10, 12:04
      Dziękuję. Będę zatem czekać.A i na forum prosiłabym o linka wink
      Pozdrawiam serdecznie,
      • Gość: Zainteresowana Re: Testy w Avanti IP: *.ip.netia.com.pl 27.08.10, 16:52
        Witam ponownie,
        ani widu ani słychu o testach i linkach na stronie www.
        Pozdr.
    • Gość: Zainteresowana Re: Testy w Avanti IP: *.ip.netia.com.pl 03.09.10, 14:59
      ?
      • Gość: Zainteresowana Re: Testy w Avanti IP: *.ip.netia.com.pl 06.09.10, 14:10
        Nie widziałam na stronie żadnej zajawki. Mam zatem pytanie do red. Avanti, czy taka będzie? Pozdr.
        • avanti24 Re: Testy w Avanti 07.09.10, 07:58
          Rzeczywiście, zajawki jeszcze nie ma - trwają nad nią dyskusjesmile. Prosimy więc o wysłanie swojego zgłoszenia na adres avanti24@gazeta.pl wraz ze swoim zdjęciem i adresem zamieszkania. W tytuł prosimy wpisać hasło "testy kosmetyków". O szczegółach będziemy rozmawiać już prywatniesmile.
          • Gość: Zainteresowana Re: Testy w Avanti IP: *.ip.netia.com.pl 10.09.10, 13:46
            Dziękuję za odpowiedź. Wysłalam właśnie maila.

Pozdrawiam,

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka