Dodaj do ulubionych

Od jutra tornistry i materiały szkolne -50% w Real

28.08.11, 21:17
Jest na pierwszej stronie gazetki, która obowiązuje od jutra smile
50%* wydawane w bonach towarowych
Obserwuj wątek
    • dammma Re: Od jutra tornistry i materiały szkolne -50% w 28.08.11, 22:20
      też to widziałam. Mam nadzieję, że nie DO 50%. Jeszcze zakupy pap. muszą być na min 40zł. A od kiedy można realizować te bony?
      Mam nadzieję, że 50% dotyczy również artykułów w promocji.
      • gosjana Re: Od jutra tornistry i materiały szkolne -50% w 28.08.11, 22:32
        ooo, to super smile muszę tam pojechać po zbiór lektur, były w promocji, ciekawe czy jeszcze będą? dzisiaj mi się nie chciało jechać...
        • dammma Re: Od jutra tornistry i materiały szkolne -50% w 28.08.11, 22:55
          jestem ciekawa, co podepną pod art szkolne a co nie. Czy podkładka na biurko lub właśnie lektury się do nich zaliczają?
          • pelka22 Re: Od jutra tornistry i materiały szkolne -50% w 29.08.11, 08:19
            a do kiedy? Nie widzę takiej gazetki na stronie, możecie podesłać linka?
    • gosjana Re: Od jutra tornistry i materiały szkolne -50% w 29.08.11, 18:24
      promocja dotyczy art papierniczych i wybranych tornistrów, podręczniki, słowniki i inne książki nie podlegają promocji

jeśli ktoś nie ma jeszcze wyprawki to opłaca się jechać smile
      • stromae Re: Od jutra tornistry i materiały szkolne -50% w 29.08.11, 19:57
        Ja kupiłam m.in. kredki stabilo grube trójkątne 18kol (pierwotna cena 28,99)
        Farby Astra (21,95)
        Plastelinę Astra
        Piórnik herlitz
        Długopisy żelowe
        Flamastry
        i wiele innych

Za wszystko zapłaciłam 192 zł i dostałam bony na 97zł do zrealizowania do 30.09 smile
    • kanna A tornistry markowe są? n/.t 29.08.11, 20:46

• stromae Re: A tornistry markowe są? n/.t 29.08.11, 21:04
        Herlitz, Disney, Semi Line, w gazetce chyba reebook (był jakiś markowy, ake nie pamiętam jaki)
        • dammma Re: A tornistry markowe są? n/.t 30.08.11, 00:09
          Herlize Mini i jeszcze inny , chyba Compact. Na resztę nie patrzyłam, bo my dopiero za rok zmieniamy, ale obkupiłam córkę na 260zł i dostałam bony do wykorzystania na 130 smile, ale od 2.09 dopiero. Chciałam dziś, ale się nie dało.
          • kanna Re: A tornistry markowe są? n/.t 31.08.11, 23:40
            W koncu znalazłam plecak odpowiedni dla mojej niewysokiej sześciolatki - nie za cięzki, lekko usztywniony,kasetonowy. NIE różowy big_grin z Dorą, Mała nie była super zachwycona, ale przeszło. + 55 zł w bonach. Dziękuję za wątek smile
    • jorin mission completed ;) 31.08.11, 22:33
      stromae, dzieki za ten post. Bez niego nigdy bym sie do reala nie wybrala, a tak zmobilizowalam rodzine, kupilam co chcialam (wybor, mimo moich obaw, duzy) i moj poziom satysfakcji wzrosl wink.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka