Dodaj do ulubionych

Samochod jezdzacy po scianach sterowany laserem

16.12.11, 12:35
chyba jakos tak ... Syn i siostrzeniec widzieli oczywiscie w jakiejs reklamie i oboje sobie zazyczyli ... Nie moge go znalezc uncertain Wiecie moze o ktory chodzi? Nie wiem czy kupie, ale chcialabym przynajmniej poznac cene tego cuda.
Bede wdzieczna za pomoc smile

A tak na marginesie, to nasze dzieci maja coraz wyzsze wymagania co do zabawek sad
Obserwuj wątek
    • jaroosi Re: Samochod jezdzacy po scianach sterowany laser 16.12.11, 12:37
      Mnie mój syn też o tym wspominał. Biegam po sklepach i.... nic. Dołączam się do pytania.
      • xantia.1 Re: Samochod jezdzacy po scianach sterowany laser 16.12.11, 12:46
        http://allegro.pl/listing.php/search?buy=0&category=11818&distance=1&listing_sel=2&listing_interval=7&location_radio=1&prepareTime=0&pay=0&search_type=1&selected_country=1&state=0&order=t&price_from=&price_to=&string=gravity&view=gtext&change_view=1

mnie cena powaliła smile
    • neptunka proszę: 16.12.11, 12:44
      allegro.pl/listing.php/search?category=11763&string=air+hogs+laser&order=d&change_view=1
      • agaka1 Re: proszę: 16.12.11, 13:02
        Dzieki wink Wlasnie o to chodzilo ... Tylko ta cena ... big_grin
        • mmala6 Re: proszę: 16.12.11, 13:06
          hmmm, jak pierwszy raz syn mi o tym cudzie wspomniał to sprawdziłam cenę i kosztwało ok 150zł, kilka tygodni temu....chyba w gazetce Selgrosa.
          • rommil Re: proszę: 16.12.11, 13:55
            ale cena na allegro!!!!
            ja kupiłam właśnie w selgrogsie .były w poprzedniej gazetce za niecałe 150zl, a carrefour za ok.170-180zł.na allegro też wtedy były za 180- 200zł.a teraz cena kosmos.!!!tyle bym na pewno nie dała.czy warto przekonamy się na święta
    • nella1913 Re: Samochod jezdzacy po scianach sterowany laser 13.01.12, 21:18
      JEST TAKI SAMOCHOD NA ALLEGRO OTO LINK AUKCJI : allegro.pl/show_item.php?item=2052497908
      • 1alfa1 Re: Samochod jezdzacy po scianach sterowany laser 15.01.12, 00:00
        Ta cena już ok.
        Ma ktoś to cudo - jak się sprawuje w praktyce?
      • jagodasoft2 Re: Samochod jezdzacy po scianach sterowany laser 15.01.12, 11:03
        To nie to. Tamten samochód jest większy i jeździ za światłem.
    • pucaluta Re: Samochod jezdzacy po scianach sterowany laser 23.12.13, 13:37
      Matko jedyna, co za cena! Mój syn też niestety ostatnio oglądał reklamę w TV, napisał list (korektę) do świętego i liczy na... cud? wink Powiedziałam, że pewnie już prezenty z listy są przygotowane, gorzej, że on ma zaraz urodziny i wobec milczenia świętego powiedział, że od nas takie coś chce... czy to w ogóle jest warte takiego zachodu (bo że takiej kasy, jak w podlinkowanym allegro to już na pewno nie)? Będę wdzięczna ew. za info, gdzie można kupić jeszcze w tej rozsądniejszej cenie.
      • kabutka Re: Samochod jezdzacy po scianach sterowany laser 24.12.13, 09:04
        Generalnie mówiąc, zbyt drogie to jest. Faktycznie jeździ po ścianach goniąc czerwony punkcik sterownika - na sufit nie próbowaliśmy. Ale kiepskie to jest. Żeby jeździło pokonując grawitację, trzeba przełączyć "pstryczek" w aucie. I samo nie przejedzie ze ściany na ścianę, nie pokonuje kątów. A do sufitu nie sięgamy...syn to dostał dwa lata temu, pobawił się w wigilię i odłożył do szuflady.
        No i bardzo głośne w trybie ścianowym.
    • majakac Re: Samochod jezdzacy po scianach sterowany laser 23.12.13, 23:52
      Mój młody też się napalił (wiadomo - reklama TV).
      Na szczęście było już za późno na zakup (tym bardziej, że cała szafa prezentów z promocji tesco itp) a po przeczytaniu opinii na ceneo www.ceneo.pl/27046569#tab=reviews musi mu przejść ochota na drogi bubel.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka