Dodaj do ulubionych

Promocja plecaków Topgal

12.08.11, 19:22
niektore plecaki przecenione, może ktoś skorzysta smile

www.topgal-plecaki.pl/promocje/
Obserwuj wątek
    • aaannnkkkaaa Re: Promocja plecaków Topgal 12.08.11, 20:05
      A czy ktos ma jakies doswiadczenia z lat poprzednich czy jeszcze w sierpniu będą jakieś nowe modele? zagapiłysmy się i niestety nie ma juz różowych kotków a nic innego jakś nam pasuje.Dzieki
    • ja-32hh Re: Promocja plecaków Topgal 12.08.11, 20:10
      Nie są warte nawet tych cen po przecenie.To są fatalne, przereklamowane buble.
      • agni71 Re: Promocja plecaków Topgal 12.08.11, 21:17
        ja-32hh napisała:

> Nie są warte nawet tych cen po przecenie.To są fatalne, przereklamowane buble.

Tak tak jasne wink

Nasz "bubel" będzie od września uzywany trzeci rok z kolei i jakos sie jeszcze nie zniszczył....
        • ja-32hh Re: Promocja plecaków Topgal 12.08.11, 21:42
          Moje dzieci miały cztery sztuki.I nie ważne kto użytkował, licealistka czy zerówkowicz wszystko co mogło się w tych plecakach zepsuć, porwać, urwać to tak się stało.Nawet w takim wypasionym za grubo ponad 200 zł.
          • iwek33 Re: Promocja plecaków Topgal 12.08.11, 21:52
            Moje dzieci miały kilka i zmienialiśmy nie dlatego, ze coś się popsuło, tylko nosiły tak długo, że wzór nam się znudził. Nie popsuło się nic, nie urwało, zameczki chodzą jak błyskawica, używane plecaki po moich dzieciach noszą inne dzieci i nadal noszą, bo jakość nie do zdarcia. Kupujemy i użytkujemy od 6 lat- najbardziej praktyczne plecaki, jakie mieliśmy.
            Prane w pralce. Nie żałuję nawet złotówki wydanej na Topgala. ( raz kupiłam z serii Euphoria moro i ścierał się wzór- reklamacja od razu uznana- mogłam wybrać sobie jakikolwiek inny plecak, nawet droższy, bez dopłacania -natychmiast został przysłany i młody nosił 3 lata. )
            • mers01 Re: Promocja plecaków Topgal 17.08.11, 05:34
              Najbardziej rozśmieszyło mnie to " grubo powyżej 200 zł"
              O ile mi wiadomo u Topgala nie ma droższych plecaków niż około 230 złsmile

Ja również jestem zadowolona z plecaków Topgal i polecam je każdemu.
        • marika012 Re: Promocja plecaków Topgal 17.08.11, 08:56
          "Bubel" syna też czeka na kolejny, trzeci już, rok szkolny. Młody nawet nie chce słyszeć o innym plecaku.
          • majkagra Re: Promocja plecaków Topgal 18.08.11, 08:40
            Czy ktoś może wypowiedzieć się na temat poniższych modeli?( Interesuje mnie plecak dla pierwszoklasistki.) Nie mogę ich niestety obejrzeć w realuuncertain
            www.topgal-plecaki.pl/plecaki/szkolne/chi-187/?i---violet
            www.topgal-plecaki.pl/plecaki/szkolne/chi-188/?c---grey
            Z góry dziękujęsmile
            • majkagra Re: Promocja plecaków Topgal 18.08.11, 08:42
              jeszcze jeden:www.topgal-plecaki.pl/plecaki/szkolne/chi-171/?b---white
    • kasia_piet Re: Promocja plecaków Topgal 03.09.11, 15:06
      Zle kupiłam.... do tej pory mielsiśmy topgale dla młodszych dzieci, znakomite, ale po 3 latach się znudziły no i córka do gimnazjum poszła, wybraliśmy wspolnie nowe wzory z serii dl starszych Street Hit. 2 września poszli z nimi do szkoły - wrocili z bólem pleców i karku. Przyjrzałam się plecakom.... za duże.... albo odwrotnie - moje dzieci do nich za małe... Potraktuje to jako nauczkę - bez przymierzenia na plecy nie kupować nowych nieznanych... za spore jednak pieniądze.
      dziś musiałam kupic nowe plecaki. Kupiłam Jansport dla corki, mam nadzieje, ze sie sprawdzi, i plecak w GOSporcie adidasa dla syna, wydaje sie odpowiedni po przymierzeniu, plecy i dno wzmocnione. Nie wiem czy te topgale sprzedać, czy moze niech poczekają... drogo mi wyszły plecaki w tym roku...
      • patatajowa Re: Promocja plecaków Topgal 03.09.11, 17:15
        chyba troszeczkę przesadzasz. po przerwie wakacyjnej i odzwyczajeniu się od dźwigania pewnie wiekszosc dzieci narzeka na ból pleców. i po jednym dniu w szkole z nimi kupiłaś od razu nowe plecaki ?? no to faktycznie ogólnie drogo cie impreza plecakowa wyszła...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka