Gość: Pauloss IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 09.09.03, 13:38 Już dwunastego września 3 osoby wyjeżdżają do Indi w poszukiwaniu przygód. Relacja na anioll.blog.pl ZAPRASZAMY!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Milimetr Re: Blog z wyprawy do Indi IP: *.bfg.pl 09.09.03, 15:42 Może mi ktoś wyjaśnić co to jest ten blog? Czy to nasza regionalna specjalność, czy wynalazek światowy? Kto i kiedy to wynalazł i po co to w ogóle jest? Bo większość takich blogów to jakaś ściana płaczu dla sflustrowanych, miękkich emocjonalnie małolatów... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: temka Re: Blog z wyprawy do Indi IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.09.03, 07:17 ja też pytam , i jak tam wejść bo próbowałam i jest problem temka Odpowiedz Link Zgłoś
mahoney Re: Blog z wyprawy do Indi 10.09.03, 17:08 blog to taki internetowy dziennik , miejsce gdzie mozna publikowac swoje mysli i poznawac jak mysla inni , bawia sie w to wszyscy , nie tylko sfrustrowane dzieci , okreslane przez blogowiczow mianem pokemonow , glowna strona polskich blogow to : www.blog.pl , www.blogi.pl , to nie jest tylko polski wynalazek , zagranniczne oczywiscie sa , amerykanskie , rosyjskie --- ja zapraszam na swoj : www.host.blog.pl Odpowiedz Link Zgłoś