Dodaj do ulubionych

Huggies Biedronka

22.02.11, 07:52
ale że co? często spotkałam się z wyrażeniem - huggiesy z Biedronki. Wiem,że są takowe bo ich używam, są tańsze i dość dobre. Napiszcie mi jaka jest różnica między tymi z biedronki a innymi huggiesami? Poza ceną naturalnie. no i w samej Biedronce też są dwa rodzaje - jedne w pudle -czwórek jest 87 i są za ok39 zł, i są też w normalnym opakowaniu za ok 40 zł i trochę mniej sztuk. napiszcie proszę - o co chodzi?
Obserwuj wątek
    • 18_lipcowa1 Re: Huggies Biedronka 22.02.11, 08:19
      to są te same Huggisy
      • waryszka Re: Huggies Biedronka 22.02.11, 08:32
        dziękuje
        • agaja5b Re: Huggies Biedronka 22.02.11, 08:54
          Moja córka sika jeszcze w te Huggisy i sa super. Staram się właśnie kupować te w pudłach ze wzgl na cenę a tak moim zdaniem niczym sie nie różnią.
    • joannamichal Re: Huggies Biedronka 22.02.11, 08:54
      Ja kupiłam je 2 razy. Za pierwszym razem każda pieluszka miała wadę, tzn. z przodu pieluszki miała takie kłujące w środku kuleczki. A teraz znów kupiłam i tym razem pieluszka bardzo szybko przecieka. Mam wrażenie, że juz po godzinie czuję wilgotne rajtuzki na tyłku. Może mi się trafiły takie felerne paczki. Ale już ich więcej nie kupię.
      • aniulekq Re: Huggies Biedronka 22.02.11, 09:00
        Moim zdaniem te z w kartonach są sztywne w porównaniu z innych sklepów
    • sylki Re: Huggies Biedronka 22.02.11, 10:22
      To są te same pieluchy, ale byc może jest to tzw 2 kategoria.
      Miałam je i nie narzekałam, chłonność ta sama, co innych huggies, czy sztywniejsze, też nie zauważyłam
      Szkoda, że nigdzie nie możemy znaleźć rozmiaru 4+
      • waryszka Re: Huggies Biedronka 22.02.11, 10:28
        co do felerności - to mi na dwa kartony i chyba ze 6 normalnych paczek z biedrony tylko jeden huggies był felerny -nie miała zapięcia. Za to mój brat kupił pampersy pampersa i chyba połowa paczki miała urywaną jedna stronę przylepców- tzw skrzydełko - wiec to chyba tylko pechowe kartony się trafiły poprzedniczce
        • anna.b Re: Huggies Biedronka 22.02.11, 22:33
          Ja kupuje Huggies w Biedronce te w paczkach - sa OK. Raz kupilam w kartonie, zachecona cena i iloscia. Niestety, wg mnie sa gorszej jakosci od tych w paczkach. Od nich wszystkie body w kroku od strony pieluszki zafarbowaly nam na jasnoczerwony kolor.
          • aga1309 Re: Huggies Biedronka 23.02.11, 21:05
            Kupuję i te w kartonach i w foli - różnicy nie widzę
            • mmala6 Re: Huggies Biedronka 23.02.11, 21:18
              kupiłam te w kartonach dwa razy. Przeciekały niemal każdej nocy i w dzień również.
              • afroddytta Re: Huggies Biedronka 23.02.11, 21:27
                Ja kupuję tylko te w kartonach (tak od sierpnia) miałam już chyba z kilkanaście kartonów i tylko 2-3 pieluchy okazały się jakieś słabe-przeciekły po nocy (właściwie pękły z przepełnienia). Wcześniej kupowałam Dada na dzień, a huggiesy na noc, ale te w kartonach wychodzą w tej cenie co Dada więc Dada teraz nie kupuję. Ja nie narzekam, a huggiesy to jedyne pieluchy, które u mnie wytrzymują noc (1,5 roczniak, ponad 12 godz. spania).
                • ylunia78 Re: Huggies Biedronka 23.02.11, 23:17
                  Ogólnie Huggiesy z Biedronki czy z innych sklepóe to te same produkty.Sa natomiast Huggiesy Classic i Premium.
                  "Classic" są te gorsze a "Premium" te lepsze.Z Huggiesami jest pewnie tak jak np z pastami rybnym Lisnera.W sklepach jest to samo,a droższe,a w Biedronce sa tańsze.A to samowink
                  Polityka firmy(dostawcy) i kupującego(odbiorcy)
                  • aniulekq Re: Huggies Biedronka 23.02.11, 23:55
                    W biedronce są dostępne tylko Huggiesy Premium.
            • emma_maj Re: Huggies Biedronka 08.12.17, 18:19
              stonka oszukuje w każdym konkursie, uczestniczę już w trzecim i znowu w naszej wsi nie chcą wręczać wygranych, czy już rozdały czy co? Nie naliczają punktów za zakupy to pewnie już kuchnię polską rozdały. Te świeżaki, czy coca-cola też to samo, nawet rejestrować się paragonów nie dało. Towar porozrzucany po całym sklepie bałagan, a ceny od czapy. Dzisiaj mmmsy z ceną 4,99, które na kasie kosztowały 20 zeta ludzie, obserwuję już taką sprytną metodę od 2001 roku ile można tolerować jedynie w stonce taki bałagan i tyle zniszczonych towarów, całe kosze tego leżą, wszystko zepsute, podarte i połamane. Pozdrawiam sklepowe i zwłaszcza kierowniczkę przybytku. Ciekawe dlaczego w teżco tego nie ma wink)
          • sylki Re: Huggies Biedronka 24.02.11, 08:58
            mam teraz huggies kupione w innym sklepie niz biedronka, specjalnie sprawdzam body i szczerze, to na napach farba zostaje, wiec z tym farbowaniem to one wszystkie tak maja wink

dodam jeszcze, ze jak pielucha przecieka, to albo jest zle zalozona, albo za mala badz za duza.
            Moja corka moze miec huggiesa tak napompowanego, ze az wielka banka jest,a po bokach nic sie nie wylewa wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka