edycia11 31.12.05, 09:03 Jacusiu,dziekuję Ci:) Wiesz,że sie boję,ale wierzę,że będziesz mnie wspierał. Kocham Cię mamusia (*)(*)(*)(*) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
koziolkowa11 Re: Synku;) 31.12.05, 09:48 gratuuuulacje :) Jacuś będzie nad Wami czuwał Przytulam Was delikatnie co by krzywdy nie zrobić Odpowiedz Link
edycia11 Re: Synku;) 31.12.05, 09:52 Chyba gratulować,ale tak się boję głosno to wypowiedzieć,że aż strach:) Boję się,że to tylko chwila i znowu będzie źle.... Odpowiedz Link
zorka7 Re: Synku;) 31.12.05, 09:53 To stan Przy Nadziei - a więc weź to sobie do serca. :) Uśmiechnij się i mimo wszystko postaraj się zaufać... Odpowiedz Link
madasia Do Edyty 31.12.05, 11:03 Edytko, czytajac te forum lubie czytac Twoje posty. Myśląc o moim utaconym Adasiu, myślałam o Jacusiu i o Was. Modle sie, 2006 rok bedzie rokiem szczesliwym rowniez dla innych rodzicow. Jesli pozytywne mysli moga pomoc, to ja własnie w ten sposob chce Wam pomoc. Samego dobrego samopoczucia Wam zyczę. Odpowiedz Link
edycia11 Re: Do Edyty 31.12.05, 11:25 Maadasiu:) Dzekuję;) Ja też życzę nam wszystkim aby 2006 rok był lepszy od mijajacego;) Odpowiedz Link
margaretek Re: Do Edyty 31.12.05, 12:39 Mała Fasolka ma najlepszego anioła stróża... brata :) Cieszę się ogromnie. Pozdrawiam, Magda Odpowiedz Link
roxanne1 Re: Synku;) 31.12.05, 14:43 nie wiem o co chodzi ale moge sie domyslac:) duzo sily i wiary!!!!! az Ci zazdroszcze:) Odpowiedz Link
mala779 Re: Synku;) 31.12.05, 16:53 Tak bardzo się cieszę! Szczerze gratuluję i będę trzymać kciuki.Zresztą zobaczysz wszystko będzie w jak najlepszym porządku! Dużo siły i spokoju. Pozdrawiam mocno. Magda- mama aniołka Mikołajka Odpowiedz Link
annall Re: Synku;) 31.12.05, 18:51 kochana:) kciuki trzymam mocno, i życzę samych deobrych dni i pozytywnych myśli przytulam delikatnie Ania Odpowiedz Link
mamajaromira Re: Synku;) 01.01.06, 03:35 Edycia, ciesz się tym nowym Życiem, mimo tego strachu. Jacuś czuwa! Odpowiedz Link
venla Re: Synku;) 01.01.06, 13:33 Ja też bardzo Ci gratuluję, wierzę że teraz wszystko będzie dobrze,cieszę się razem z Tobą.Z całego serca życzę wszystkiego dobrego w Nowym Roku Edytko,trzymaj się ciepło Odpowiedz Link
amelka99 Re: Synku;) 01.01.06, 17:33 zycze duzo zdrowia a przedewszystkim samych pozytywnych mysli i szczesliwego rozwiazania :-))) trzymamy kciuki :-))) Odpowiedz Link
nikola313 Re: Synku;) 01.01.06, 22:40 Jacus bedzie czuwal.. Gratuluje i duzo pozytywnych mysli zycze. mama Aniolka Nikolki 22.11.04 i malego Nikodemka 07.11.05 i 7 letniego Adriana! Uwierz ze bedzie dobrze mimo strachu-jestem tego przykladem. Pozdrawiam! Odpowiedz Link
edycia11 Re: Synku;) 03.01.06, 17:56 Jacus chyba sie gdzies zagapił;) 1 stycznia poslizgnęłam się w domku i złamałm nogę;) A może Bóg chciał żebym teraz siedziala w domku? i dbala o fasolkę???? Noga boli,ale żyję:) Pozdrawiam Odpowiedz Link
margaretek Re: Synku;) 03.01.06, 21:03 Mówi się na szczęscie " połamania nóg ", ale juz drugiej nie łam :) Pozdrawiam serdecznie i życzę zdrówka Odpowiedz Link
joamol Re: Synku;) 04.01.06, 11:22 Gratulacje jeszcze raz...a co do nogi, do porodu się zagoi!! Wszystko będzie dobrze, trzymam kciuki. Mam nadzieję, że dołączę do ciebie niedługo. Narazie cieszę się twoim szczęściem. To nie będzie pewnie chwilka, bo całe 9 miesięcy, no ale kiedyś się skończy i wierzę, że szczęśliwie. Trzymaj się ciepło, dbaj o siebie i fasolkę. Nie haftuj przy teściowej...:-) Jacuś się postarał...grzeczny chłopczyk. Serce rośnie... Buziaki Odpowiedz Link
ihaha6 Re: Synku;) 04.01.06, 11:32 Co tam noga...polezysz, poodpoczywasz, poleniuchujesz, pomarudzisz,podrapieszsie...widocznie tego Ci potrzeba w tym blogoslawionym stanie (gratuluje z calego serca!!!)... ktos Cie wyhamowal, posadzil grzecznie w lozku, wiec sluchaj sie kolezanek z Forum, maluj na gipsie pierwsza bajke dla swojego Drugiego Dziecka i jedz zdrowo. Jacus, Ty wiesz, o co prosze...opiekuj sie Mama i rodzenstwem;) Trzymaj sie gipsu Kobieto i badz szczesliwa! Pozdrawiam. Agnieszka, matka 3 Aniolow Odpowiedz Link
anett8 Re: Synku;) 15.01.06, 13:12 Edytko Ty wiesz.... Trzymam za Was mocno kciuki, a Jacuś na pewno będzie Was wspierał :) Pozdrów Michała i leż grzecznie w łóżeczku. Do zobaczenia niebawem <papa> [*][*][*] Jacusiowi Odpowiedz Link
edycia11 Re: Synku;) 18.01.06, 21:32 Takie jakieś smutki mój Aniołku mnie nachodzą. Dziś znowu słyszalam te wszystkie okropne słowa,znowu byłam w szpitalu i pierszy raz na cmentarzu.Niebawem minie 8 miesięcy i wiesz,czasem nie potrafię się cieszyć tym co mi dałeś,bo gdybyś był.... gdybys był wszystko byłoby inne.... niedługo dzień babci i dziadka,pamietaj o swoich:) proszę dodaj mi sił i odwagi by kroczyc przez te kolejne miesiące. KOCHAM CIĘ - mama Odpowiedz Link
joamol Re: Synku;) 20.01.06, 15:59 Trzymaj się słoneczko. Smutki precz. Jacuś trzyma kciuki za ciebie tak mocno, że sama to czujesz, prawda? Odpowiedz Link
edycia11 Re:miesiąc za miesiącem.... 22.01.06, 12:27 Kochanie, moje kochanie.... To już 8 miesiący od kiedy plywasz i skaczesz po chmurkach. Wiesz jak bardzo mi Ciebie brakuje. Wybacz matce,że nie pójdzie dziś na cmentarz,ale nie dam rady z tą nogą i przy tym zasypaniu śniegiem. Zapalę Ci Aniolka na oknie w sypialni:) Wszystko byłoby inne gdybyś tu był..... Kocham Cię mamusia Odpowiedz Link
joamol Re:miesiąc za miesiącem.... 24.01.06, 18:02 Jacusiowi (*)(*) Mamusi uśmiechu...na szczęście masz drugie szczęście, ono niech przesłoni choć trochę złe wspomnienia i zły czas. Dużo ciepełka.. Odpowiedz Link
mala779 Re: Synku;) 24.01.06, 23:16 (*) dla Jacusia Edyciu trzymaj się dzielnie, myślami jestem z Tobą i wierzę (z całej siły), że będzie dobrze. pozdrawiam mocno. Magda - mama aniołka Mikołajka Odpowiedz Link
joamol Re: Synku;) 25.01.06, 13:28 Edi, Dziewczyny, Czasem myślę, że dzięki Wam stać mnie na uśmiech, w miarę normalne życie, wiarę w jutro itd. Tutaj, przy Was nie muszę uważać na słowa, nie muszę udawać, że jest dobrze, jak nie jest, mogę sobie popłakać, pogadać, pogderać, obnażyć się. Nauczyłyście mnie myśleć o Lolce, że jest Aniołkiem, w chmurach, w raju, gdzieś, że jest mądra, dobra, wymarzona, szczęśliwa...Bez wiary trudniej byłoby to znieść. Zadręczałam się, że moje dziecko nie żyje, gnije w trumnie, jest daleko, nie ma go wcale. Rozdzierała mnie złość, wyłam o sprawiedliwość. A teraz karmię się myślami o Aniołku, o celu, o sensie, że jest, jakiś jest, ciepło myślę o mojej kruszynce. Może to obłuda a może sposób na przeżycie tego wszystkiego. I chociaż bywa raz lepiej a raz gorzej a serce się kroi - żyję i myślami zawsze jestem z Wami, z Nami, z Naszymi Aniołkami. Tu są nasze największe tragedie i tutaj sa jakieś wirtualne przyjaźnie (choć na chwilkę, czasem na jeden post), wpsarcie..sama nie wiem.Coś dobrego. Dziękuję Odpowiedz Link
edycia11 Re: Jutro... 30.01.06, 22:05 Dziś już bez gipsu,ale przed wizytą u ginekologa. Dodaj mi Jacusiu sił na jutro i wiary,że wszystko będzie dobrze. Tak bardzo się boję Mój Aniołku:(( (*) Odpowiedz Link
edycia11 Re: Synku;) 31.01.06, 18:48 Dziekuję Ci mój Aniele:)) Tak bardzo Ci dziękuję:)) Jak dam radę to jutro do Ciebie zajrzę,ale nie obiecuję bo noga jest średnio wladna:))zreszta wiesz o tym. Kocham Cię moje słoneczko!!!!! mamusia Odpowiedz Link
edycia11 Re: dziękuję;) 14.02.06, 22:19 Dziękuję Ci za kolejne dwa tygodnie życia tego maleństwa,które jest we mnie;) Przykro mi,że musiałeś odejść,żeby to nowe życie mogło zaistnieć. Kocham Cię jak nikogo innego na świecie. Proszę dodawaj sił,bo czasem ich brakuje... (*) Odpowiedz Link
joamol Re: dziękuję;) 15.02.06, 15:16 Dużo sił Mamusiu, Jacusiowi dzięki wielkie, Ściskam Odpowiedz Link
jolanta80 Re: Synku;) 15.02.06, 16:07 edytko mam do ciebie pytanko ale chcialabym abys napisala do mnie na gg bo mam naprawde pilna sprawe do ciebie moj nrgg 7138299 Odpowiedz Link
edycia11 Re: Synku;) 16.02.06, 17:11 Dziekuję Ci skarbie za wysłuchanie moich próśb:) I ucałuj ode mnie Karolcie:) Jesteście takie Małe-Wielkie Anioły:) Odpowiedz Link
joamol Re: Synku;) 22.02.06, 10:09 Dziękuję. mam wrażenie, że żyję w świecie magii. Jacusiu i Lolko, poproszę tylko jeszcze o zdrowe serca bicie. Odpowiedz Link
edycia11 Re: Synku;) 22.02.06, 10:56 9 miesięcy.... To jak ciąża. Tyle czasu Byłeś ze mną w łonie i tyle samo czasu Jesteś gdzieś u Boga. Dziekuje Ci za wszystkie dobre i złe dni. Dziękuję że pamietasz o nas:) mamusia (a tatuś jeszcze spi) Odpowiedz Link
edycia11 Re: Synku;) 21.04.06, 11:52 Kochany mój Serdelku:) To dziś mija 11 m-cy jak odszedłeś a ja nic nie wiedziałam. To jutro minie 11 m-cy gdy dowiedzialam się,że Ciebie nie będzie z nami tu na ziemi. 11 miesięcy...tyle się w tym czasie wydarzyło,i wszystkiemu Ty przyświecasz,wszystko dzięki Tobie. Dziekuję Ci za każdy dzień w którym bezlitośnie kopałeś,a ja sie złościłam. Dziękuję,że pozawalasz mi na uśmiech. Dziekuję za maleństwo:))wiem,że czuwasz:)) Wiem,że TY wszystkiego dopilnujesz i "małe" urodzi się zdrowe;) Kocham Cie mój Skarbie:) Mamusia Odpowiedz Link
edycia11 Re: Synku;) 25.04.06, 16:22 No to teraz wiem,dlaczego tak sie opiekujesz:)) Masz braciszka a ja synka,jeszcze w brzuszku,ale dotrwamy razem do końca:) Kocham Cię:) Odpowiedz Link
brygida111 Re: Synku;) 26.04.06, 21:38 I pozwól że ja złożę Ci gratulację :) I wszystko będzie dobrze:) A dla Twojego synka (*) Jacusiu opiekuj sie braciszkiem Odpowiedz Link
mala779 Re: Synku;) 26.04.06, 22:13 (*)Jacusiowi Edyto, mam nadzieję, że trzymasz się dzielnie. Wiem, że wszystko się ułoży. Ściskam, Magda Odpowiedz Link
edycia11 Re: Synku;) 15.05.06, 16:42 Jaculko,mój kochany Aniołku proszę Cię zajmij się Joasią razem z Karolcią i innymi aniołkami nie pozwól... proszę... Odpowiedz Link
an555 Re: Synku;) 16.05.06, 17:08 Dla Jacusia (***) Aniołeczku opiekuj sie mamusią i maleństwem Ania mama Aniołka Kubusia Odpowiedz Link
a.zaborowska1 Re: Synku;) 16.05.06, 18:56 Wszystkie Aniołki się za ciebie modlą ... (*) (*) (*) Dla Jacusia pozdrawiam Agnieszka Mama Andżeliki 7 lat i Adrianny Aniołka 41tc Odpowiedz Link