ania_kryszcz 11.09.11, 11:29 www.lidl.pl/cps/rde/xchg/lidl_pl/hs.xsl/offerdate.htm?offerdate=21309 W lidlu bedzie w promocji tort potrzebuje na szybko 19 wrzesnia tort tak sie zastanawiam jak on smakuje? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jolinka102 Re: Tort z lidla. 11.09.11, 12:45 Na specjalne okazje to ten tort raczej nie bardzo sie nadaje moim zdaniem. Tort jest dosc maly , w smaku ujdzie ale zadna rewelacja no i jak dla mnie zbyt mocno czus alkohol. Odpowiedz Link Zgłoś
falcon_eye Re: Tort z lidla. 11.09.11, 13:01 Potwierdzam. W smaku OK, bez ochów i achów, ale przyzwoity. Natomiast wygląd po rozmrożeniu mało reprezentatywny. Także IMHO na specjalną okazję nie bardzo się nadaje, ale lubię mieć w zamrażalniku takie coś na własną wieczorną zachciankę Odpowiedz Link Zgłoś
aleksandra1977 Re: Tort z lidla. 11.09.11, 20:27 taki sobie. Zdecydowanie lepszy tort szwarcwaldzki jest firmy Coppenrath & Wiese: www.coppenrath-wiese.com/our-products/black-forest-kirsch_1400g.php mozna go kupic np. w Realu, Auchan, Almie, Piotrze i Pawle. Odpowiedz Link Zgłoś
listopadowka2008bis Re: Tort z lidla. 11.09.11, 20:49 One sa imho bez polotu. ten c&w tez. Zdecydowanie lepiej i smaczniej bedzie zaintestowac w inny tort lub ciasto. Czuc w tym sztucznosc. Odpowiedz Link Zgłoś
arcanort Re: Tort z lidla. 11.09.11, 21:09 jesli mozecie to kupcie tort "u sowy" R E W E L A C J A Odpowiedz Link Zgłoś
magda79pn Re: Tort z lidla. 11.09.11, 22:49 arcanort napisała: > jesli mozecie to kupcie tort "u sowy" > R E W E L A C J A ======================================= mi ten c&w smakował, tego z lidla nie jadłam, natomiast wyroby "A.Sowa" mnie nie zachwycają, popróbowaliśmy różnych wypieków, bo chciałam zamówić u niego tort komunijny ale zrezygnowałam, bo ich beznadziejne ekspedientki nie wiedziały nic na jego temat (nawet zdjęć na miejscu w cukierni nie miały). W końcu zamówiłam u Kandulskiego, bo był większy wybór "wzorów" komunijnych, a nie te oklepane książki które wszyscy zamawiają i obsługa lepiej poinformowana. Tylko że ja jestem z tych, co lubią słodkie dosłownie dla mnie słodkie musi być słodkie, a Sowa ma ciasta mało słodkie Odpowiedz Link Zgłoś
jagodasoft2 Re: Tort z lidla. 11.09.11, 23:00 Jejciu "Sowa" jak dla mnie okropieńtwo pierwszego stopnia. Ja robię sama. Kilka razy mialam torty mrożone C&Wale jako ciasto dodatkowe - jedne z kilku a nie jako główne. Odpowiedz Link Zgłoś
ivaz Re: Tort z lidla. 12.09.11, 00:19 Potwierdzam torty Sowy sa ohydne, owszem dekoracja cudna, ale tort niezjadliwy. Odpowiedz Link Zgłoś
emma_me Re: Tort z lidla. 12.09.11, 10:14 niezjadliwe? to ja chyba jadłam inne torty, bo dla mnie torty z Sowy są genialne szczególnie bezowy. Odpowiedz Link Zgłoś
eesti_2005 Re: Tort z lidla. 12.09.11, 11:26 Zgadzam się, nie jadłam lepszych tortów, niż te od Sowy. I wśród moich bliskich nie ma osoby, której by one nie smakowały. No ale gusta są różne... Odpowiedz Link Zgłoś
leila78 Re: Tort z lidla. 12.09.11, 11:50 bo u Sowy nie wszystkie są dobre. Jeśli ktoś lubi słodki słodki to gorąco polecam hiszpański orzechowy - dla mnie mistrzostwo świata. Dla dziecka brałam na urodziny tort w kształcie scoobiego malinowy (mus malinowy z maciupkimi ptyśkami w środku) - zniknął do odtatniego kawałeczka, mimo że było go sporo za dużo w stosunku do ilości osób. Odpowiedz Link Zgłoś