Gość: kloss IP: *.bratniak.krakow.pl 18.09.01, 15:07 Został nim Witold Laskowski Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: imbir Re: PR 3 ma nowego dyrektora!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 IP: 193.227.223.* 18.09.01, 15:09 Nareszcie !!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kloss Re: PR 3 ma nowego dyrektora!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 IP: *.bratniak.krakow.pl 18.09.01, 15:12 jeszcze nie wiadomo czy jest się z czego cieszyć - to się okaże Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: imbir Re: PR 3 ma nowego dyrektora!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 IP: 193.227.223.* 18.09.01, 15:25 Czy to ten od Kolorowych jarmarków ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuego Re: PR 3 ma nowego dyrektora!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 IP: *.man.lodz.pl 18.09.01, 15:26 A to sprawdzone i potwierdzone wiadomości?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kloss Re: PR 3 ma nowego dyrektora!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 IP: *.bratniak.krakow.pl 18.09.01, 15:42 Sprawdzone i potweirdzone bo mówili w trójce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuego Re: PR 3 ma nowego dyrektora!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 IP: *.man.lodz.pl 18.09.01, 15:46 no to pozostaje tylko czekać na rozwój wydarzeń. A za kilka tygodni zrobimy małe podsumowanko i rozliczymy nowego szefa ;))))))) PS. A może już zapowiedział jakieś rewolucyjne zmiany??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kloss Re: PR 3 ma nowego dyrektora!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 IP: *.bratniak.krakow.pl 18.09.01, 15:51 Jak tylko coś usłyszę to przekażę dalej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuego Re: PR 3 ma nowego dyrektora!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 IP: *.man.lodz.pl 18.09.01, 15:54 tak, tak, słuchaj uważnie, bo jak będą chcieli władować więcej,tfu "słonecznej", to zorganizujemy jakis protest, strajk, albo jeszcze coś fajniejszego ;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kloss Re: PR 3 ma nowego dyrektora!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 IP: *.bratniak.krakow.pl 18.09.01, 15:57 Słoneczna jeszcze ujdzie - najbardziej wkurza mnie niedzielna audycja "Droga Na Ostrołękę" - toż to kretynizm niemalże polsatowski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuego Re: PR 3 ma nowego dyrektora!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 IP: *.man.lodz.pl 18.09.01, 16:02 no tak, masz rację...ale jak słyszę w "słonecznej" grupę The corrs (tekst: łooołoł come on, leave me breathless...) to mnie szlag jasny trafia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stefan Re: PR 3 ma nowego dyrektora!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 IP: *.acn.waw.pl 18.09.01, 16:19 Pierwsze zadanie dla nowego dyrektora: stopniowo ograniczać czas antenowy Kuby Strzyczkowskiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: theo Re: PR 3 ma nowego dyrektora!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 IP: *.piotrkow.cvx.ppp.tpnet.pl 18.09.01, 18:26 zwariowales? kuba to najwiekszy skarb trojki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stefan Re: PR 3 ma nowego dyrektora!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 IP: *.acn.waw.pl 18.09.01, 18:44 Gość portalu: theo napisał(a): > zwariowales? kuba to najwiekszy skarb trojki Polemizowałbym. Zresztą już polemizowałem na wątku "Na temat Kuby Strzyczkowskiego" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: theo Re: PR 3 ma nowego dyrektora!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 IP: *.piotrkow.cvx.ppp.tpnet.pl 19.09.01, 00:07 wybacz, nie czytalem. nie widze nikogo lepszego, no moze walka czy andrusa. niedzwiedzki sie skomercjalizowal (nie moge juz sluchac listy), stelka tez. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: disturbe Re: PR 3 ma nowego dyrektora!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 27.09.01, 17:18 Zgadzam się że Kubek jest świetnym prezenterem. W związku z tym napewno długo już w radiu nie zabawi. Jak słucham ostatnio różnych stacji radiowych to mam wrażenie że np. Tok FM. Radiostacja, czy Trojka postępują według zasady: co wartościowe to wywalić, niech będzie zabawa, komercja, plotki i absolutnie nic co ludzi zmusza do myślenia, bo myślenie ludzi męczy i wkurza. Czemu tak jest, że ci którzy nie mają słuchaczy za kompletnych baranów mają problemy z kasą, a ci którzy ze radiowców robią debili i wciskają im w uszy gówno kręcą całkiem nieźle np. RMF? To chore!!! Nie mogę ścierpieć kiedy w różnych radiach słyszę jakiegoś ... człowieka, który chwali kiepską stację za dużą dawkę muzyki i mało "mędrkowania". I potem się dziwić, że Lepper jest w sejmie i że SLD wygrywa. Pzdrw. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: theo Re: PR 3 ma nowego dyrektora!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 IP: *.piotrkow.cvx.ppp.tpnet.pl 19.09.01, 00:24 sorry, przeczytalem i doszedlem do wniosku ,iz nie masz pojecia, czym jest dobre radio. zgodnie z zasada "zaczytani w ckmie, chuj, ze sciema na sciemie" pograzasz sie w czystej jak spirytus komercji. nie doceniasz inteligencji i trafnosci wypowiedzi p. strzyczkowskiego a chwalisz prezenterow stacji komercyjnych, ktore w czasie ataku na usa puszczaja muzyke. przykro mi patrzec, jak ludzie moga wyglaszac takie opinie. Odpowiedz Link Zgłoś
mreck Re: PR 3 ma nowego dyrektora!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 19.09.01, 07:39 theo, ja sie na temat trójki nie wypowiadam tylko poczytuję sobie troszeczkę, i czy mółbyś powtórzyć albo i rozjaśnić tę zasade z tym panem na "ch" ? bo nie zrozumiałem jej kompletnie. o co chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stefan Re: PR 3 ma nowego dyrektora!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 IP: *.acn.waw.pl 19.09.01, 09:30 No właśnie.Ja też. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: theo Re: PR 3 ma nowego dyrektora!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 IP: *.piotrkow.cvx.ppp.tpnet.pl 19.09.01, 19:38 gdybyscie sluchali muzyki innej niz daje rmf i zetka, moze byscie wiedzieli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: PR 3 ma nowego dyrektora!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 IP: *.radio.com.pl 19.09.01, 12:48 Ten laskowski był 15 lat w Moskwie jako korespondent TVP. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kloss Re: PR 3 ma nowego dyrektora!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 IP: 192.168.10.* / *.bratniak.krakow.pl 27.09.01, 01:18 I co? Wie ktoś coś o jakiś zmianach w programie? Bo ja jeszcze nic? Odpowiedz Link Zgłoś