p_swiat 25.03.04, 11:27 polecam odwiedzić www.bambini.pl całkiem fajne ciuszki dla maluszków Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
elasz4 Re: Znalazłam fajny sklep internetowy z ciuszkami 26.03.04, 12:20 Rzeczywiście ciuszki są super Odpowiedz Link Zgłoś
edytek1 Re: Znalazłam fajny sklep internetowy z ciuszkami 26.03.04, 12:22 Dziewczyny napiszcie proszę czy któraś robiła tam zakupy czy 1. przesyłke odbiera się na poczcie czy przynosi kuriar 2. ja z jakością i rozmiarem ubranek Z góry dziękuję mama prawie 2 letniej Karolinki. Odpowiedz Link Zgłoś
p_swiat Będę kupowac po swiętach 26.03.04, 13:13 ja bedę tam zamawiała tylko po świętach, ale jak tylko kupię zdam relacje jak przebiega Tranzakcja Odpowiedz Link Zgłoś
edytek1 Re: Będę kupowac po swiętach 26.03.04, 13:43 Oj szkoda ja bym zamówiła już ale zanim to zrobię chciałabym wiedzieć coś wiecej o tym sklepie. Może ktoś już jednak tam coś kupił? Odpowiedz Link Zgłoś
elasz4 Problemy z zakupami 26.03.04, 14:35 Postanowiłam zaryzykować i przed chwilą chciałam coś zamówić w tym sklepie, ale mam problemy w ogóle z zalogowaniem się tam żeby móc robić zakupy. Wysłałm do nich e-mail'a, poczekam czy odpoiwiedzą. A wyście może logowały się jako nowi użytkownicy ? Odpowiedz Link Zgłoś
g273 Re: Problemy z zakupami 28.03.04, 14:19 Hej, ja zalogowałam się bez problemu, ale nie dostałam odpowiedzi na maila z pytaniem o rozmiary i długość w centymetrach ubranka, ktore chcę zakupić. Czekam już 4 dzień -jak nie dostanę odpowiedzi, to przecież trudno bedzie kupić w ciemno -bo co producent to rozmiar ma inną długość, przeważnie... Chyba, że któraś z Was ma już doświadczenie i stwierdzi, z 86 to zwykłe 86 ) Odpowiedz Link Zgłoś
iza33 Re: Widziałam ubranka w sklepie 28.03.04, 19:32 Widziałam ubranka w sklepie (Smyk w Krakowie) i "na żywo" nie wyglądają tak fajnie. Przede wszystkim nie ma nigdzie informacji, że np. dinozaury są zwykłą kalkomanią. Myślę, że po kilku praniach ubranka nie będa wyglądać tak atrakcyjnie. Pozdrawiam forumowiczki Odpowiedz Link Zgłoś
edytek1 Re: Widziałam ubranka w sklepie 29.03.04, 10:17 Ja też widziałąm w warszwskim Smyku i niestety nic specjalnego . Odpowiedz Link Zgłoś