Dodaj do ulubionych

Domki le toy van

10.07.13, 12:54
Niedawno mocno się przejechałam na kupnie zabawki ocenionej wyłącznie na zdjęciu katalogowym. Za chwilkę chcę kupić córce na urodziny dom Le toy van i też tylko go widziałam na zdjęciu w internecie, na żywo nigdzie nie mają . Chciałam się upewnić u posiadaczek że na pewno warto, jest ładnie i porządnie wykonany i wart swojej ceny. Może też ktoś ma mebelki ?
Obserwuj wątek
    • dwellajna Re: Domki le toy van 10.07.13, 13:56
      www.amazon.co.uk/product-reviews/B000VD9XBS/ref=dp_top_cm_cr_acr_txt?ie=UTF8&showViewpoints=1
      www.amazon.co.uk/product-reviews/B000FUU1L8/ref=dp_top_cm_cr_acr_txt?ie=UTF8&showViewpoints=1
      tu masz opinie, dość skrajne, ale chyba ogólnie ok
    • dwellajna Re: Domki le toy van 10.07.13, 14:57
      i jeszcze jedno Ci napisze - ja swojej 3-latce tez sprawilam na urodziny domek dla lalek (2 miesiace temu) i z moich obserwacji wynika, ze jest troche za mala. jest to lepszy prezent na 4. lub 5. urodziny
      • ursgmo Re: Domki le toy van 11.07.13, 09:55

Właśnie te skrajne opinie powodują że się waham . Ten model który chcę kupić , kupię przez amazon ale niestety sprzedaje go tylko zewnętrzna firma , pojęcia nie mam jak to jest z ewentualną reklamacją, czy przechodzi ona przez amazon ?
        Szkoda że nie ma gdzie tego domku ,już nawet nie konkretnego modelu , zobaczyć na żywo własnym okiem. Miałam kupić domek innej firmy , wybrałam nawet model, ale te Le toy van bardziej przypominają domy i bardziej mi sie podobaja .
        Dwellajna jakiej firmy kupilaś swój ?
        Co do tego czy to odpowiedni do wieku prezent , trudno stwierdzić póki się nie kupi. Mała miała okazję się domkiem bawić ( u babci stoi domek po starszej siostrze) i szło jej naprawdę nieźle.

-
        https://lb3f.lilypie.com/TikiPic.php/yT439Ec.jpghttps://lb3f.lilypie.com/yT43p2.png
        • dwellajna Re: Domki le toy van 11.07.13, 10:42
          Kupilam tutaj domkowa4.pl/pl/p/Domek-Abigail-rozowy/1427
          zadowolona jestem powiedzmy na 4- / 3+, złożenie go to był hardkor, maleńkie śrubeczki, schody po prostu opierane o podłogę, więc cały czas wypadały - wyjęte. Sam w sobie ładny, mebelki są swietne, bardzo realistyczne, ale wytrzymale. W domku mieszka rodzina Melissa&Doug - pasuje skalą, plus oczywiscie mnostwo gosci wink
          sama jakosc domku jest zadowalająca, acz bardziej dla starszych dzieci, umiejących się delikatniej obchodzic z roznymi rzeczami
          moja 3-latka kilkakrotnie przytrzasnęła sobie ręce klapą stryszku, ale niegroźnie (nie jest b ciezka)
          • ursgmo Re: Domki le toy van 11.07.13, 11:06
            Też ładny ten Wasz , bardzo ładne mebelki, szkoda że nie jesteś do końca zadowolona. Ja chcę kupić ten poniżej i rodzinka zamieszka ta sama co u Was ewentualnie coś z Sylvanian Family.
            Właśnie z powodu ciężkiej klapy i ogólnej ciężkości nie damy młodszej córce domku po starszej. Waży ponad 50 kg.

https://www.toys2learn.com.au/wp-content/themes/mio/sp-framework/timthumb/timthumb.php?src=http://www.toys2learn.com.au/wp-content/uploads/2011/10/CHERRYTREE-LIFESTYLE.jpg&w=500&zc=0&q=100&a=c
            • dwellajna Re: Domki le toy van 11.07.13, 11:29
              na zdjeciu jest ten po starszej, czy ten, ktory chcesz kupic? ładny bardzo w kazdym razie, dach sie otwiera w calosci?
              wlasnie z mebelkow jestem bardzo zadowolona, swietne sa lozka, sofa, fotele, dywany
              • ursgmo Re: Domki le toy van 11.07.13, 12:06
                Na zdjęciu jest ten co chcę kupić, dach się otwiera ,ale przynajmniej póki sama się tego nie nauczy nie będzie to konieczne bo i bez tego jest gdzie mebelki ustawiac.
          • bleufox Re: Domki le toy van 11.07.13, 21:47
            Za reklame trzeba placic?
    • saszanasza Re: Domki le toy van 11.07.13, 20:36
      moja córka ma taki: www.dadum.pl/lilys-cottage-domek-dla-lalek-z-mebelkami-le-toy-van.html

o ile co jakościowo jest fajny, farba nie odprydkuje, konstrukcja solidna tak, córka specjalnie się nim nie bawi, ale jak się okazuje to taki typ: lalkami bawi się jak musiwink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka