Dodaj do ulubionych

Dziewcyzny-nadal szukam tej kurtki

05.04.11, 13:59
preview.next.co.uk/shopping/children/youngerboys/6/15

Kto mi pomoże? Nikt na Allegro nie ma.
Obserwuj wątek
    • verika Re: Dziewcyzny-nadal szukam tej kurtki 05.04.11, 14:05
      W jakim rozmiarze ? Część już jest nie dostępna, a część dopiero za 5 tygodni, czyli jest szansa,że będziesz ją miała w środku lata wink no chyba,że na jesień Ci potrzebna.
      • puellae_2007 Re: Dziewcyzny-nadal szukam tej kurtki 05.04.11, 14:12
        Chciałabym rozmiar 2-3 lata, a najlepiej 3-4...
    • verika Re: Dziewcyzny-nadal szukam tej kurtki 05.04.11, 14:16
      3-4 już nie ma, 2-3 za 5 tygodni, ale bez sensu mieć taką kurtkę na lato, więc pewnie lepsza by była na 3-4 a o tej można już zapomnieć sad niestety
      • puellae_2007 Re: Dziewcyzny-nadal szukam tej kurtki 05.04.11, 14:22
        Dzięki verika. Choć nie ukrywam, że mnie załamałaśsad Polowalam na nią od poczatku...sad
        • verika Re: Dziewcyzny-nadal szukam tej kurtki 05.04.11, 14:25
          Kurcze, to czemu jej nie zamówiłaś jak były ? Jak mi zależy na czymś to zamawiam od razu smile
          • puellae_2007 Re: Dziewcyzny-nadal szukam tej kurtki 05.04.11, 14:33
            Przez next sama nie wiem jak zamawiac, a na all kobieta mi napisała, że za 12 tygodni będa - w pierwszej chwili zgłupiałam i olałam sprawe- po co mi kurtka na wiosne w czerwcu. Teraz zalujesad Myslalam ze ktos moze zamowi i bedzie sprzedawal juz z Polski.
          • babajaga-only Re: Dziewcyzny-nadal szukam tej kurtki 05.04.11, 14:34
            a trza smile było zamawiać jak pisałam wcześniej smile

Ja lecę na zakupy pojutrze i byś już miała smile
          • minnie8 Re: Dziewcyzny-nadal szukam tej kurtki 05.04.11, 14:35
            jest szansa,że może być jeszcze w sklepach stacjonarnych.Nie raz było,że w katalogu zero a moja Pani zamawiająca polatała po sklepach i znalazła interesującą mnie rzecz.Tak więc jeszcze nadzieja w mieszkających w UK np smile
            • puellae_2007 babajaga;) 05.04.11, 14:40
              maila do Ciebie w tej sprawie wystosowałamwink A spojrzysz jak będziesz tam?
              • babajaga-only Re: babajaga;) 05.04.11, 15:31
                spoglądnąć oczywiście mogę ale pewnie marne szanse jak dziewczyny piszą,że nie ma na magazynach sad
                Ja swoje zamówienia składałam prawie miesiąc temu i jeszcze mi wszystkiego nie skompletowali sad
                • puellae_2007 Re: babajaga;) 05.04.11, 21:32
                  I tak będę wdzięcznawink
                  • puellae_2007 Re: babajaga;) 05.04.11, 21:33
                    Generalnie to chciałabym więcej rzeczy ale widać kiedy sie obudziłam więc pewnie nic nie będziewink
                    • babajaga-only Re: babajaga;) 05.04.11, 21:57
                      wyślij na priv nr katalogowe i rozmiary - i tak będę to popatrzę.
                      Ale też marnie to widzę - dziś koleżanka odbierała mi kolejna turę zamówień i wiem,że dużo nie ma sad.
                      Ale zapytać zawsze można - ja daje liste ekspedientce i sprawdza mi w komputerze czy jest dana rzecz czy nie - zatem jak będzie na sklepie to na pewno nie przeoczę smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka