agajjja 15.02.11, 17:29 takie które się fajnie dopasowują, nie odciskają się itp. macie jakieś ulubione? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
moofka Re: Jakiej firmy majty polecicie? 15.02.11, 17:38 ?? to chyba kwestia fasonu, skladu a nie firmy Odpowiedz Link Zgłoś
andaba Re: Jakiej firmy majty polecicie? 15.02.11, 18:02 Owszem takie z bazaru po 2 zł. Dobrze leżą, nie uciskają, dobrze się piorą. Ale jak sądzę nie o to ci chodzi, bo to pewnie obciach Odpowiedz Link Zgłoś
bei Andabo 16.02.11, 17:10 Ja mam tak ze stanikami- swietnie dobrany w renomowanym sklepie- prany w kuli- wygląda tak sobie...a te z allegro (na bazarku te same pewnie sprzedają), za 1\20 ceny wymienianego pierwszego- po dwoch latach prania bez szacunku - pjjjękny jakby był dopiero przyniesiony z firmowego salonu Odpowiedz Link Zgłoś
boziaj KappAhl 15.02.11, 18:09 przeważnie doły kupuję do kompletu do biustonosza poza tym kupuję gatki z KappAhl, są bardzo wygodne i fajne stylistycznie Odpowiedz Link Zgłoś
przeciwcialo Re: Jakiej firmy majty polecicie? 15.02.11, 18:12 Moraj. Polsak firma. Ma fajne codzienne majtki dla kobiet, dzieci i mężczyzn. Dużą oferte ma sklep osiedlowy. Odpowiedz Link Zgłoś
aga.pier Re: Jakiej firmy majty polecicie? 15.02.11, 18:22 jak tylko mam w zasięgu ręki M&S to zawsze tam zaopatruję się w majtki, mają świetne bawełniane i bezszwowe. Odpowiedz Link Zgłoś
na_pustyni Re: Jakiej firmy majty polecicie? 15.02.11, 18:24 odkąd mi tyłek urósł, to tylko szorty M&S Odpowiedz Link Zgłoś
gupia_rzona Re: Jakiej firmy majty polecicie? 15.02.11, 18:49 z tych nieodciskających się to sloggi i schiesser. Jeśli rozpatrujemy gatki w kontekście dobrej jakosci bawelny - avocado i atlantic. Moje top cztery Odpowiedz Link Zgłoś
bombastycznie Re: Jakiej firmy majty polecicie? 15.02.11, 19:49 ja bardzo lubię majty H&M z serii divided, takie trójpaki jeśli dobrze pamiętam to po 29zł ja mam czarne, szare i białe, są super, bo fajnie leżą i o dziwo nie rozciągają się po praniu no i są z bawełny więc też w miarę oddychające, krój jak te tylko w jednolitym kolorze moda.allegro.pl/hm-nowosc-figi-divided-motylki-3-pak-rozm-34-i1455650886.html Odpowiedz Link Zgłoś
hellulah Re: Jakiej firmy majty polecicie? 15.02.11, 19:51 KaphAll, staniki mają w beznadziejnej nierealnej rozmiarówce, ale gatki, choć w rozmiarach podwójnych (np. 36-38), bardzo fajne (elastyczne, ciekawe wzory). Odpowiedz Link Zgłoś
lacitadelle M&S 15.02.11, 20:18 od wielu lat wyłącznie M&S, boxer shorts chyba, pięciopaki są w fajnej cenie i ładnych kolorach, ostatnio kupiłam zestaw świąteczny Odpowiedz Link Zgłoś
myszka_333 Re: M&S 15.02.11, 23:09 intimissimi bezszwowe, kupowane albo na allegro albo w outlecie za śmieszne pieniądze. Odpowiedz Link Zgłoś
dominiczka201 Re: Jakiej firmy majty polecicie? 16.02.11, 12:35 sloggi w sklepach stacjonarnych są dla mnie za drogie, ale na allegro można czasem trafić fajną cenę a jakiś czas temu zamówiłam w jakimś sklepie internetowym 3 pary za 30 zl Odpowiedz Link Zgłoś
larenata Re: Jakiej firmy majty polecicie? 16.02.11, 13:25 Jak dla mnie najfajniejsze są bezszwowe majtki Dream of Sonia - dobrze leżą, nie odciskają się, znoszą z godnością suszarkę Odpowiedz Link Zgłoś