Dodaj do ulubionych

jaka poduszka ciazowa?

22.03.12, 18:53
dziewczyny jaka kupilyscie poduszke ciazowa? ja zaczynam miec problemy ze spaniem i zwijam sobie koldre i przytulam sie do niej, ale maz narzeka ze nie ma pod czym spacbig_grin czy macie taka poduszke? jaka kupic, bo sa w ksztalcie litery U, sa pojeduncze, sa pod plecy, laaaaa! ???
Obserwuj wątek
    • kasiak37 Re: jaka poduszka ciazowa? 22.03.12, 19:30
      zmniejsz prosze sygnaturke do przepisowych 4 linijek tekstu.
    • m.b.g Re: jaka poduszka ciazowa? 22.03.12, 20:05
      Szybko te problemysmile
      Mialam węża

https://www.hoppediz.de/shop/media/catalog/product/cache/1/image/383x510/5e06319eda06f020e43594a9c230972d/k/i/kissen_retrogreen_383x510.jpg

później na niej karmiłam, teraz używam przy bolących plecach.
      • natka-online Re: jaka poduszka ciazowa? 22.03.12, 20:35
        fajna ta podusia! a gdzie można taką kupić?...
        • m.b.g Re: jaka poduszka ciazowa? 23.03.12, 08:44

www.rzeczydladzieci.pl/polecam/poduszka-do-karmienia-theraline/
    • nowanatymforum Re: jaka poduszka ciazowa? 22.03.12, 20:49
      Czy to nie lepiej zainwestować w drugą kołdrę?smile
    • gosia_gd Re: jaka poduszka ciazowa? 23.03.12, 11:56
      Hej Martyna!
      Ja od początku śpię z dużym Motherhoodem i nie zamieniłabym na nic innego.

Pzdr z kwietniówek 2012 wink
      Cieszę się, że Ci się udało smile
      • bialasek75 Re: jaka poduszka ciazowa? 23.03.12, 12:16
        Też mam tę poduszkę motherhood. Rewelacja, najpierw do spania z brzuszkiem. Z każdej strony, z przodu, z tyłu, najlepiej to tak pod plecy, żeby spać pół na plecach pół na boku. Potem do karmienia maluszka, do układania maluszka do spania, a potem włożyłam między łóżko, a ścianę, żeby młoda w nocy nie wpadała w szparę.
        W tej ciąży też będę ją eksploatować, na pewno.
        • ola.otiska Re: jaka poduszka ciazowa? 27.03.12, 13:27
          A ja mam taką : allegro.pl/poduszka-dla-kobiet-w-ciazy-i-do-karmienia-3w1-i2214747074.html troche tańsza, jeśli zalezy ci na kasie. Ta jest wypełniona kuleczkami sytropianowymi. Sa tez droższe, ok 80 zł wypełnione kuleczkami lateksowymi, które są mieksze. Ta ze styropianem jest dośc twarda, nie dopasowuje się do kształtu, musisz sama przesypac w którąs stronę kuleczki, żeby była mniej anpompowana, że tak powiem smile ja je uzywam własnie miezy nogami podczas snu i czasem pod głowe. Pózniej mam nadzieje, ze przyda sie do karmienia.
          • e-kasia1 Re: jaka poduszka ciazowa? 27.03.12, 14:09
            a mi sie nie sprawdzila ta matherhood, zadna by sie nie spradziła, ponieważ niewygodnie było mi sie przekręcać na drugi bok z tym ustrojstwem między nogmi
            najlepsza okazała sie poduszka z kanapywink
    • bindella Re: jaka poduszka ciazowa? 27.03.12, 16:47
      Ja kupilam 4 tygodnie temu poduszke do spania na boku. Taka dluuuga. Jest rewelacyjna. Wolalabym jednak miec ta: senmata.pl/
      • jullady Re: jaka poduszka ciazowa? 27.03.12, 17:21
        Ja bez poduchy motherhood mam koszmary juz wink i takie bóle wszystkiego, że nie daję rady. Co do przekręcania się to też by mnie wkurzało jak bym to miała robić z całą poduszką ale moja leży cały czas w jednej pozycji- a ja się przekręcam. Ją sobie można włożyć między nogi w obu pozycjach i jest równie wygodnie.. spróbujcie wink
        • e-kasia1 jullady 27.03.12, 20:18
          jullady próbowałam, te poduchy są po prostu nie dla mnie wink
          wolę Jaśka i już
          • martynauk-85 jakis link?? 31.03.12, 21:08
            macie linka do tej motherhood?
            • gosia_gd Re: jakis link?? 01.04.12, 10:17
              Google + motherhood? wink
    • lidek0 Re: jaka poduszka ciazowa? 01.04.12, 20:00
      A gdzie ma być włożona ta poduszka i czemu? Mnie niczego nie brakowało, spałam normalnie
      • kijek82 Re: jaka poduszka ciazowa? 02.04.12, 12:12
        JA TEZ, NA ZYWYCH DECHACH W OBORZE

lidek0 napisała:

> A gdzie ma być włożona ta poduszka i czemu? Mnie niczego nie brakowało, spałam
        > normalnie
    • kijek82 Re: jaka poduszka ciazowa? 02.04.12, 12:11
      rogal z motherhood - sluzy od 10miesiecy. Teraz-do lezenia,siedzenia,bawienia dla mlodego.REWELACJA
    • kobietka_29 Re: jaka poduszka ciazowa? 02.04.12, 12:34
      W 15 tc juz tak ci brzuch urosl, ze masz prooblemy ze spaniem? smile Nie mialam takowej poduszki. mialam maly brzuch. tym bardziej w 15 tc, bylam plaska jak deska. dopiero po 30 tc brzuch zaczal sprawiac problemy przy spaniu i wtedy swietnie radzilam sobie wlasnie podwijajac koldre. na szczescie lato bylo cieple.
      • gosia_gd Re: jaka poduszka ciazowa? 02.04.12, 15:08
        Nie trzeba mieć dużego brzucha, żeby niewygodnie się spało. Ja miałam motherhooda prawie od początku i super mi się z nim spało - wtedy i teraz na końcówce ciąży smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka