Dodaj do ulubionych

Smyk-domek Olivi-anulowanie zamowienia :(

03.10.12, 13:09
Kurcze,cos przeczuwalam ze ta cudowna okazja za 237zl jest nierealnauncertain Komus jeszcze anulowali zamowienie?
Obserwuj wątek
    • kuczynska78 Re: Smyk-domek Olivi-anulowanie zamowienia :( 03.10.12, 13:38
      Mi anulowali- zamówiłam Domek dla pieska i na drzewie. Anulowano-Domek na drzewie, mam dostac tylko ten dla pieska... Szkoda wielka, miałabym prezent urodzinowy z głowy... sad
      Agnieszka
      • vanilka89 Re: Smyk-domek Olivi-anulowanie zamowienia :( 03.10.12, 13:43
        mi tez anulowali sad tez tak samo przeczuwałam, trudno uncertain
        • robin81 Re: Smyk-domek Olivi-anulowanie zamowienia :( 03.10.12, 13:48
          Wole juz nie ryzykowac (na 100% przed grudniem ceny wzrosna) i zamowilam na allegro-309zl z odbiorem osobistym. I tak tanio-zwazywszy ze jeszcze miesiac temu taniej niz za 340-350zl nie dalo sie kupic.
        • emisia123 Re: Smyk-domek Olivi-anulowanie zamowienia :( 03.10.12, 20:35
          Jakiś czas temu udało mi się kupić uspokajacz fisher price warty 119zł za kwotę 29,90zł. Właśnie w Smyku. Byłam więcej niż pewną, że to pomyłka i moje zamówienie zostanie anulowane. Jednak zostało zrealizowane i wysłane. Byłam zadowolona i to bardzo.
    • olga78 Re: Smyk-domek Olivi-anulowanie zamowienia :( 03.10.12, 13:50
      Hej,
      dziewczyny jakie macie opinie dot. realizacji zamówień przez smyka online? Pierwszy raz zamówiłam kilka rzeczy z promocji dot. kolekcji szkolnej (-40%) i zastanawiam się teraz - po tym co piszecie o domku olivii - czy zamówienie w ogóle, a jeśli tak to kiedy dojdzie. Może ktoś otrzymał już zamówienie z tej promocji?
      dzięki za odp., olga
      • gosjana Re: Smyk-domek Olivi-anulowanie zamowienia :( 03.10.12, 13:55
        Dzisiaj odebrałam w Empiku 2 zam. ze Smyka z promocji Happy Hour,
        domek Olivii tez mi anulowali crying jeśli znajdziecie gdzieś promocję na ten domek to proszę o informację, z góry dziękuję smile
        • magdalenkaad Re: Smyk-domek Olivi-anulowanie zamowienia :( 03.10.12, 14:11
          też mnie właśnie " szlag trafił" , anulowalii domek; Uważam, że jest to mega nieuczciwa praktyka. Kupując domek, żeby mieć darmową dostawę dokupywałam coś , może nie na siłę, ale.. A tamto podobno wysłali . W ten sposób pewnie zrobiło więcej osób - takie nakręcanie sprzedaży. Odpisałam im bardzo ostro, bo wydaje mi się, że zgodnie z ich regulaminem , jeśli potwierdzili przyjęcie zamówienia to powinni zrealizować . Tłumaczenie o braku możliwości pozyskania od dostawców są nieprawdziwe, bo domki są, ale nie w takiej cenie.
          • miwusia1977 Re: Smyk-domek Olivi-anulowanie zamowienia :( 03.10.12, 15:35
            ja duzo ciuchow od nich kupiwalamz odbiorem w Empiku i nigdy problemow nie bylo.. Z tym domkiem to moze ktos sie ciachnol z cena ...
          • agni71 Re: Smyk-domek Olivi-anulowanie zamowienia :( 03.10.12, 16:34
            magdalenkaad napisała:

> też mnie właśnie " szlag trafił" , anulowalii domek; Uważam, że jest to mega ni
            > euczciwa praktyka.

Mnie tez anulowali i tez do nich napisałam. Bardzo mi się w tym momencie popsuła opinia o Smyku, bo do tej pory wszystkie zamówienia mi realizowali, m.in. w niedawnej promocji zabawek -70% dostałam wszystkie zamówione produkty (chyba z 9 sztuk). Wtedy bałam sie, ze nie wszystko będzie i wzięłam za pobraniem, a przy domku intuicja mnie zawiodła i zapłaciłam z góry. Tym sposobem Smyk sobie obracał moim pieniędzmi przez kilka dni. Gdyby zalezało im na opinii, to powinni nam te zamówienia zrealizować w takiej cenie, opóznienie jestem w stanie zrozumieć, anulowanie zamówienia (jak widac wielu osobom) wygląda na zwykłe naciągactwo. Cena nie była aż tak atrakcyjna, żeby wziąc ją za pomyłkę.
    • sinceramente Re: Smyk-domek Olivi-anulowanie zamowienia :( 03.10.12, 20:15
      Mi też właśnie ciśnienie podniosło, bo kupiłam w tej promocji "weterynarza" lego friends i dostałam maila, że anulowali zamówienie.
      Zamierzam napisać do nich @ i na FB na ich profilu, też podzielę się wiedzą, jak to smyk traktuje klientów.
      • magdalenkaad Re: Smyk-domek Olivi-anulowanie zamowienia :( 03.10.12, 21:06
        o to dobry pomysł z tym facebookiem.., No to piszemy !!!
        Najbardziej mnie wkurzyło to, że zamówienie potwierdzili. dala wysyłki 02.10 i w dniu wysyłki mail o anulowaniu ... No z taką ignorancją się nie spotkałam, co innego gdyby od razu, ale po prawie tygodniu nagle wszystkim odwołują. Po prostu " porażka" i tyle.
        • beata_17 domek Olivi - amazon.de 03.10.12, 21:20
          www.amazon.de/dp/B005KIQEGG?m=A3JWKAKR8XB7XF&tag=preissuchmasc-21
          moze komus sie przyda
        • agni71 Re: Smyk-domek Olivi-anulowanie zamowienia :( 03.10.12, 21:34
          Udalo się wam dodac komentarz na FB? Bo mnie nie!
          • magdalenkaad Re: Smyk-domek Olivi-anulowanie zamowienia :( 03.10.12, 21:57
            nie znam sięna facebooku i nie wiem czy to komentarz . Dodałam w dziale posty i jest.
            • magdalenkaad jest ? 03.10.12, 22:04
              komantarz Agnieszki M jest do mojego postu , to Ty Agni71 ?
              • malgosiek2 Proponuję im zaserwować linka z dyskusją z naszego 03.10.12, 22:08
                forum.
                Wtedy być może będzie większa szansa na zrealizowanie anulowanego zamówienia.
                • sinceramente Re: Proponuję im zaserwować linka z dyskusją z na 03.10.12, 22:12
                  Myślisz, że skoro Merlin nauczył się tego i owego po kontaktach z forum, to i Smyk się poprawi? Nie jestem przekonana....
                  Dziwi mnie zachowanie smyka, bo przecież oni to samo co i Empik, a jak mi Empik anulował kiedyś zamówienie, to od razu w mailu przysłali kod rabatowy na następne zakupy.
                  • malgosiek2 Re: Proponuję im zaserwować linka z dyskusją z na 03.10.12, 22:15
                    Spróbować zawsze można.
                    A może będą porządniejsi jednak?
                    Choć mam nikłą nadzieję.
                    Ja tak od pewnej awantury na fb i tutaj na forum bojkotuje ecco tongue_out
                    • sinceramente Re: Proponuję im zaserwować linka z dyskusją z na 03.10.12, 22:31
                      Przez kilka minut był link do wątku. Ciekawe kto go usunął: autorka wypowiedzi, czy moderator smyka? Mam podejrzenie, że ta druga opcja jest prawdziwa? I jak tu liczyć, że coś się poprawili???
                      • malgosiek2 Re: Proponuję im zaserwować linka z dyskusją z na 03.10.12, 22:34
                        Właśnie chciałam to napisać.
                        Oczywista oczywistość, że pracownik smyka czyli niejaki moderator.
                        No nie mozna liczyć jednak na żadną uczciwość uncertain
                      • magdalenkaad Re: Proponuję im zaserwować linka z dyskusją z na- 03.10.12, 22:34
                        ja nie usunęłam linka : no coś Ty smile Może spróbuj dodać jeszcze raz
                        • julka-4 Re: Proponuję im zaserwować linka z dyskusją z na 03.10.12, 22:38
                          Jest linksmile
                        • malgosiek2 Re: Proponuję im zaserwować linka z dyskusją z na 03.10.12, 22:38
                          To będą usuwać do skutku.
                          Ciekawa jestem kto będzie wytrwalszytongue_out
                          A czy zwrócili pieniądze za anulowane zamówienia?
                          Bo tak powinno być, przeca nie dotrzymali umowy.
                          W takich wypadkach zwraca się koszty.
                          • robin81 Re: Proponuję im zaserwować linka z dyskusją z na 04.10.12, 07:53
                            Po raz pierwszy zamowilam za pobraniem i teraz sie cieszeuncertain Swoja opinie rowniez zamiescilam na FB. Nie sadze jednak by to cokolwiek dalo
    • malgosiek2 Linka do dyskusji nie ma, bo potraktowano to jako 03.10.12, 23:00
      spam.
      Dlaczego mnie to nie zdziwiło?
      Na gazecie tak łatwo jakoś spamu się nie wykrywa.
      Choć nie powiem kilka razy próbowałam wkleić linka i nie mogłam, bo wyskakiwało mi jako spam.
      Ale nigdy nie były to linki do dyskusji.
      • joacz1980 bransoletki ORB Factory 04.10.12, 07:26
        Też mi anulowano 02.10.2012.Kupiłam z odbiorem w Empiku 27.09.2012.
        • agni71 Re: bransoletki ORB Factory 04.10.12, 08:05
          Mnie akurat z zamówienia Orb przysłali wszystko, równiez bransoletki (choc nie wiem, czy te które ty zamawiałaś, bo było kilka rodzajów). Tez zamawiałam 27.09.
          • stokrootka1 Re: bransoletki ORB Factory 04.10.12, 08:11
            Ja też dostałam bez problemu kilka zamówionych u nich zestawów orb factory, w tym bransoletki. Mimo wszystko, choć domku nie zamawiałam, czuję do nich olbrzymią niechęć w związku z anulowaniem zamówień.
            • nenka1 Re: bransoletki ORB Factory 04.10.12, 11:37
              Dziewczyny, a dostałyście od Smyka odpowiedź na maila? Ja wczoraj napisałam do nich bo anulowali mi zamówienie na domek i dziś dostałam odpowiedź że jeszcze raz przepraszają i blablabla... i że dziś zwrócą pieniądze na moje konto.

• sinceramente Re: bransoletki ORB Factory 04.10.12, 11:50
                Ja sobie darowałam. Z wiadomości na FB wynika, że kontakt z BOK jest daremny, bo oni w odpowiedzi przysyłają te same dyrdymały, co w pierwszym mailu, więc po co mam się bardziej denerwować?
                • magdalenkaad Re: bransoletki ORB Factory 04.10.12, 12:24
                  po 1 mailu dostałam odp od BOK- takie " typowe" bzdurne bla bla o braku możliwości pozyskania towaru od dostawców ( co jest nieprawda, bo towar jest na rynku ) . Odpisałam tylko o stacie klientki i że żądam pilnego zrotu kasy. Na to już nie odp. Kasy na razie nie ma.
    • malgosiek2 Uwaga! Smyk znowu dał ciała 07.10.12, 23:51
      Wklejam z Fb.
      Emilia Wasilewicz
      Dlaczego na kuponach zachecajacych do skorzystania z 20% promocji nie ma informacji, ze znizka dotyczy tylko wybranych artykulow? Dowiadujesz sie o fakcie przy kasie i nawet ekspedientka nie wie o co chodzi? Nie ladnie...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka