Dodaj do ulubionych

PR 3 ma nowego dyrektora!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

IP: *.bratniak.krakow.pl 18.09.01, 15:07
Został nim Witold Laskowski
Obserwuj wątek
    • Gość: imbir Re: PR 3 ma nowego dyrektora!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 IP: 193.227.223.* 18.09.01, 15:09
      Nareszcie !!!!!!!!
      • Gość: kloss Re: PR 3 ma nowego dyrektora!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 IP: *.bratniak.krakow.pl 18.09.01, 15:12
        jeszcze nie wiadomo czy jest się z czego cieszyć - to się okaże
        • Gość: imbir Re: PR 3 ma nowego dyrektora!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 IP: 193.227.223.* 18.09.01, 15:25
          Czy to ten od Kolorowych jarmarków ?
          • Gość: fuego Re: PR 3 ma nowego dyrektora!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 IP: *.man.lodz.pl 18.09.01, 15:26
            A to sprawdzone i potwierdzone wiadomości??
            • Gość: kloss Re: PR 3 ma nowego dyrektora!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 IP: *.bratniak.krakow.pl 18.09.01, 15:42
              Sprawdzone i potweirdzone bo mówili w trójce
              • Gość: fuego Re: PR 3 ma nowego dyrektora!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 IP: *.man.lodz.pl 18.09.01, 15:46
                no to pozostaje tylko czekać na rozwój wydarzeń. A za kilka tygodni zrobimy
                małe podsumowanko i rozliczymy nowego szefa ;)))))))

PS. A może już zapowiedział jakieś rewolucyjne zmiany???
                • Gość: kloss Re: PR 3 ma nowego dyrektora!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 IP: *.bratniak.krakow.pl 18.09.01, 15:51
                  Jak tylko coś usłyszę to przekażę dalej
                  • Gość: fuego Re: PR 3 ma nowego dyrektora!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 IP: *.man.lodz.pl 18.09.01, 15:54
                    tak, tak, słuchaj uważnie, bo jak będą chcieli władować
                    więcej,tfu "słonecznej", to zorganizujemy jakis protest, strajk, albo jeszcze
                    coś fajniejszego ;)))))
                    • Gość: kloss Re: PR 3 ma nowego dyrektora!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 IP: *.bratniak.krakow.pl 18.09.01, 15:57
                      Słoneczna jeszcze ujdzie - najbardziej wkurza mnie niedzielna audycja "Droga Na
                      Ostrołękę" - toż to kretynizm niemalże polsatowski
                      • Gość: fuego Re: PR 3 ma nowego dyrektora!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 IP: *.man.lodz.pl 18.09.01, 16:02
                        no tak, masz rację...ale jak słyszę w "słonecznej" grupę The corrs (tekst:
                        łooołoł come on, leave me breathless...) to mnie szlag jasny trafia
                        • Gość: Stefan Re: PR 3 ma nowego dyrektora!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 IP: *.acn.waw.pl 18.09.01, 16:19
                          Pierwsze zadanie dla nowego dyrektora: stopniowo ograniczać czas antenowy Kuby
                          Strzyczkowskiego
                          • Gość: theo Re: PR 3 ma nowego dyrektora!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 IP: *.piotrkow.cvx.ppp.tpnet.pl 18.09.01, 18:26
                            zwariowales? kuba to najwiekszy skarb trojki
                            • Gość: Stefan Re: PR 3 ma nowego dyrektora!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 IP: *.acn.waw.pl 18.09.01, 18:44
                              Gość portalu: theo napisał(a):

> zwariowales? kuba to najwiekszy skarb trojki

Polemizowałbym. Zresztą już polemizowałem na wątku "Na temat Kuby
                              Strzyczkowskiego"
                              • Gość: theo Re: PR 3 ma nowego dyrektora!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 IP: *.piotrkow.cvx.ppp.tpnet.pl 19.09.01, 00:07
                                wybacz, nie czytalem. nie widze nikogo lepszego, no moze walka czy andrusa.
                                niedzwiedzki sie skomercjalizowal (nie moge juz sluchac listy), stelka tez.
                                • Gość: disturbe Re: PR 3 ma nowego dyrektora!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 27.09.01, 17:18
                                  Zgadzam się że Kubek jest świetnym prezenterem. W związku z tym napewno długo
                                  już w radiu nie zabawi. Jak słucham ostatnio różnych stacji radiowych to mam
                                  wrażenie że np. Tok FM. Radiostacja, czy Trojka postępują według zasady: co
                                  wartościowe to wywalić, niech będzie zabawa, komercja, plotki i absolutnie nic
                                  co ludzi zmusza do myślenia, bo myślenie ludzi męczy i wkurza.
                                  Czemu tak jest, że ci którzy nie mają słuchaczy za kompletnych baranów mają
                                  problemy z kasą, a ci którzy ze radiowców robią debili i wciskają im w uszy
                                  gówno kręcą całkiem nieźle np. RMF? To chore!!!
                                  Nie mogę ścierpieć kiedy w różnych radiach słyszę jakiegoś ... człowieka, który
                                  chwali kiepską stację za dużą dawkę muzyki i mało "mędrkowania". I potem się
                                  dziwić, że Lepper jest w sejmie i że SLD wygrywa.
                                  Pzdrw.
                              • Gość: theo Re: PR 3 ma nowego dyrektora!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 IP: *.piotrkow.cvx.ppp.tpnet.pl 19.09.01, 00:24
                                sorry, przeczytalem i doszedlem do wniosku ,iz nie masz pojecia, czym jest
                                dobre radio. zgodnie z zasada "zaczytani w ckmie, chuj, ze sciema na sciemie"
                                pograzasz sie w czystej jak spirytus komercji. nie doceniasz inteligencji i
                                trafnosci wypowiedzi p. strzyczkowskiego a chwalisz prezenterow stacji
                                komercyjnych, ktore w czasie ataku na usa puszczaja muzyke. przykro mi patrzec,
                                jak ludzie moga wyglaszac takie opinie.
                                • mreck Re: PR 3 ma nowego dyrektora!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 19.09.01, 07:39
                                  theo, ja sie na temat trójki nie wypowiadam tylko poczytuję sobie troszeczkę, i
                                  czy mółbyś powtórzyć albo i rozjaśnić tę zasade z tym panem na "ch" ? bo nie
                                  zrozumiałem jej kompletnie. o co chodzi?
                                  • Gość: Stefan Re: PR 3 ma nowego dyrektora!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 IP: *.acn.waw.pl 19.09.01, 09:30
                                    No właśnie.Ja też.
                                  • Gość: theo Re: PR 3 ma nowego dyrektora!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 IP: *.piotrkow.cvx.ppp.tpnet.pl 19.09.01, 19:38
                                    gdybyscie sluchali muzyki innej niz daje rmf i zetka, moze byscie wiedzieli
      • Gość: Tomek Re: PR 3 ma nowego dyrektora!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 IP: *.radio.com.pl 19.09.01, 12:48
        Ten laskowski był 15 lat w Moskwie jako korespondent TVP.
        • Gość: kloss Re: PR 3 ma nowego dyrektora!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 IP: 192.168.10.* / *.bratniak.krakow.pl 27.09.01, 01:18
          I co? Wie ktoś coś o jakiś zmianach w programie? Bo ja jeszcze nic?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka