Dodaj do ulubionych

Buty Ecco dla dorosłego

14.03.11, 13:29
Dzień dobry, macie Panie jakieś doświadczenia z Ecco dla dorosłych? Zastanawiam się nad kupnem sandałów tej firmy i może czegoś typu półbuty - sprawdzałam opinie na ww temat w necie i jest dużo negatywnych, więc się zastanawiam, czy warto inwestować w ecco. Pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • taba18 Re: Buty Ecco dla dorosłego 14.03.11, 13:48
      Nigdy nie miałam wygodniejszych butów. Miałam kilka par i nie mam zastrzeżeń.
      • mielin Re: Buty Ecco dla dorosłego 14.03.11, 14:05
        Buty tej marki nosi cała moja rodzina od kliku lat ( zaraziłam tym nawet moich rodziców po 60')- i wszyscy jesteśmy z nich bardzo zadowoleni- ani razu ani jednego problemu, no jest jeden ... jak się znudzą i nie chcą się zniszczyćsmile he he...

A sandały trekkingowe nosimy od kilku lat i są super nawet w trudnych warunkach.

A opinie w necie raczej pozytywne!
        • janka39 Re: Buty Ecco dla dorosłego 14.03.11, 15:19
          ja lubie (ale tylko plaskie, kupilam na obcasie klasyczne czolenka - wbijały mi sie bolesnie w noge, choc jedne piekne balerinki mierzone w sklepie tez obcieraly...)
          aaa - mierzylam tez jakies urbanity (takie za kostke) - niewygodne jak diabli
          mąz nie znosi - twierdzi ze kupuje za moją namową, a potem narzeka, albo chowa na spod szafy i nie chodzi uncertain
          • olek771 Re: Buty Ecco dla dorosłego 14.03.11, 19:52
            Ja znalazłam dużo opini na temat ecco, że się rozwalają podeszwy - stąd moje pytanie. Myślałam głownie o sandałach, bardzo dużo chodzę i potrzebuję jakichś wygodnych i trwałych.
            • marcyszka Re: Buty Ecco dla dorosłego 14.03.11, 20:43
              u mnie chodzi cała rodzinka (ja, mąż i dzieci) i jeszcze nic się nikomu nie rozwaliło.
              A ja wreszcie mogę chodzić w butach na obcasach, bo są megawygodne...
    • agni71 Re: Buty Ecco dla dorosłego 14.03.11, 20:52
      typowo dorosłe mam jedne - takie sportowe pólbuty na rzeopy, model Jump. mam tez zimówki, ale z kolekcji dziecięcej. Dla mnie problemem w butach Ecco jest to, że są za szerokie w pięcie, nawet te Jump musiałam sobie troszkę zmienić, żeby nosić. Ale trwałe są, w moich w każdym razie nic sie nie dzieje,a mam je juz kilka lat.
    • mirszy Re: Buty Ecco dla dorosłego 14.03.11, 22:52
      Kupiłam sandały 3 lata temu. Niestety tych modeli już nie produkują, nazwa była coś SUMMERDAY czy coś takiego. To są moje najlepsze buty. I warte swojej ceny, bo od 3 lat innych butów na lato nie kupuję smile A po sezonie ładnie wyczyszczone, zaimpregnowane , leżą w pudełku i czekają na 4 lato. Wyglądają z góry jak nowe, ta wyściełana w środku podeszwa już tak niecałkiem, bo butki są ecru, ale i tak nie najgorzej.
      • emma_me Re: Buty Ecco dla dorosłego 15.03.11, 08:10
        u mnie od kilku lat cała rodzina chodzi w ecco.
    • coronella Re: Buty Ecco dla dorosłego 15.03.11, 08:30
      na ecco tu na forum jest szał.
      Ja kupuję od dawna, i drogą selekcji wyeliminowałam no sandałki dziecięce inne niż te do wody, niszczą się niemiłosiernie szybko. Chyba, że trafię z dużej przeceny, wtedy kupuję. Do wody- kiedyś były speedy, genialne!! wycofali, to, co robią teraz, to namiastka, brzydkie i niszczy się podeszwa, ale wygodne, więc dzieci mają.
      Zimowe- nie mają równych.
      półbuty- różnie, ale bez szału. Raczej nie kupuje po normalnych cenach, bo wg mnie nie sa tego warte.

Dorosłe- mąż ma 4 pary, 2 ok, ale strasznie szybko zniszczyły sie cholewki, podeszwa bez zarzutów. Ma jedne z serii business, nie cierpi ich! obcierają, uwierają, ma je już 2 lata i nic się nie poprawiło. Nosi, bo zapłacilismy...nie chce wspominac ile.... ale tylko na bardzo krótkie wyjścia. Ma sandałki- te są ok.

Ja- mam zimowe, dziecięce- genialne!!!!!!! nie miałam nigdy wygodniejszych butów. Lekkie, ciepłe, cudeńko!
      Sandałki- mam stare speedy, które kocham, ale już są zniszczone sad nowych nie lubię- strasznie niewygodne dla mnie.
      Mam półkozaczki- średnio- nie niszczą się, ale nie sa wygodne. 3-4 godz w nich przechodzę, dłużej nie.
      na obcasie- dla mnie koszmar, uwierają, nie moge dopasować rozmiaru. Czółenka podobnie, nie w moim typie. Większość kupiłam, na szczęście, z wyprzedaży w UK, więc za małe pieniadze, ale powoli z ecco rezygnuję. Jest sporo innych wygodniejszych dla mnie marek.
      • janka39 Re: Buty Ecco dla dorosłego 15.03.11, 20:58
        coronella napisała:

> na ecco tu na forum jest szał.
        >
        > > na obcasie- dla mnie koszmar, uwierają, nie moge dopasować rozmiaru.

dokladnie to samo mam
        dlatego na obcasie wole ryłko - genialnie wywazone, moge biegac na 8-centymetrowym obcasie caly dzien i nogi nie bola

a sandalki summerday uwielbiam (choc to kolekcja dziecieca wink )
        i jeszcze jedne polbuty chyba trekkingowe, takie do biegania na co dzien - absolutny nr 1!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka