jm2412 20.11.11, 13:58 Mam pytanie dla posiadaczek chcę kupić dla 1,5 rocznego chłopca arkę noego tylko nie wiem czy lepsza jest z serii little people czy firmy kiddieland. Nie widziałam ich na żywo, ktora lepsza. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
barbie09.07 Re: arka noego 20.11.11, 16:51 Z serii little people miała siostrzenica. Zabawka bardzo ładna i niezniszczalna. Byc może dokonali jakiegoś "tuningu " tej arki,ale kiedys była to zabawka kompletnie pozbawiona bajerów dźwiękowych. Sama ją kupowałam na święta ale siedem lat temu. Tej drugiej arki firmy kiddieland nie znam niestety. Nie mam porównania. Odpowiedz Link Zgłoś
zuzankas Re: arka noego 20.11.11, 17:18 My mamy kiddieland. Kupiliśmy córce na roczek. Zabawka w użyciu już niemal półtora roku. Teraz wymyśla bardziej kreatywne zabawy z jej użyciem. U nas zabawka jak najbardziej trafiona. Jedynym minusem wszystkich zabawek tej firmy jest brak możliwości regulacji głośności - radzimy sobie przyklejając naklejkę na głośnik. Odpowiedz Link Zgłoś
ktozajalzyzyrafe Re: arka noego 20.11.11, 17:19 My mamy Kiddieland i jest świetna - bardzo ładna, kolorowa, niezniszczalna, jakość bardzo dobra. Ale ja znowu nie mam porównania do Little People Odpowiedz Link Zgłoś
barbi1 Re: arka noego 20.11.11, 22:05 Mój dzieciak tez ma arkę Kiddieland: wytrzymała, fajne dźwięki, nie do zajechania Odpowiedz Link Zgłoś