Dodaj do ulubionych

Romer Kid z 2010 roku w bardzo dobrej cenie-399

18.05.11, 13:26
Jak ktoś szuka dobrego fotelika na stronie importera Akpol Baby są fotelki z zeszłorocznej kolekcjii w bardzo dobrych cenach-nie na wszystkie kolory, ja akurat poszukiwałam kolorystyki z tamtego roku bo tegoroczna mi nie odpowiada i się mocno zdziwiłam tą ceną(399 zł). Do końca czekałam na wiadomość pod tytułem: "niestety nie mamy już produktu na magazynie" ale właśnie dostałam maila, że fotelik już do mnie jedziesmile
www.akpolbaby.pl/
Obserwuj wątek
    • monna16 Re: Romer Kid z 2010 roku w bardzo dobrej cenie-3 18.05.11, 14:59
      Dziś byłam w Akpolu i faktycznie były 2 sztuki z kolekcji 2010 w cenie 399zł. Co do kolorów to dzisiaj był czarno-szary i czarno-czerwony. Tydzień temu były w kolorze COWMOOFLAGE i MAXIM
    • jomat Re: Romer Kid z 2010 roku w bardzo dobrej cenie-3 18.05.11, 15:31
      Dzięki za info. Właśnie zmówiłamsmile
      • czarnulkaaa2 do Słonka :-) 18.05.11, 16:11
        Dzięki stokrotne smile ja też zamówiłam chociaż zanim przesiądę Młodego to jeszcze chyba chwila-TY już swojego przesiadasz? Bo to też wrześniak 08 z tego co kojarzę?
        Aha- i chciałam zamówić kolor Felix i dostałam info że już go nie ma-dostępny w tej cenie jest kolor:harry, elisa, olivia, jet, gdyby ktoś jeszcze chciał wink
        • slonko1335 Re: do Słonka :-) 18.05.11, 20:31
          Fotelik jest dla mojej pięciolatki, wrześniak jeździ Romerem KIngiem i jeszcze pojeździ mam nadzieję rok przynajmniej a myślę, że i dwa lata może się uda. Alka już na styk w foteliku 9-18 ma już prawie oczy na wysokości oparcia ale wstrzymywaliśmy się z wymianą-mało waży to raz a dwa, że jednak uważam fotelik z własnymi pasami za bezpieczniejszy niż samochodowy tylko. Ja zamówiłam MIcky(z mocnoniebieskimi wstawkami), ALka wypatrzyła niebieski w sklepie ten z kolekcji 2011 i uparła się, że ma być taki a nam ten niebieski niespecjalnie do auta ale przede wszystkim w kolekcji z 2011 go jest strasznie dużo na siedzeniu i oparciu a jest jasny bardzo i dlatego szukałam z 2010 bo moim zdnaiem jest sensowniejszy dużó.
          • czarnulkaaa2 Re: do Słonka :-) 18.05.11, 21:07
            Dzięki smile mój wrześniak wagowo dobija do 15, wzrostowo ma 96 cm, najwyżej fotelik postoi-tańszy pewnie nie będzie za rok smile)
            • slonko1335 Re: do Słonka :-) 18.05.11, 21:34
              może za rok te z 2011 będą w takiej ceniesmile no ja się w każdym razie zdziwiłam bardzo i też zastanawiałam czy drugiego dla Szymka nie kupić.
    • slonko1335 Re: Romer Kid z 2010 roku w bardzo dobrej cenie-3 20.05.11, 22:18
      dotarł nasz fotelik, Królewna zachwyconasmile Młodziak się awanturuje, że też chce nowy, więc podmiankę mu robimy i dostanie ten po Alce (oboje mieli Kingi Plusy tyle że w rożnych wersjach kolorystycznych)..
      • profesormiodek Re: Romer Kid z 2010 roku w bardzo dobrej cenie-3 24.05.11, 15:43
        Dzownilem do sklepu - jeszcze jest pare innych kolorow na stanie Elisa, Harry, Jet, Olivia.
        Zamowilem dzisiaj, wysylka kurierem jest gratis. Na stanie pewnie nie ma ich zbyt wiele wiec jak ktos jezscze chce sie zalapac na Romera Kid w dobrej cenie www.akpolbaby.pl/foteliki-15-36-kg/107-kid.html

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka