Dodaj do ulubionych

Tatuum on line - pytanie

10.12.12, 11:49
Dziewczyny, korzystalyscie z tego sklepu internetowego? Jak dlugo czekalyscie na zamowione rzeczy?
Ja zamowilam tydzien temu, 3.12 i towaru ani widu ani slychu. Dzwonilam tam w zeszlym tygodniu - zamowienie nie bylo skompletowane (raptem dwie rzeczy!)
Obserwuj wątek
    • andre20 Re: Tatuum on line - pytanie 10.12.12, 14:18
      Korzystałam.
      moja przesyłka, też zamówiona 3.12 dotarła dosłownie przed chwilą. Poprzednie zamówienie w wakacje również wolno realizowali, jedną z rzeczy zapakowali w niewłaściwym rozmiarze i zwrot też dość długo trwał. Generalnie, albo nie potrafią zorganizować tego jak należy, albo nie traktują tego sklepu zbyt poważnie
      • kinia0422 Re: Tatuum on line - pytanie 10.12.12, 14:30
        na pewno nie traktują poważanie, bo sama strona tzn. ciuchy to bieda...
        • janka39 Re: Tatuum on line - pytanie 10.12.12, 16:27
          Ciuchy sa dokladnie te same, co w sklepach stacjonarnych - ba! nawet więcej - ostatnio, bedac w miescie, chcialam zobaczyc na zywo to, co zamowilam, ale nie bylo... (chyba ze patrzysz na sklep, ktory dzialal wczesniej)
          Ale obsluga internetowego to jakis dramat
          Dostalam wlasnie mejla - maja 7 dni roboczych (!) - nie licząc dnia zamawiania (!!) na zrealizowanie zamowienia
          Moje dwie rzeczy jeszcze nieskompletowane!
    • lubisz_zime Re: Tatuum on line - pytanie 11.12.12, 09:08
      według mnie nie ma co panikować, ja zrobiłam zamówienie w Mango 29 list i nadal nic sad
      panie ze sklepu przepraszały juz 3 razy tłumacząc, że ilości zamówień w czasie przedświątecznym i okresach wyprzedaży powodują takie opóźnienia, i w sumie staram się być wyrozumiała, bo chyba wolę czekać sobie w domu na przesyłkę niż w tłoku przeciskać się do kasy, pocić się w przegrzanych centrach i godzinę szukać miejsca parkingowego.

ps. z ciekawości zajrzałam do Tatuum i chyba tez zostanę klientką oczekująca niecierpliwie smile
      • patatajowa Re: Tatuum on line - pytanie 11.12.12, 09:19
        tatuum lubie,zwłąszcza pewiemn styl sukienek i bluzek smile
        w internetowym zakupy robiłam raz, teraz pewnie w okresie wyprz tez sie skusze.
        płaciłam z góry tym systemem pay24 czy jakos tak, na paczke czekałąm ok. tygodnia. moze faktycznie teraz dłuzej im schodzi.
        • janka39 Re: Tatuum on line - pytanie 11.12.12, 10:47
          donosze, iz dostalam wczoraj mejla, ze moje zamowienie zostanie wyslane jutro smile... czekam wiec (nie)cierpliwie w cieplym domku, nie panikuję wink (tez nie cierpie chodzic sie po centrach handlowych. Fajnie, ze coraz wiecej sklepow prowadzi sprzedaz wysylkowa, bo nawet jesli tam nie zamawiam, to ogladam sobie strony, a potem ide do sklepu po konkretna rzecz - idzie sprawnie)
    • kinia0422 Re: Tatuum on line - pytanie 11.12.12, 11:53
      to podajcie mi proszę linka do tego internetowego tatuum, bo ja widze w nim szczątki w porównaniu ze stacjonarnym w gdyni
      pozdr.k.
      • janka39 Re: Tatuum on line - pytanie 11.12.12, 12:26
        eshop.tatuum.com
        Wczesniej bylo tylko tatuum unique
        Ale widze, ze ceny wyprzedazowe poszly w gore

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka