nie.wiem.kto2011 30.03.11, 14:16 kobietki, czy która z z Was ma takie krzesełko turystyczne do karmienia? czy fajne i czy warto je kupić? tu link do przykładowego esklep.babyfant.pl/uniwersalne-krzeselko-the-first-years-p-2028.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
inia25 Re: krzeselko turystyczne The First Years- ktoś m 30.03.11, 14:24 ja mam handysitta używam go w domu i na wyjazdach, jestem zadowolona: Odpowiedz Link Zgłoś
nie.wiem.kto2011 Re: krzeselko turystyczne The First Years- ktoś m 30.03.11, 21:10 no fajny ten handysitt, tylko cena wysoka! na all jest za 400 zl! to zbyt wysoka cena! Dlatego myślałam o czymś tańszym, a tez dobrym może ktoś ma to krzesełko first years i podzieli się opinią? Odpowiedz Link Zgłoś
inia25 Re: krzeselko turystyczne The First Years- ktoś m 31.03.11, 09:10 nie.wiem.kto2011 napisała: > no fajny ten handysitt, tylko cena wysoka! na all jest za 400 zl! to zbyt wysok > a cena! Dlatego myślałam o czymś tańszym, a tez dobrym no za 400 w życiu bym nie kupiła Bywa na buy vipie za 150 Odpowiedz Link Zgłoś
antek7807 Re: krzeselko turystyczne The First Years- ktoś m 08.05.11, 20:10 Tutaj jest za 240 zł. allegro.pl/wyprzedaz-krzeselko-minui-handysitt-bylo-370-zl-i1602983970.html Odpowiedz Link Zgłoś
dominis2005 Re: krzeselko turystyczne The First Years- ktoś m 30.03.11, 21:21 ja miałam dla córci fisher price allegro.pl/fisher-price-krzeselko-do-karmienia-deluxe-booster-i1520596755.html przykładowa aukcja jedyna jaka znalazlam Bardzo fajne mozna montowac na krzesle i zapinac do oparcia mozna postawić na podlodze i podniesc nozki i dziecko ma takie male swoje krzeselko z blacikiem plastik fatwy do utrzymania czystości Odpowiedz Link Zgłoś
nat10 Re: krzeselko turystyczne The First Years- ktoś m 30.03.11, 21:38 my mieliśmy dokładnie takie.Fajnie siesprawdzało na wyjazdach-bardzo lekkie,zajmuje mało miejsca i potem w domu przypięte było na stale do krzesła przy stole.Dodam,ze w Stanach kosztuje 20 usd Odpowiedz Link Zgłoś
ivaz Re: krzeselko turystyczne The First Years- ktoś m 30.03.11, 21:43 ja mam to krzesełko od roku, corka ma 2 lata, super sprawa, wygodne, dziecko je z nami przy naszym stole, rysuję, uczestniczy w życiu rodzinnym jak każdy domownik siedzi na normalnym krzesle, mielismy je tez ze sobą w wakcje, generalnie bardzo się sprawdza, polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
mak-111 Re: krzeselko turystyczne The First Years- ktoś m 30.03.11, 21:45 ja mam takie www.nowamatkapolka.pl/go/_info/?user_id=242&lang=pl przy pierwszym dziecku uzywalismy caly czas w domu+ wyjazdy. uzywalismy go az do 3-4 lat (potem robi sie z niego podstawke pod pupe). teraz dla drugiego mamy inne, wiec to jest na dzialce. moge z czystym sumieniem polecic. Odpowiedz Link Zgłoś
mak-111 Re: krzeselko turystyczne The First Years- ktoś m 30.03.11, 21:47 aha, sklada sie w mala walizeczke. Odpowiedz Link Zgłoś
a-n-i-k-a Re: krzeselko turystyczne The First Years- ktoś m 30.03.11, 22:13 ja mam krzeselko turystyczne z mothercare (kupione w UK, nasz mothercare nie chcial mi go sprowadzic) i uwazam, ze byl to jeden z najlepszych zakupow w kategorii 'akcesoria/gadzety dla dzieci' - jak nie najlepszy, a juz na pewno najbardziej praktyczny dla corki mialam tradycyjnego klamota do karmienia, ktory poza tym, ze zajowal duzo miejsca to sie niczym innym nie wyroznial z drugim dzieckiem klamota sie expresowo pozbylam i upatrzylam sobie to wlasnie wyzej wklejone krzeselko - i jak dla mnie ma same zalety: - jest lekkie i zajmuje malo miejsca, sklada sie w poreczna walizeczke, takze bez problemu zabieramy je na wakacje, obiady u babci itp., przydawalo sie tez na basenie (mialam gdzie mlodego unieruchomic na czas kąpania i ubierania corki) - moze byc zamontowane na tradycyjnym krzesle lub stac na podlodze - ja zdecydowanie wolalam karmic siedzac na podlodze, bo wtedy blizej mialam do wszystkich zrzucanych z blatu zabawek i ksiazeczek umilajacych jedzenie; a i jedzenie zrzucane z nizszej wysokosci zdecydowanie mniej sie rozchlapuje i mniejsze spustoszenie czyni niz to zrzucane z wysoka - w zwiazku z powyzszym radziłabym jednak wybrac takie krzeselko z blatem (blat zawsze mozna zdjac) np. allegro.pl/mamas-papas-krzeselko-do-karmienia-przenosne-i1537330063.html allegro.pl/turystyczne-krzeselko-do-karmienia-3w1-baby-luca-i1514235464.html allegro.pl/summer-infant-nakladka-nadstawka-przenosne-krzesel-i1534768854.html Odpowiedz Link Zgłoś
listopadowka2008bis Re: krzeselko turystyczne The First Years- ktoś m 30.03.11, 23:10 ja mam takie : allegro.pl/krzeselko-siedzisko-do-karmienia-booster-seat-i1532320647.html i jest to w zasadzie jedyne krzeslo do karmienia, ktore kupilam. W domu przypiete do zwyklego krzesla, na wyjazdy do rodziny skladam i do bagaznika. Wielka wygoda i nie stoi dodatkowy 'mebel' w salonie. Bez wzgledu na to jakiej firmy, jest to niezwykle przydatna rzecz. Odpowiedz Link Zgłoś