emma6666 09.12.11, 18:32 Te tourjois czy jakoś tak Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kazia4 Re: pieluchy z lidla. Warto? 09.12.11, 18:47 Pewnie ile mam i pup (dzieciowych), tyle zdań Ale ja polecam - wg mnie to one były okropne, jak tektura takie sztywniaki, a teraz są niezłe. No nie idealne, bo się trochę "kluchują", ale naprawdę jakość się poprawiła, porównałabym je do tych nowych "Dada". Odpowiedz Link Zgłoś
mama_amelii Re: pieluchy z lidla. Warto? 09.12.11, 19:19 Nie wiem jak najnowsze,ale kupiłam około 6 m-cy temu i były okropne.Dada z Biedronki porównywalne do pampersów,te moge polecić z czystym sumieniem. Odpowiedz Link Zgłoś
andzi-a233 Re: pieluchy z lidla. Warto? 09.12.11, 19:47 czasami je kupuję ale wolę dada z biedronki Odpowiedz Link Zgłoś
pamplemousse1 Re: pieluchy z lidla. Warto? 13.12.11, 19:24 kupowałam zanim nie odkryłam Dada z Biedronki Jakość do ceny przy Toujours jest ok Odpowiedz Link Zgłoś
mdet2 warto! 09.12.11, 20:52 a ja odwrotnie; w biedronkowych dada wszystko przeciekało bokami (nawet w nowej wersji do oryginalnych pampersów im daleko że hej); córkę musiałam przebierać kilka razy dziennie; odetchnęłam gdy skończyła się paczka tych pieluch i wróciłam do toujours z lidla i pozostałam przy nich aż do końca pieluchowania; polecam zdecydowanie, przy obu córkach sprawdziły się doskonale; w lidlu są jeszcze pieluszki softino, ale te możesz sobie odpuścić bo są bardzo "plastikowe". Odpowiedz Link Zgłoś
feromonka polecam DADA z biedronki 09.12.11, 21:07 jakościowo baaardzo podobne do pampersów, nie kluchują sie i nam nie przeciekają (ale używamy pieluch tylko na noc) Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Re: polecam DADA z biedronki 09.12.11, 21:17 lidlowe czerwone jedyne, a próbowałam naprawdę wszystkie (dada, rossman, pampers, bella happy, huggies....), które nie przeciekają w nocy Młodemu 20miesięcy, który w nocy raczy się butelką mleka. Odpowiedz Link Zgłoś
domi_33 Re: polecam DADA z biedronki 09.12.11, 21:21 od 6-stego miesiąca używałam tylko Lidlowych i Rossmanowych i innych nie. tylko ja wolałam osobiście te bardziej twarde bo były grubsze a mój jak sika to porządnie. bardzo polecam Lidlowe, mojego np. pampersy uczuliły straszliwie. Odpowiedz Link Zgłoś
emma6666 Re: pieluchy z lidla. Warto? 13.12.11, 19:23 Kupiłam, mogą być ale wolę z Biedrony. Jakieś nitki z nich czasem wychodzą. Babydreamy używałam, ale jak udało mi się kupić pampersy w takiej samej cenie to jednak stwierdziłam że babydreamy są sztywne. Huggiesów nie lubię właśnie za sztywność, tak samo happy, te ostatnie drogie prawie jak pampersy. Jak mam możliwość kupić bardzo tanio pampersy to kupuję, a jak nie to Dada. Odpowiedz Link Zgłoś