Dodaj do ulubionych

Sklep SINSAY

05.04.13, 09:30
proszę o opinie, nie słyszałam o tym sklepie, czy tylko moda damska tam jest? jak cenowa wyglądają tam ciuchy, słyszałam ze jakościowo lepsze od Reserved. Bede wdzieczna za wasze opinie.
Obserwuj wątek
    • zuzu-and-more Re: Sklep SINSAY 05.04.13, 11:11
      Mają tylko modę damską, raczej okrojony asortyment do podstawowego. Baaardzo dużo bluzek na lato- chyba głównie to się rzuca w oczy. Co do cen to bardzo tanio- bluzki 20-25zl- jakościowo -wiekszość, które macałam ok. Mi się kolekcja podoba- ale jest raczej młodziezowa- bardziej bym porównywała do Croppa niz Reserved.
    • areola82 Re: Sklep SINSAY 05.04.13, 12:16
      nie wiem czy dobrze kojarzę ale właściciel jest chyba ten sam co reserved
    • aga1-993 Re: Sklep SINSAY 02.12.15, 14:28
      Szczerze, to nie polecam ze względu na obsługę. Zamówiłam ubrania, przesyłka dotarła, ale bez 1 z rzeczy. Nie dostałam też żadnej informacji o tym co się stało. Musiałam sama wydzwaniać do sklepu, gdzie Pan marnie mi się tłumaczył, dlatego tak wszyło i że przecież oddali mi pieniądze. Owszem, oddali, ale chyba wypadałoby przesłać informację na ten temat, a nie czekać, aż kupujący się sam domyśli!
    • ursgmo Re: Sklep SINSAY 03.12.15, 10:44
      escapezone napisała:

> słyszałam ze jakościowo lepsze od Reserved. Bed
      > e wdzieczna za wasze opinie.

Ciuchy w reserved kupuję głównie dla starszej córki , nic się nie niszczy i wszystko wygląda bardzo dobrze. Ze dwa czy trzy lata temu sama kupiła sobie w Sinsay kilka letnich koszulek i niestety nie wytrzymały nawet jednego sezonu . W tym samym czasie kupiła tam też kurtkę a'la skóra i mimo intensywnego użytkowania ma ją do dziś i to w całkiem niezłej kondycji.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka