escapezone 05.04.13, 09:30 proszę o opinie, nie słyszałam o tym sklepie, czy tylko moda damska tam jest? jak cenowa wyglądają tam ciuchy, słyszałam ze jakościowo lepsze od Reserved. Bede wdzieczna za wasze opinie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zuzu-and-more Re: Sklep SINSAY 05.04.13, 11:11 Mają tylko modę damską, raczej okrojony asortyment do podstawowego. Baaardzo dużo bluzek na lato- chyba głównie to się rzuca w oczy. Co do cen to bardzo tanio- bluzki 20-25zl- jakościowo -wiekszość, które macałam ok. Mi się kolekcja podoba- ale jest raczej młodziezowa- bardziej bym porównywała do Croppa niz Reserved. Odpowiedz Link Zgłoś
areola82 Re: Sklep SINSAY 05.04.13, 12:16 nie wiem czy dobrze kojarzę ale właściciel jest chyba ten sam co reserved Odpowiedz Link Zgłoś
aga1-993 Re: Sklep SINSAY 02.12.15, 14:28 Szczerze, to nie polecam ze względu na obsługę. Zamówiłam ubrania, przesyłka dotarła, ale bez 1 z rzeczy. Nie dostałam też żadnej informacji o tym co się stało. Musiałam sama wydzwaniać do sklepu, gdzie Pan marnie mi się tłumaczył, dlatego tak wszyło i że przecież oddali mi pieniądze. Owszem, oddali, ale chyba wypadałoby przesłać informację na ten temat, a nie czekać, aż kupujący się sam domyśli! Odpowiedz Link Zgłoś
ursgmo Re: Sklep SINSAY 03.12.15, 10:44 escapezone napisała: > słyszałam ze jakościowo lepsze od Reserved. Bed > e wdzieczna za wasze opinie. Ciuchy w reserved kupuję głównie dla starszej córki , nic się nie niszczy i wszystko wygląda bardzo dobrze. Ze dwa czy trzy lata temu sama kupiła sobie w Sinsay kilka letnich koszulek i niestety nie wytrzymały nawet jednego sezonu . W tym samym czasie kupiła tam też kurtkę a'la skóra i mimo intensywnego użytkowania ma ją do dziś i to w całkiem niezłej kondycji. Odpowiedz Link Zgłoś