Dodaj do ulubionych

rabaty w Sephora

19.05.11, 12:06
Czy kupujecie moze kosmetyki marki sephora. Ja osttanio nawiazalam pierwszy kontakt z baza Sephory. I jest super. Ale ze ja dostalam nie mam pojecia jak sie ksztaltuja ceny tej marki. Co mozecie powiedzieco ich podkladach, fluidach, tuszach? Jak cena do jakosci i jak wogole cena wyglada?>
Obserwuj wątek
    • aaangel Re: rabaty w Sephora 20.05.11, 13:16
      ja kupiłam sobie jakiś czas temu cienie, są super ale jak dla mnie ciut przy drogie bo inglota też są fajne a dużo tańsze.
      Mam jeszcze lakier do paznokci( dostałam gratis),jeszcze nie próbowałam więc nie wiem czy się sprawdzi. Mydła do rąk uwielbiam. I z pędzelków jestem również zadowolona, szczególnie z tych profesjonalnych.
      Ceny moim zdaniem za wysokie, ale nie znam też wszystkich produktów bo zawsze mi szkoda kasy na eksperymentysmile
      • carolinaherrera Re: rabaty w Sephora 31.07.11, 22:46
        Bardzo lubie nowy podkład z Sephory ten wygładzająco- kryjący - idealne krycie dla mnie porównywalny z podkładem HD MUFE a 4 x tanszy smile

• malwina79 Re: rabaty w Sephora 31.07.11, 23:39
          Ja często dostaję kupony, albo smsy z rabetm ok 20%. Teraz też obowiązuje ta promocja. Sporo kupuję w Sephorze. Bardzo lubię ich lakiery do paznokci (duży wybór kolorów i mała pojemność smile, róże do policzków są fantastyczne, bronzery (piękne matowe odcienie- bez pomarańczowych tonów), pędzle- rewelacja i ostatnio nabyłam cudowny (jak się okazało smile podkład mineralny (w kamieniu!) chyba długo przy nim zostanę bo jest on bliski ideałowi, którego szukam, a ciężko mi dogodzić pod tym względem.
          Ceny z rabatem są do przełknięcia,a kosmetyki sa naprawdę dobrej jakości.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka