Dodaj do ulubionych

Strój Jasminy :)

10.02.11, 00:05
Moje dziecię uparło się na strój Jasminy z Alladyna,dodam,że będzie to jej pierwszy bal karnawałowy.Problem w tym,że na Allegro to już trochę za późno.Czy widziałyście może gdzieś taki strój w jakimś markecie lub innym stacjonarnym sklepie.
Obserwuj wątek
    • koza_w_rajtuzach Re: Strój Jasminy :) 10.02.11, 09:11
      może spróbuj w wypożyczalniach poszukać..
    • buanitka Re: Strój Jasminy :) 10.02.11, 09:16
      nie wiem skąd jesteś. Stroje Jasminy widziałam przedwczoraj we Wrocławskim Leclercu.
    • rafakoral2 Re: do buanitka 10.02.11, 09:48
      Czy te stroje w Leclercu wyglądały dość porządnie i czy były w ogóle ładne.W jakim kolorze były bo z tego co widziałam na Allegro to bywają niebieskie jak i różowe.Szczerze razem z córą wolałybyśmy niebieski smile.Mam w pobliżu dwa sklepy Leclerc w Sosnowcu i w Katowicach,więc mogłąbym podzwonić może akurat tam też są.Jak nigdzie nie znajdę zostanie mi wypożyczalnia tylko mam straszną chudzinkę i będzie duży problem z dopasowaniem rozmiaru.Wolałabym kupić żeby ewentualnie zwęzić tu i ówdzie.Z góry dziękuję za odpowiedź.
      • buanitka Re: do buanitka 11.02.11, 08:59
        tak na 100% nie pamiętam - chyba różowe i fioletowe. Moja córka była w takim różowym (w Leclerca) 2 lata temu. Jak chcesz podaj e-mail wyślę zdjecie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka