Dodaj do ulubionych

prom kosmiczny imaginext

05.01.13, 17:31
Pilnie poszukuje promu kosmicznego imaginext, czy ktoś widział go ostatnio? Jesli tak to prosze o podpowiedź. Synek dostał na gwiazdkę bazę z tej serii a teraz ma urodziny i "zamówił" prom.
Dziękuję
Aśka
Obserwuj wątek
    • verika Re: prom kosmiczny imaginext 05.01.13, 17:40
      Chyba ciężko będzie dostać, to zestawy sprzed 2-3 lat, na mikołaja i gwiazdkę ludzie "zabijali" się za tymi seriami, zeszły chyba wszystkie zaległe w magazynach i nie ma szans na nowe dostawy, także cienko to widzę, co bardziej zdesperowani kupowali nawet używki po całkiem konkretnych kwotach.....
    • mama-tyma Re: prom kosmiczny imaginext 05.01.13, 17:42
      ja prawie rok rozglądałam się za promem i kupiłam w końcu w dobrej cenie używany na allegro
      • verika Re: prom kosmiczny imaginext 05.01.13, 17:55
        Koleżnka kupowała przed mikołajem, w sklepie internetowym, gość miał 3 ostatnie sztuki i chciał 280 zł i kupiła, bo to był jedyny wymarzony prezent.....
        My ten zestaw mamy od 2 lat, ale syn mało co się nim bawił, leży schowany i pewnie za rok, przed mikołajem wyląduje na allegro wink
        • joamka1 Re: prom kosmiczny imaginext 05.01.13, 19:17
          Dzięki, na allegro obecnie jest tylko 1 używany, zobaczymy może się uda. Myślałam że może gdzieś w Realu czy Tesco może jeszcze gdzieś jest bo stację kupiłam właśnie w Realu przez Gwiazdką w tym roku.
          Aśka
          • donkaczka Re: prom kosmiczny imaginext 05.01.13, 19:23
            w listopadzie kupilam na amazon.co.uk za 40 funtow z przesylka
            widze,ze nie ma, pewnie trzeba chwile poczekac, znow sie pojawia
    • ablacim Re: prom kosmiczny imaginext 06.01.13, 13:08
      Nie pocieszę Cię - sama szukałam tego promu na święta. Udało mi się kupić za 205 PLN (sklep wystawiał jedną sztukę) chyba pod koniec października. Była to najniższa cena, za jaką go widziałam, a szukałam przez pół roku. Dzwoniłam również do Mattel i powiedzieli mi, że na pewno nie będzie świeżych dostaw. Z ciekawości obserwuję, czy się pojawia na amazon i przed świętami widziałam go za jedyne 99 funtówwink
      Ogólnie ciężko go teraz kupić, trzeba polować na allegro albo na amazonie. Niestety, ceny coraz wyższe...
      Szczerze mówiąc, dziwi mnie polityka firmy, bo wycofywanie zabawki, która się świetnie sprzedaje nie jest chyba genialnym pomysłem. No chyba, że to jakaś przemyślana strategiawink
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka