Dodaj do ulubionych

Tablet-porady potrzebuję

04.10.12, 22:53
Kupuję tablet dla 8-latki, taki do 450zl. Myślałam o Overmax Edutab bo jest tam i encyklopedia, proste gry, jakaś możliwość planu lekcji, karaoke.....Wiem już też że mogę w tej cenie kupić normalny tablet o lepszych parametrach. Tylko co potem???? Bo tam już nie bedzie tych wszystkich zawartości dla dzieci.......czy to się skądś ściąga? i czy ja - laik sobie z tym poradzę?
chciałabym żeby zawartością był dostosowany do wieku dziecka.
Obserwuj wątek
    • tuya Re: Tablet-porady potrzebuję 05.10.12, 09:09
      Ściąga się aplikacje z Google play, proste jak konstrukcja cepa.
      encyklopedie: play.google.com/store/search?q=encyklopedia&c=apps
      gier jest nieskończona ilość, darmowe i płatne
      plany lekcji: play.google.com/store/search?q=plan+lekcji&c=apps
      karaoke: play.google.com/store/search?q=karaoke&c=apps
      Taki tablet ma ta zaletę że rośnie razem z dzieckiem, na bieżąco może sobie ściągać aplikacje jakie potrzebuje.
    • mama_amelii Re: Tablet-porady potrzebuję 05.10.12, 09:33
      Moja córka kupiła sobie tablet tez w podobnej cenie,ale jest młodsza o 2 lata,więc gra w gierki i ogląda bajki na razie(dostała pieniądze od rodzinki na urodziny).Dokupiliśmy jej jeszcze takie etui z klawiaturą i cieszy się,że ma własnego laptopasmile
      allegro.pl/etui-10-rysik-tablet-ipad-wysylka-24h-i2628510245.html
    • big-smoczyca Re: Tablet-porady potrzebuję 06.10.12, 23:16
      niestety z tanimi tabletami i ściaganiem aplikacji ze sklepu play (dawne android market) jest problem, bo jeśli firmowo nie ma wgranego sklepu play, to samemu się go nie ściagnie i nie zainstaluje, a przez strone internetową zakupów sie nie da zrobić
      moja córka ma goclever - czasem się wiesza i sam z siebie resetuje
      zawartość dostosowujemy jej do aktualnych zainteresowań bez problemu

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka