Dodaj do ulubionych

znizka do croppa

30.11.12, 12:11
Na facebooku jest zniżka 30% na wszystko do croppa, a dla osób które są zapisane w newsletterze 40% od 1 do 6 grudnia
. Ja wczoraj kupiłam spodnie i chyba je zwróce i kupie jeszcze raz ze zniżką- o ile się tak da smile
Obserwuj wątek
    • ju_mi Re: znizka do croppa 30.11.12, 13:07
      Dzięki za info smile
      Rzadko robię tam zakupy, ale mąż akurat wypatrzył sobie koszulkę więc rabat bardzo się przyda smile
      • magdalenca78 Re: znizka do croppa 01.12.12, 20:37
        Ja tylko dopowiem, że znizka jest od całego paragonu, bez względu na to, czy kupuje się rzeczy w pełnej cenie czy przecenione. Info ze sklepu.
        • eo_wina Re: znizka do croppa 01.12.12, 21:44
          O tak, tak smile Dzieki za info. Kupilam sobie dzis w Cropptown dwie bluzki, kardigan i przewiazywana tunike za 100 (oszczedzilam prawie 70 zl) smile
          Dodam, ze taka sama akcja jest w House. Kupilam zimowa kurtke za 71zl smile
          Pani sie smiala ze mnie przy kasie, bo nie moglam uwierzyc, ze te 40% jest od ceny na przyklejonej,pomaranczowej metce, a nie tej wlasciwej, wydrukowanej smile
          • magdalenca78 Re: znizka do croppa 02.12.12, 07:51
            Tak, ale w House jeszcze tylko dziś!
            • ula2_24 Re: znizka do croppa 02.12.12, 08:54
              a do house potrzebny jest jakis kupon?
              • eo_wina Re: znizka do croppa 02.12.12, 13:24
                Konkretnie to kod kreskowy z Facebooka. Trzeba wejsc na swoje konto, znalezc House'a, polubic, poczekac chwile i aktywowac swoj kod, ktory trzeba podac przy kasie. Pani przy kasie powiedziala mi, ze kazdy kod jest jednorazowy - nie wiem, na ile to prawda.
                Ja wiedzialam tylko o Croppie. Do House'a poszlam kupic i tak juz przeceniona kurtke. Juz wyjmowalam porfel, a pani w kasie zapytala mnie, czy nie mam kodu z Facebooka, to dodatkowo bede miala 40% znizki jeszcze do tej obnizonej ceny. Pani wrecz nalegala, zeby zdobyc ten kod smile Natychmiast zadzwonilam do meza, ten przeprowadzil operacje i sms-em przeslal mi kod, dzieki ktoremu zaplacilam 50zl mniej. I faktycznie Cropp ma te promocje do 6 grudnia, House do dzis.
                • staszko321 Re: znizka do croppa 07.12.12, 12:57
                  teraz w croppie jest nowa promocja 50% na drugą rzecz promocjozercy.pl/moda/151-cropp-druga-rzecz-za-50
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka