Dodaj do ulubionych

Rowerek biegowy PUKY LR M

16.04.13, 13:52
Witam,
Potrzebuje tego rowerka w ilości 2 sztuk, proszę o namiary gdzie można go nabyć najtaniej.
Wszędzie cena taka sama 269,00 może ktoś znalazł taniej będę wdzięczna za informacje.
Obserwuj wątek
    • zona.102 Re: Rowerek biegowy PUKY LR M 16.04.13, 15:57
      Nie ma szansy aby kupić taniej, to cena ktora jest wszedzie smile Szukalam juz wczesniej i nie znalazlam.
    • klarci Re: Rowerek biegowy PUKY LR M 16.04.13, 16:59
      też mi się wydaje, że to cena 'stała' wszędzie.
      może pomailuj do sprzedawców i ktoś da Ci rabat, przy dwóch sztukach smile albo zniżkę na kaski
    • nahoda Re: Rowerek biegowy PUKY LR M 16.04.13, 17:34
      Jak się rozglądałam za hulajnogami na allegro - też 2 sztuki - zawsze pytałam o zniżkę. Może uda Ci się coś w ten sposób utargować. Nigdzie taniej na razie nie znalazłam.
    • aleksandra1977 Re: Rowerek biegowy PUKY LR M 16.04.13, 18:23
      w każdym sklepie, gdzie sprzedawcy zależy na sprzedaży powinni zaproponować Ci rabat.
    • erty02 Re: Rowerek biegowy PUKY LR M 16.04.13, 23:26
      Sklepy rowerowe airbike.pl mają w stałej ofercie PUKY. Powinni dać zniżkę 5% przy płatności kartą mbank, info ze strony mbanku:
      m.mbank.pl/mrabaty/partner,352,airbike.html?city=Warszawa&province=0&card_id=0&place_id=4907
    • gmoniaa Re: Rowerek biegowy PUKY LR M 17.04.13, 00:06
      a nie zastanawiałaś się nad używkami? zawsze to taniej a średnio na jeża jest co w tych rowerkach zepsuć wink
    • koza_w_rajtuzach Re: Rowerek biegowy PUKY LR M 17.04.13, 05:43
      Wczoraj kupiłam używany za 50 zł wink).
      To może używanego poszukaj?
      • koza_w_rajtuzach Re: Rowerek biegowy PUKY LR M 17.04.13, 05:47
        tylko, że ten nasz to chyba lr 1.. w każdym razie nie jest taki mały wink.
        • nahoda Do kozy w rajtuzach 17.04.13, 08:03
          hej, ale na allegro udało ci się trafić taką okazję? to super cena! Muszę się lepiej rozglądać
          • koza_w_rajtuzach Re: Do kozy w rajtuzach 17.04.13, 10:02
            nie, z tego co widzę to na allegro takich okazji nie ma.
            Na targu kupiłam. Mieszkam blisko granicy z Niemcami, a tam często są wystawki. Ktoś to po prostu wziął z takiej wystawki i potem sprzedał to w pl na targu. On zadowolony, bo zarobił 50 zł, a niekoniecznie musi wiedzieć ile te rowerki są warte, a nawet jeśli wie, to raczej ciężej byłoby mu to sprzedać za więcej, a ja zadowolona, bo mam tanio rowerek.
            Nie wiem czy w innym regionach polski też to jest.. u nas jest bardzo dużo osób handlujących używanymi rzeczami z Niemiec. Czasem można jakąś perełkę znaleźć... np. 6 lat temu kupiłam córce w niezłym stanie big bobby car za 10 zł, nie mając pojęcia, że kupuję jakieś znane auto wink)).
            • ivaz Re: Do kozy w rajtuzach 17.04.13, 11:06
              mi tez się udało kupić puky'ego za 50 zl, ja znalazłam go na jakimś porttalu miasta przemyśl, wpisałam do googla hasło "sprzedam rowerek puky" i wyrzuciło kilka linków gdzie oprócz allegro można go kupić, na allegro nie ma szans kupic za taką cenę, za to sprzedałam go prawie za 200 zl więcnie dość ze młoda się najeździła to jeszcze zarobiłam na nim, ale trzeba przyznać rowerki są nie do zdarcia.
    • ojciec_pieciorga Re: Rowerek biegowy PUKY LR M 23.04.13, 20:43
      Jest taki sklepi internetowy z produktami Puky w Zgorzelcu. Nazwy nie napiszę ponieważ zaraz ktoś podkabluje i usuną.

Oferują 5 % rabatu na produkty firmy Puky i darmową dostawę. Taniej nie znajdziesz
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka