barbi1 29.09.10, 11:13 Witajcie, Pewnie już to było, ale niestety wyszukiwarka nic nie pokazuje. Czy może mi ktoś w przystępny sposób wyjaśnić, jak się wstawia opis między zdjęciami w aukcjach allegro? Zdjęcia wysyłam na tinypic.com. Z góry dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sylki Re: Jak wstawić opis między zdjęciami na allegro 29.09.10, 11:19 Ja mam na fotosiku i robię tak najpierw wklejam link ze zdjęciem (oczywiście odpowiedni link) a później opis i tak w kółko. Żeby było sprawniej robię to w Wordzie, a później kopiuje i wklejam do all Odpowiedz Link Zgłoś
alcea3 Re: Jak wstawić opis między zdjęciami na allegro 29.09.10, 11:24 www.nvu.pl Polecam szczerze darmowy program do tworzenia aukcji! rewelacja dziala podobnie jak Word, wpisujesz, wklejasz zdjecia, klikasz jeden przycisk "zrodlo" i juz msz gotowy kod! Aukcja zrobiona w 5 min. Odpowiedz Link Zgłoś
annaparzonka do alcea3 29.09.10, 14:53 jeszcze nie robilam tam jak mowisz a z checia bym sprobowala bo wystawiam duzo aukcji.... mozesz napisac dokladniej jak to robisz? co kopiujesz i co i gdzie wklejasz w aukcji? Za odpowiedz z gory dziekuje ja zawsze dodaje zdjeica do fotoforum gazetowego i i konkretne zdjecia otwieram w nowym oknie i przeciagam pod opisem i super to wychodzi tylko jednak pracochlonne jest haha nigdy zdjecia nie zniakaja. Odpowiedz Link Zgłoś
barbi1 Re: do alcea3 29.09.10, 17:52 Mnie też, ale znalazłam ten program na stronie instalki.pl: www.instalki.pl/programy/download/Windows/tworzenie_stron_www/Nvu.html Tylko co teraz? Odpowiedz Link Zgłoś
alcea3 Re: barbi1 29.09.10, 20:28 ) zainstalujcie i .. piszcie) Jak chcecie wkleic obrazek o najpierw musicie je umiescic na zewnetrznym serwerze (ja na bezplatnym www.imageshack.us ) i klikasz u gory w programie obrazek, wklejasz link, zaznaczasz opcję, "nie uzyweaj alternatywnego tekstu" i ok. I pojawia sie zdecia. Jak skonczycie robic opis klikacie na dole sttony w zakladkach "zrodlo" kopiujecie i wstawiacie do allegro Odpowiedz Link Zgłoś
barbi1 Re: barbi1 29.09.10, 21:28 Jak mi się uda to jestem miszczu Dzięki za instrukcję Odpowiedz Link Zgłoś
barbi1 Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!! 04.10.10, 01:17 Narobiłam się przez pół wieczoru i co się okazało? Że zdjęcia są mikroskopijne, opis między zdjęciami jest, ale w nieładzie, zdjęcia porozpychane, poprzesuwane, czcionka z kolorowej przestawiła mi się na czarną standardową Aaaa! Odpowiedz Link Zgłoś