Dodaj do ulubionych

Niania TopCom Kidzzz

27.07.11, 15:23
Czy ma ktoś może nianię elektroniczną tej firmy? W tesco widziałam model Babytalker 1010.
Obserwuj wątek
    • iberka my 27.07.11, 15:41
      mamy a w sumie to mieliśmy dokładnie ten model. Podobała mi się wizualnie.....po kilku h w domu miałam jej dość. Głośne bardzo sygnały ( nawet po ściszeniu), łapała milion rzeczy dookoła świata. Zepsuła się ( po prostu pewnego pięknego popołudnia nie dała się włączyć a kilka h wczesniej działała normalnie) dokładnie 2 tyg po gwarancji........

Iza
    • mag2004 Re: Niania TopCom Kidzzz 27.07.11, 22:38
      ja mam i w sumie nie narzekamsmile głównie za zasięg - chyba jeden z największych na rynku do bodajże 2 km; mieszkam w duzym domu na wsi i naprawdę działa; fakt, często łapie inne nianie z okolicy lub inne ciekawe rozmowywink, ale wtedy trzeba zmienic kanał; nie wiem tylko czemu, ale lepiej mi działa na prąd, szybko rozładowują się baterie....
      takze ja polecam, szczególnie do duzych powierzchni
      pzdr.
    • ninjo Re: Niania TopCom Kidzzz 27.07.11, 23:44
      ja mam Topcom Kidzzz od 1,5 roku chodzi w zasadzie 12h na dobę dzień w dzień i działa bez zarzutu, rzeczywiście lapie zewnętrzne hałasy, ale tylko te głośniejsze.
      Nie kojarze, żeby moj model miał różne kanały smile
      no i tez nie ma jakiegoś masakrycznego zasięgu, 2 km???? U nas łapie do 20-30 m przez kilka ścian i to wszystko
      • ninjo Re: Niania TopCom Kidzzz 27.07.11, 23:46
        poza tym nie wiem po co w niani elektr. zasięg 2km. Przecież gdyby coś się działo, a po to ma się nianię, żeby zaalarmowała, to zanim się dobiegnie do dziecka te 2km...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka