Dodaj do ulubionych

odkurzacz akumulatorowy z Lidla - posiada ktoś?

22.03.13, 07:54
www.lidl.pl/cps/rde/xchg/SID-B162D120-1531CA50/lidl_pl/hs.xsl/index_37055.htm
warto kupić? niekoniecznie do samochodu, ale żeby np. na szybko sprzątnąć żwirek z płytek, pióra kanarkowe spod klatki z paneli, rozsypany cukier. no samochód też od czasu do czasu potraktować.
Obserwuj wątek
    • estragonka Re: odkurzacz akumulatorowy z Lidla - posiada kto 25.03.13, 08:05
      od dzisiaj jest w ofercie, może ktoś ma ?
    • estragonka kupiłam 26.03.13, 10:05
      będzie co będzie, może akurat jest ok, dzisiaj wypróbuję
      • tourysta Re: kupiłam 26.03.13, 15:17
        @estragonka, napisz jak sprawuje się ten odkurzacz z Lidla?

Czy jest wystarczający np. do odkurzania samochodu? Czy ta moc nie jest za mała?
        Jak wytrzymuje na baterii (ile minut można odkurzać po naładowaniu)?

Z góry dzięki za odpowiedź.
        • agu2005 Re: kupiłam 26.03.13, 21:16
          estragonka napisz jak się odkurzacz sprawuje
          • estragonka Re: kupiłam 27.03.13, 07:29
            wg mnie dobrze, ale zaznaczam ze nie testowalam go na samochodzie, tylko w domu. jesil chodzi o posprzatanie zwiru z okolic kuwety, pior i ziarenek spod klatki itp to jest super. nie moge sie przyzwyczaic ze ma taki maly ten otwor zbierajacy, ale to pewnie kwestia przyzwyczajenia. tzn maly w porownaniu z normalnym odkurzaczem smile
            odkurzylam nim rowniez kanape i nie udalo mu sie zebrac tylko drobniutkich kocich wlosow - ale z tym radzi sobie tlyko porzadny duzy odkruzacz. reszte pozbieral wiec uznaje ze jest naprawde ok. corka sie jeszcze bawila w odkurzanie parapetow, zakamarkow w biurku itp. tą koncowka do szczelin.
            jesli chodzi o czas trzymania akumulatora to trudno mi powiedziec. wczoraj dzialal z 15 minut lacznie, dam znac jak sie rozladuje bo na razie smiga nadal bez zmian w mocy ssania.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka