Dodaj do ulubionych

FLY London-jakie opinie ?

21.10.11, 12:00
jako że jestem posiadaczką 160 cm wzrostu w kapeluszu i obcasach, spodobały mi się takie buty smile
niestety u mnie na żywo nigdzie ich nie widziałam, do najtańszych nie należą wiec szukam opini o ich trwałości i wygodzie, moze ktos użytkował inne modele na takiej koturnie? jak z wygoda chodzenia? da sie w tym prowadzic auto? bede wdzieczna za wszelkie opinie z wyjatkiem tych dotyczacych ich urody wink
https://butsklep.pl/allegro/FL45/matka/a/1m.jpg
Obserwuj wątek
    • hop_angel Re: FLY London-jakie opinie ? 21.10.11, 12:20
      śmiało kupuj mam takie tylko krótkie i czarne, rewelacja, wygodne, w środku lekkie ocieplenie, koturn nie za wysoki ale stabilny, polecam w ogóle za jakość wykonania, miękkoścć skóry etc.
      • iberka Re: FLY London-jakie opinie ? 21.10.11, 13:05
        a mnie się podobają. Miałam letnie sandaly Fly i były cudnie wygodne, w sumei tylko w nich latałam i wyglądały idealnie po całym sezonie

iza
      • barbi1 Re: FLY London-jakie opinie ? 21.10.11, 13:21
        Uwielbiam Fly!
        Mam takie, tylko półbuty i są super miękkie i wygodne.
        Teraz zachorowałam na torebkę Fly wink
        Co do prowadzenia auta to nie mam problemów,
        ale ja w żadnych butach nie mam problemów wink
        • patatajowa Re: FLY London-jakie opinie ? 21.10.11, 13:31
          no ja kiedys daaawno mierzyłam półbuty na tej ich specyficznej koturnie, wydawały sie bardzo wygodne a skórka miękka.a szukam czegos i wysokiego i wygodnego. a innych kozaków na koturnie w sklepach jak na lekarstwo...
          moze ktos wie jak jest z szerokością cholewki w wysokich kozakach ??? wydają się bardzo wąskie a znalazłam zdjęcia gdzie nawet jeansy wejdą...
          https://fotoforum.gazeta.pl/photo/0/fh/yd/mbmx/URizmbUgIH5qQvVmaB.jpg
          • patatajowa Re: FLY London-pytanie do rzeszowianek :) 21.10.11, 13:34
            zwłaszcza do a-e-p która udziela sie tu czesto na forum- pytanie czy gdzies w Rzeszowie mozna obejrzec te buty? niekoniecznie dokładnie te modele, tylko tak ogólnie ?
            • janka39 Re: FLY London-pytanie do rzeszowianek :) 21.10.11, 15:21
              ja nie w temacie - ale.... Urody sa cudnej smile kupuj smile
            • a-e-p Re: FLY London-pytanie do rzeszowianek :) 21.10.11, 15:51
              Witaj smile
              Mam jedne Fly (przywiozłam z Lądka), na obcasie bom niewiele wyższa smile- bardzo wygodne i dosc awangardowe (nie wiem czy osobie w moim wieku przystoją smile )... tylko czemu takie drogie? W koturnach wygladam fatalnie...
              Niektore modele Fly sa na pewno w Prima Stradzie (N Swiat i Graffica), ceny wyjsciowe IMO duze, czasem widziałam przeceny. Napisz opinie jak poprzymierzasz.
              • patatajowa Re: FLY London-pytanie do rzeszowianek :) 21.10.11, 16:54
                no wlaśnie , czy trzydziesto.....-latce "wypada" kupic takie buty?? wink smile
                ja koturny bardzo lubię i co sezon takie sobie kupuję bo lubie byc i wyższa i chodzić wygodnie.w tym roku stwierdziłam ze chyba mnie śnieg zastanie w moich koturenkach z wycięciem na palce smile bo w sklepach zimowych butów na koturnie brak. znalazłam jedne śliczne w katalogu badury ale u nas nie ma ich sklepu a w internetowym miec nie będą.
                co do ceny to rzeczywiscie drogie sa, wiec jesli sie juz zdecyduje to nie na jakis cudny turkus czy szaloną zieleń ale na stonowany brąz lub czerń-zeby pochodzić dłużej niż sezon i się nie znudziły smile
                a moze w tym naszym nowym millenium sa jakies ciekawe slepy obuwnicze??
                • janka39 Re: FLY London-pytanie do rzeszowianek :) 21.10.11, 21:26
                  patatajowa napisała:

> no wlaśnie , czy trzydziesto.....-latce "wypada" kupic takie buty?? wink smile
                  >

no ja Cie prosze.... to ja powinnam chyba w cizemkach biegac wink
                • a-e-p Re: FLY London-pytanie do rzeszowianek :) 22.10.11, 07:52
                  patatajowa napisała:

> no wlaśnie , czy trzydziesto.....-latce "wypada" kupic takie buty?? wink smile

Wy młode jesteście, ja zaliczam sie do kategorii 40+ smile , a pracy wymaga raczej klasyki, choc na szczescie nie mundurków...
                  W MHall sa jakies obuwnicze, ale z niecierpliwoscia czekam na Clarksa bo tu mam klasyke+wygode
    • sto.krotka79 FLY London- Wrocław 22.10.11, 10:28
      A może któraś z Was wie czy te buty można kupić stacjonarnie we Wrocławiu?
    • dixi Re: FLY London-jakie opinie ? 22.10.11, 10:49
      buty Fly to dla mnie re-we-la-cja, wszystkie modele bez wyjątku smile
      aktualnie mam 4 pary, w tym półbuty na koturnie identycznym jak te kozaki, super wygodne, nawet ja nieprzyzwyczajona do obcasów absolutnie nie czuję wysokości; wszystkie kupione przez internet i wszystkie trafione, jedne wymieniałam bo miały wadę fabryczną.
      Do najtańszych nie należą, ale jak ktoś ceni komfort chodzenia to naprawdę warto. Fly mają charakterystyczny dizajn taki awangardowo - babciny, ja osobiście lubię ale różne są o moich butach opinie wink
      Co do szerokości cholewek w tym modelu - myślę że trzeba wziąć poprawkę, modelka prezentującca obuwie na stronach wiadomego e-sklepu ma chyba bardzo chudziutkie nóżki, podają jednak dokładne wymiary, proponuję się ich trzymać wink
      • agni71 Re: FLY London-jakie opinie ? 22.10.11, 11:58
        dixi, a możesz napisac, czy rozmiarówka standardowa? Jak sie maja te buty do Clarksa na przykład? Ja noszę 37, z clarksa 4 lub 4 1/2, czy z fly London brac 4 w ciemno? Ogladałam ostatnio buty na Amazonie i z tej firmy wpadły mi w oko smile
        • dixi Re: FLY London-jakie opinie ? 22.10.11, 14:20
          rozmiary według mnie standardowe, noszę 38 i w takim rozmiarze mam wszystkie buty Fly; przy jednym z modeli w komentarzach na butyku bylo wiele zastrzeżeń że rozmiar wypada większy od opisanego, wzięłam standardowo 38 i na mnie pasuje smile
          • patatajowa Re: FLY London-jakie opinie ? 30.10.11, 09:54
            no wiec kupiłam dwie pary flajów na amazonie wink . doszły szybciutko , takie tylko inny kolorhttps://www.martensy.pl/buty/3245b.jpg
            i takie:

wziełam rozmiar 5 i mogły by byc ciut wieksze chociaz małe nie śa. te sandałki niesamowicie wygodne z podeszwąby gąbeczkową, te botki tez super ale podeszwa całkowicie gładka, boje sie ze fikne gdzies koziołka na gładkiej posadzce.
    • helly.g Re: FLY London-jakie opinie ? 30.10.11, 10:23
      Fajne te buty, choć cena - szok. Choć jeśli dobrze się noszą? Szukając ich przed chwilą, znalazłam sklep martensy.pl (nie znam go zupełnie) i akurat jest w ten weekend promocja m.in. na niektóre kozaki.
      • dixi Re: FLY London-jakie opinie ? 30.10.11, 10:52
        na martensy.pl kupowałam flaje, sklep gorąco polecam wink
        tam akurat trafiłam na buty z wadą fabryczną, odesłałam i w ciągu paru dni miałam nową parę smile
        • dolores12 Re: FLY London-jakie opinie ? 01.11.11, 16:34
          A ja radzę zaglądać na angielski Amazon, wczoraj upolowałam tam parę sandałów Fly przecenioną ponad połowę (na 37 funtów). Oprócz tego flaje są na www.butyk.pl, kupowałam tam i mogę ten sklep polecić.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka