Dodaj do ulubionych

Mivo kids - wyprzedaż i dobra obsługa

05.01.12, 11:17
Kolejny raz się nie zawiodłam. Kupiłam buty PAJAR
korzystając z wyprzedaży -50% która z tego co widzę
nadal obowiązuje. Zadzwoniłam, żeby upewnić się co do rozmiaru
i zamówiłam wink . Doszły już na drugi dzień - nie minęło nawet
24h bo zamówiłam o 15, doszły koło południa big_grin
Dobrze zapakowany, z dodatkami dla dzieciaków - balony, gazetki
i takie tam - niby nic, a dzieciaki się cieszą smile
Obserwuj wątek
    • beakarp Re: Mivo kids - wyprzedaż i dobra obsługa 05.01.12, 11:31
      Potwierdzamsmile
      Tez jestem bardzo zadowolona z obsługi przez ten sklep. Zwłaszcza po ostatnich zakupach w schaffa.pl, z którymi miałam prawdziwą drogę przez mękęwink
    • hoow Re: Mivo kids - wyprzedaż i dobra obsługa 05.01.12, 11:32
      Ja też kupiłam u nich primigi, ale dla pewności przez allegro. Również jestem zadowolona z obsługi i mam dla młodej buty na wiosnę. Szkoda, że nie mieli balerinek i sandałów i niestety wybór nie był oszałamiający, ale buciki kupiłam ładne allegro.pl/primigi-ashley-dla-dzieci-kids-r-24-wyprzedaz-50-i1978537230.html
      w rzeczywistości ładniejsze smile
    • primka Re: Mivo kids - wyprzedaż i dobra obsługa 05.01.12, 12:38
      Ja też lubię mivo, załatwiają wszystko szybko i bezproblemowo. Do tego w sklepie stacjonarnym mają dobrze przeszkolone ekspedientki smile
      • antyka Re: Mivo kids - wyprzedaż i dobra obsługa 05.01.12, 12:53
        Ekspediantki w stac. Mivo sa super - potwierdzam. Znakomicie mi dobraly buty dla corki - jestem nimi zachwycona smile
    • kinga_owca Re: Mivo kids - wyprzedaż i dobra obsługa 05.01.12, 13:16
      Tez polecam - stacjonarnie i internetowo
      dziecko zawsze wychodzi z balonami, naklejkami i jest przeszczęśliwe
      a babeczki super cierpliwe i kompetentne
      raz byłam po skarpetki sterntaller, nie było w sklepie akurat, ale sprzedawczyni poprosiła, zebym zaczekała i ze pojdzie do magazynu sprawdzic, czy przypadkiem nie ma rozmiaru - poszła i mi przyniosła - lubię tam kupować, bo naprawdę przejmują się klientem
      • zielono_mi_15 Re: Mivo kids - wyprzedaż i dobra obsługa 05.01.12, 13:23
        Ja też jestem bardzo zadowolona!
    • glory77 Re: Mivo kids - wyprzedaż i dobra obsługa 05.01.12, 13:30
      toska, a jak oceniasz pajary? Nie mam możliwości zobaczenia ich na żywo, a wydaja się fajne. Jaki rozmiar kupiłaś?
      • toska_6 Re: Mivo kids - wyprzedaż i dobra obsługa 05.01.12, 16:15
        Wiesz Glory , na początku się zastanawiałam nad ich kupnem,
        bo też nie znałam tej firmy. Kupiłam rozmiar 28 - buty lekkie,
        miękkie w środku, można chodzić w nich bez wkładki, bo ocieplone
        są mięciutkim materiałem. Noi wyglądają na bardzo ciepłe.
        Poza tym teraz modne są wszelkie połyskujące rzeczy,
        niby nie lubię iść za modą, ale mała modelka czasem chce wink
    • malgosiek2 Jaka "ładna: darmowa reklama :/ 05.01.12, 14:41

• beakarp Re: Jaka "ładna: darmowa reklama :/ 05.01.12, 15:12
        A co forum to tylko od narzekania?
        Jakoś nikt nie ma pretensji o darmową reklamę np H&M z ich ostatnimi przecenamitongue_out
    • magdagg2 Re: Mivo kids - wyprzedaż i dobra obsługa 05.01.12, 15:33
      i ja tam kupilam i potwierdzam wszystko- szybko, milo, konkretnie. baloniki i gazetki tez byly.
      jak sklep jest zły to watek ma kilkaset postow i jest ok a jak ktos chwali sklep to od razu reklama uncertain
      --
      • kinga_owca Re: Mivo kids - wyprzedaż i dobra obsługa 05.01.12, 15:47
        Może i reklama, ale akurat w tym wypadku prawdziwa
        nigdy się nie nacięłam w tym sklepie, czy to na wyprzedazach czy bez, zawsze dostałam to co kupiłam i za cenę, za jaka kupiłam - co jak wiadomo nie jest regułą wink
        kupuję u nich od lat i nigdy nie bylo żadnej wpadki
        więc z czystym sumieniem polecam - i nic z tego polecenia nie mam, po prostu uważam, ze warto
        podobnie polecam Deichmanna smile byc moze tylko w "moim" sklepie sa tacy mili sprzedawcy, ale uwazam, ze w Deichmannie pracownicy mają anielską cierpliwosc do dzieci i są bardzo kompetentni
        • asiaiwona_1 Re: Mivo kids - wyprzedaż i dobra obsługa 05.01.12, 15:53
          babki faktycznie kompetentne i pomocne. Jednak mnie sklep zraził do siebie rok temu jak reklamowałam geoxy. Po 2 tygodniach (ustawowych) panie dalej mnie zwodziły, że jeszcze nie mają decyzji. Telefonu do geoxa mi nie dały (bo mam sobie w necie znaleźć. Owszem jakiś znalazłam, ale okazało się, że oni się tym nie zajmują). Czekałyśmy prawie miesiąc. W końcu jak napisałam bardzo oficjalne i stanowcze pismo (nie omieszkałam również postraszyć federacją konsumenta) to w godzinę oddały mi pieniądze. Tak więc jak jest wszystko ok to super, ale w przypadku reklamacji nie byłam zadowolona z obsługi.
          • toska_6 Re: Mivo kids - wyprzedaż i dobra obsługa 05.01.12, 16:31
            Ja na szczęście jeszcze nie musiałam reklamować, ale z tego co wiem, chyba nigdzie nie jest tak 100% różowo wink Mam nadzieję, że nie będę musiała się zderzyć z taką sytuacją jak Ty, bo to rzeczywiście zniechęca, jeśli odczuje się to na własnej skórze ..
    • janka39 Re: Mivo kids - wyprzedaż i dobra obsługa 06.01.12, 22:01
      I ja polecam. Wiosną kupowałam tam sandały superfit dla syna. Jakoś długo nie płaciłam - miły pan do mnie zadzwonił, zapytał, czy zamówienie jest aktualne... Kiedy powiedzialam, ze waham sie, ktory rozmiar kupic wymierzyl mi dokladnie chyba ze trzy pary. Sam oddzwanial... Potem kupilam tam kolejne sandały i wreszcie polbuty. Wszystko profesjonalnie i sprawnie.
      Przy okazji - nie bardzo rozumiem, dlaczego watki i posty o tym sklepie byly dotąd regularnie kasowane (owszem, zauwazylam, ze pewna forumka troche przegina, ale sklep jest naprawde dobry i miewa swietne ceny - warto o tym wiedziec)
      • agni71 Re: Mivo kids - wyprzedaż i dobra obsługa 06.01.12, 23:21
        To i ja się dołączę do pozytywnych opinii. Ja u nich kupiłam dwa razy on-line chyba latem. Transakcje bez zarzutu, a ceny rzeczywiście bardzo atrakcyjne (pólbuty Ecco chyba za 130 zł w rozm. 35, i w tym samym rozm. balerinki Naturino chyba za ok. 100 zł). Stacjonarnie byłam dwa razy, nic wtedy nie kupiłam, ale faktycznie obsługa zaangażowana. Szkoda, ze sklep mają w Blue City - nigdy mi tam nie po drodze....
      • malgosiek2 Re: Mivo kids - wyprzedaż i dobra obsługa 06.01.12, 23:46
        janka39 napisała:

>cryingowszem, zauwazylam, ze pewna forumka troche przegina,
        > ale sklep jest naprawde dobry i miewa swietne ceny - warto o tym wiedziec)

Bardzo zgrabnie to ujęłaś
        Ona po prostu reklamuje sklep i tyle.
        Więc się nie dziwię, że moderacja tnie podobne wątki.
        • infernina Re: Mivo kids - wyprzedaż i dobra obsługa 07.01.12, 23:10
          dziwne jest tylko to że z dużą stanowczością tnie wątki o tej firmie która nie ma co gadać rzetelnie robi swoją robotę i wszyscy to potwierdzają!!! Szybka wysyłka, super ceny, świetna obsługa w salonie stacjonarnym natomiast takie firmy jak np. Maraga które oszukują klientów, nie robią zwrotów, nie odbierają telefonów, wysyłają co popadnie, sprzedają coś czego nie mają i mają olbrzymi chaos z powodów finansowych i tyle negatywnych ocen na ALLEGRO jakoś się nie wycina i pozwala nadal promować. Linki do Allegro, linki do sklepu!!! Jakoś to adminowi nie przeszkadza!!!! Dziwne zachowanie!!! Ciekawe, prawda? Co za tym stoi?? Może interes?
          • malgosiek2 Re: Mivo kids - wyprzedaż i dobra obsługa 07.01.12, 23:15
            infernina napisała:

> Co za tym stoi?? Może interes?

A może Twój ?
          • malgosiek2 Re: Mivo kids - wyprzedaż i dobra obsługa 07.01.12, 23:36
            infernina napisała:

>Linki do Allegro, linki do sklepu!!! Jakoś to adminowi nie przeszkadza!!!!

Ale to nie jest w celach reklamowych, a podawanie przykładu co jest do kupienia lub to czy tamto warto kupić.
            A to jest zasadnicza różnica.
            Poza tym wiele nicków podaje różne linki do aukcji czy sklepów do różnych potrzeb akurat.
            Ale Twoje wpisy dotyczą jedynie jednego sklepu i ciągle tego samego.
            Jak chcesz mieć reklamę to za nia zapłać i bądź uczciwa.
            Możesz wykupić np.tutaj i to wcale nie drogo wbrew pozorom.
            serwisy.gazeta.pl/linki/0,52960.html
            Można uczciwie ?
            Można, tylko trzeba chcieć, no i być uczciwym sprzedawcą.
            • infernina Re: Mivo kids - wyprzedaż i dobra obsługa 08.01.12, 00:15
              malgosiek nie znasz mnie i źle oceniasz. Ja nie jestem sprzedawcą ale znam ludzi którzy to prowadzą. Nie tylko pisałam o tym sklepie, pisałam nie dawno chociażby o nawilżaczach Venta i co to też sprzedaje? Wkurza mnie że ludzie rozpisują się kilometrami o rzeczach złych natomiast nikt nie pisze o tych pozytywnych. To jednak leży w charakterze polaków. Żółć się wylewa! Będę nadal pisała bo jestem zadowoloną i wierną klientką a Ty mnie więcej nie czytuj!
              • malgosiek2 Re: Mivo kids - wyprzedaż i dobra obsługa 08.01.12, 09:08
                To niech ludzie, których znasz sobie wykupia reklamę, a nie posługują się znajomymi.
                Ile dostajesz % od wpisu na forum ?
                No niestety, ale zapracowałaś sobie na taki status na forum.
                Proszę opinia o Tobie nie napisana przeze mnie.

Zakupy
                Re: 3 buciki w koszyczku, hehe
                Autor: izi_7 20.01.11, 09:41
                Dodaj do ulubionych zarchiwizowany
                infernina to zapewne nic nie kupiła wink, bo jej celem nie jest kupowanie, tylko w kółko reklamowanie mivo - co drugi jej post jest na ten temat

Zakupy
                Re: 3 buciki w koszyczku, hehe
                Autor: moniak51  20.01.11, 09:58
                Dodaj do ulubionych zarchiwizowany
                właśnie to samo chciałam napisać ja też nic ciekawego tam nie widzę a jak jest to w nie atrakcyjnej cenie a inferminie już dziękujemy za nachalną reklamę
                • infernina Re: Mivo kids - wyprzedaż i dobra obsługa 08.01.12, 12:25
                  Widzę że się mocno zaangażowałaś - gratuluje. Mam nadzieję ze z taką samą stanowczością reagujesz w innych postach. Swoją drogą jesteś lepsza niż Sherlock Holmes który jest obecnie w kinie. Rozpracowałaś mnie wink

A tak po za tym... nie dostaję % nie interesuje mnie to.
                  Nieuczciwa bym była gdybym nakłaniała do złego.
                  Z powyższych wpisów widać jednak że ludzie są zadowoleni z tej firmy. To czemu nie mówić o dobrych firmach? Pewnie Ty piszesz tylko o złych i jak to wszyscy wszystkich oszukują. Współczuję Ci takie widzenie świata! Tutaj koleżanki chyba też reklamują:

"beakarp 05.01.12, 15:12
                  A co forum to tylko od narzekania?
                  Jakoś nikt nie ma pretensji o darmową reklamę np H&M z ich ostatnimi przecenami"

"Re: Mivo kids - wyprzedaż i dobra obsługa
                  magdagg2 05.01.12, 15:33
                  i ja tam kupilam i potwierdzam wszystko- szybko, milo, konkretnie. baloniki i gazetki tez byly.
                  jak sklep jest zły to watek ma kilkaset postow i jest ok a jak ktos chwali sklep to od razu reklama"

"Re: Mivo kids - wyprzedaż i dobra obsługa
                  kinga_owca 05.01.12, 15:47
                  Może i reklama, ale akurat w tym wypadku prawdziwa
                  nigdy się nie nacięłam w tym sklepie, czy to na wyprzedazach czy bez, zawsze dostałam to co kupiłam i za cenę, za jaka kupiłam - co jak wiadomo nie jest regułą wink
                  kupuję u nich od lat i nigdy nie bylo żadnej wpadki
                  więc z czystym sumieniem polecam - i nic z tego polecenia nie mam, po prostu uważam, ze warto..."

Jak widać również w innym wątku o MIVO ludzie dziękują że się na forum dowiedzieli bo kupili w fajnych cenach, super buty i zostali profesjonalnie obsłużeni:

"Re: Mivokids- ecco
                  iwek33 28.12.11, 15:07
                  Dzięki! Kupiłam fajne zimowe Primigi w super cenie"

"mama_pyzuni 29.12.11, 00:29
                  Z jednej strony dzięki za info - kupiłam 4 pary butów dla swojej trójki"

"chlodne_dlonie 30.12.11, 18:55
                  Dzięki przeczytanej w porę informacji nabyłam córze świetne zimowe PRIMIGI w cenie 169 PLN wraz z wysyłką. Błyskawiczną, co warto dodać - od momentu transakcji via do odebrania przesyłki minęły równo 24 h

..chyba zacznę częściej tu zaglądać"

Musisz Małgosiek2 wszystkich nas podać do administracji. Naskarż to lepiej się poczujesz!
                  Wszyscy reklamują i wszyscy dziękują że zrobili fajne zakupy.
                  Powodzenia w Nowym Roku!!!!!

• malgosiek2 Re: Mivo kids - wyprzedaż i dobra obsługa 08.01.12, 12:33
                    Akurat nie wszyscy się reklamują tylko Ty.
                    Ciągle i namiętnie to robisz.
                    Tak znam te posty co podałaś nieco wyżej wpisane.
                    Akurat nie mają nic wspólnego z reklamą jak Twoja.
                    • infernina Re: Mivo kids - wyprzedaż i dobra obsługa 08.01.12, 12:44
                      zauważ ze jednak komuś się przysłużyły i nikt nie miał pretensji że często pisze o MIVOKIDS
                      a wręcz dziękował że tu zajrzał
                      • malgosiek2 Re: Mivo kids - wyprzedaż i dobra obsługa 08.01.12, 12:51
                        Wiele osób jest z różnych firm/sklepów zadowolonych nie tylko z hmmm....Mivo.
                        Może głębiej się wczytaj na forum w inne pozytywne opinie niż tylko Twoje Mivo.
                        Naprawdę jest ich wiele na forum.
                        • infernina Re: Mivo kids - wyprzedaż i dobra obsługa 08.01.12, 12:57
                          ufff...dobrze że to napisałaś bo już naprawdę myślałam że Ty tylko czytasz wątki w których źle o innych piszą
                          • malgosiek2 Ja też........... 08.01.12, 13:01
                            No ja też "uprawiam" reklamę, bo pozytywnie piszę o.....
                            forum.gazeta.pl/forum/w,583,131713858,131724292,Re_To_ja_tez_spytam_o_auto_ale_przy_2_dzieci.html
                            forum.gazeta.pl/forum/w,583,131713858,131724905,Re_To_ja_tez_spytam_o_auto_ale_przy_2_dzieci.html
                            I co teraz ;P
                            • infernina Re: Ja też........... 08.01.12, 13:35
                              wreszcie normalnie gadasz, a po za tym widziałam inny aktualny post o nawilżaczach ktoś komuś zarzuca reklamę samsunga, to pewnie Cię to zainteresuje.
                              • malgosiek2 Re: Ja też........... 08.01.12, 13:40
                                No to może teraz zaprzestaniesz już reklamy sklepu ;P
                                Skoro wiesz w czym rzecz big_grin
                                • infernina Re: Ja też........... 08.01.12, 13:42
                                  o dobrych rzeczach trzeba pisać nieustannie!!!
                                  • malgosiek2 Re: Ja też........... 08.01.12, 13:43
                                    infernina napisała:

> o dobrych rzeczach trzeba pisać nieustannie!!!

Ale nie w formie reklamy.
                                    Więc już nie przeginaj z tym chwaleniem swego sklepu.
                                    • infernina Re: Ja też........... 08.01.12, 14:22
                                      uparta jesteś
                                      To nie mój sklep.
                                      Ja go tylko lubie.
                                      • zona_mi infernina 08.01.12, 15:03
                                        > Ja go tylko lubie.

Kliknij więc w Lubię to na koncie MK na FB, a reklamy tutaj zaprzestań, albo doczekasz się blokady.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka