magda79pn 08.03.12, 22:41 czy można je kupić w jakimś polskim sklepie internetowym? może orientujecie się, czy w tym roku ten model też będzie w sprzedaży? do jakiego rozmiaru były produkowane? potrzebuję polskie 34, wkładka około 22cm, jaki to rozmiar UK? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sylaluk1 Re: CLARKS doodles blimp - kilka pytań 09.03.12, 09:06 Z tego co sie orientuje to nie ma tych butków w sprzedaży w sklepach od 2 lat...czasem mozna trafic w sklepie fabrycznym Clarksa. Odpowiedz Link Zgłoś
inia25 Re: CLARKS doodles blimp - kilka pytań 09.03.12, 16:54 a czy miałaś już takie buty? one są dość niewygodne. Moje dziecko ich neinawidziło Odpowiedz Link Zgłoś
sylaluk1 Re: CLARKS doodles blimp - kilka pytań 10.03.12, 00:43 Mial moj synek, jako 7 latek, nie narzekal ale zdecydowanie woli Crocsy w ktorych smiga caly rok w zasadzie... Odpowiedz Link Zgłoś
ap77 Re: CLARKS doodles blimp - kilka pytań 10.03.12, 10:15 moj syn (4, 5lat, smiga w nich po przedszkolu i nie narzeka. Nad morzem tez sie sprawdzily. Odpowiedz Link Zgłoś
inia25 Re: CLARKS doodles blimp - kilka pytań 10.03.12, 10:39 moja córka straszliwi narzekała na zapiętek. On jest faktycznie bardzo wygięty do wewnątrz i to powoduje, że uwiera w pięte. Może jak się nosi na skarpetkę jest inaczej, ale na gołą stopę, dla cóki mojej było to nie do zniesienia. Odpowiedz Link Zgłoś