Dodaj do ulubionych

ceny w sklepach internrtowych

10.03.13, 18:35
ciekawa jestem, czy ceny w internetowych sklepów sieciówek są takie same jak w sklepach stacjonarnych? domyślam się, że promocje i przeceny się różnią, ale nowa kolekcja? podoba mi się parę rzeczy z internetowego h&M i C&A i nie wiem, czy zamawiać przez neta, czy pofatygować się do sklepu.
Obserwuj wątek
    • malinkowa81 Re: ceny w sklepach internrtowych 10.03.13, 18:39
      Jeśli mieszkasz w PL to do H&M będziesz sie musiała raczej pofatygowac. sad
    • aleksandra1977 Re: ceny w sklepach internrtowych 10.03.13, 20:14
      jesli chodzi o oferte internetowa C&A to rozni sie ona od tego, co znajdziesz w sklepie stacjonarnym. Ta roznica polega nie na cenie, a na tym, ze wiekszosci produktow z internetu nie zobaczysz w sklepie stacjonarnym. Sklep internetowy i sklep stacjonarny tej sieci to dwa rozne sklepy z dwoma roznymi magazynami.
    • natalek79 Re: ceny w sklepach internrtowych 11.03.13, 10:32
      W Polsce H&M nie ma internetowego. Co do C&A to faktycznie to co jest w internetowym nie zawsze jest w stacjonarnym i odwrotnie, więc i ceny wówczas trudno odgadywać. Ale np. córka chciała z nowej kolekcji taką bluzkę/tunikę z głową pantery chyba, albo tygrysa (nie pamiętam już ale coś "kotowego" było, bo jej pasowało do legginsów w cętki z KappAhla), wypatrzyła ją w stacjonarnym, ale zakupiłam w internetowym z rabatem - wyjściowa cena była identyczna, zyskałam tyle co na rabacie. Zdarzyło mi się też w sierpniu kupić w stacjonarnym bermudy dla syna za 7,90, więc widać że chyba to kwestia "trafienia". Zdecydowanie mogę jednak powiedzieć, że jeśli chodzi o dzieci, to większy wybór w C&A on-line.
      • teane Re: ceny w sklepach internrtowych 11.03.13, 16:17
        oglądałam spodnie kolorowe dla chłopca, ale za długo zwlekałam i po weekendzie nie ma już żadnych w wypatrzonych w jego rozmiarze sad czy rozmiarówka się powtórzy jeszcze? jest jakieś dotowarowanie? to moja pierwsza przygoda z C&A więc nie wiem.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka